Rejsen hjem til din power

– for dig, der er klar til at gå fra smerte til fred ved at transformere din fortid til din allerstørste styrke

 

Denne dybdegående workshop indeholder både meditationer, øvelser, healing, clearing, sjæle-rejse og 2 foredrag med livsfortællinger om det at eje sin historie og fortid. Her bliver du taget med på en rejse ind i dig selv, så du kan komme hjem til din power og det, der er din allerdybeste sandhed.

Først når du lærer at eje din historie og fortid, kan du tage din power hjem – og netop derfor tager workshoppen udgangspunkt i at transformere din fortid til din allerstørste styrke.

 


 

Vi er to powerkvinder, der er gået sammen for at støtte dig på rejsen...

double arroww.png

 

bolette-edited-edited.jpg

Bolette Meisner

Bolette er Healer, Clairvoyant, Coach og Manifestations-Master.

Hun vil i sit foredrag fortælle om hvordan hun fandt tilbage til livet efter omsorgssvigt, traumer, stress, angst og depression. Hun kunne ikke mærke sig selv men lever nu idag et autentisk liv med indre fred, lykke og hun hjælper dagligt børn og voksne med at transformere deres eget liv.

Hun giver på workshoppen celle-healing af krop og sind, clearing af hæmmende overbevisninger, en sjæle-rejse og forløsning af dit indre barn.

Læs mere om Bolette her >

IMG_3922.JPG

Amanda Dam Drescher

Amanda er clairvoyant, healer, hjertecoach og forfatter.

Hun vil i sit foredrag fortælle, hvordan hun på trods af en fortid med angst, depression, lavt selvværd, selvmordstanker og en ikke-eksisterende tro på sig selv, har formået at skabe et liv for sig selv, som gør hende glad helt ind i hjertet. Hun har transformeret sit liv fra frygt til tillid, og den dag i dag hjælper hun dagligt sensitive og sansestærke hjertekvinder med at komme hjem til deres sjæls sandhed og indre power.

På workshoppen giver hun sjælelige indsigter i forhold til sjæl vs ego, healingsøvelser og en dyb meditation, som sætter fokus på at samle alle dele af din historie til en styrke.

Læs mere om Amanda her > 

 

 

Det her er alt andet end et quick-fix

På denne workshop giver vi dig muligheden for at gøre dig uafhængig af terapeuter, psykologer og behandlere én gang for alle. Vi går i dybden og lærer dig, hvordan du kan heale dig selv og forløse det, der afholder din sjæl fra at kunne udfolde sit fulde potentiale. Du bliver guided igennem forskellige øvelser til at komme dybt i dine følelser, og du får værktøjer til aktivt at kunne ændre det, der hæmmer dig følelsesmæssigt.

Noget af det, som vi begge ser i samtaler med klienter, er at det ikke er nok bare at få en indsigt. Du skal også have værktøjerne til at kunne ændre dine adfærdsmønstre for at kunne transformere dit liv og skabe en vedvarende forandring – og dette får du på workshoppen.

Her arbejder vi ikke kun på tankeplan. Vi arbejder også på det følelsesmæssige plan, og vi går i dybden på celleplan for at forløse alt det, der ligger dybt i dine følelser og blokerer. Det er her, at vi skaber vedvarende forandring.

 

Hvem er workshoppen for?

Denne workshop er for dig, der er klar til at gå fra smerte til fred ved at transformere din fortid til din allerstørste styrke. Den er for dig, der har svært ved at mærke dig selv og din intuition, og som mærker et kald på at træde endnu mere ind i din power.

Hvis du kæmper med angst, depression, omsorgsvigt, stress, lavt selvværd, vrede eller traumer, så vil du på workshoppen få hjælp til at få dybere indsigt i de følelser, der ligger til grund for din smerte – og du vil samtidig lære at forløse dem i nuet og forhindre, at de spænder ben for dig fremadrettet.

 

 

dalum.png

Hvor foregår det?

Workshoppen finder sted på Dalum Landbrugsskole, som ligger 4 km fra Odense centrum.

 

Hvornår foregår det?

Lørdag den 15. februar fra klokken 10:30-17:30.

På workshoppen vil du opleve at...

⟡ Blive skarpere på stemmen fra dit ego og stemmen fra din sjæl, så du kan begynde at leve og mestre dit liv fra din sjæls sandhed

⟡ Få kontakt til dit indre barn og en frisættelse, så du én gang for alle kan give slip på de følelser og overbevisninger, der har siddet i din underbevidsthed siden barndommen

⟡ Få dyb indsigt i dine overbevisninger, adfærdsmønstre og roller, så du ikke gentager de samme mønstre om og om igen

⟡ Skabe balancegang mellem den feminine og maskuline energi, så du aktivt kan skabe et liv, der er nærende for dig – både følelsesmæssigt, kropsmæssigt og tankemæssigt

⟡ Få værktøjer og øvelser til, hvordan du kan heale dig selv, så du kan blive uafhængig af terapeuter, psykologer og behandlere én gang for alle.

⟡ Blive guided gennem en dyb og meditativ sjæle-rejse, hvor du kommer ind og mærker, hvem du er på sjælsplan, så du kan stå i dit lys og udfolde dit fulde potentiale

⟡ Få dyb healing og clearing på celleplan, så du kan mærke dig selv og din krop igen

⟡ Lære at leve et autentisk liv, hvor du ikke har modstand på din egen glæde og lykke

⟡ Blive fri for gamle, hæmmende følelser, som har holdt dig tilbage i årevis

⟡ Få styrken til at turde være hele dig, så du kan eje din historie med power

 

 

Workshoppen inkluderer:

⟡ En 7 timers workshop

⟡ Formiddagskaffe m/brød

⟡ Frokost inklusiv drikkelse

⟡ Eftermiddagskaffe med kage

 

(Der kommer snart mere info om frokosten – men hvis du har nogle særlige krav eller ønsker, så send en mail til business@amanda-d.dk, inden du tilmelder dig)

Det er muligt at få speciallavet mad mod et gebyr på 60,- kroner, hvis du er vegetar eller er på en særlig kostplan. Alt du skal gøre er at vælge prisen med det ekstra gebyr, når du gennemfører betalingen. Herefter sender du os bare en mail med de krav og ønsker, du har til din kost.

 

 

Normalpris: 5200,- kroner

 

Early-bird pris

Kun 1666,- kroner

Kan betales i 2 rater af 833,- kroner (ingen ekstra gebyr)

 

Min sjæl siger ja!

 

BEMÆRK! Early-bird prisen gælder kun de 25 første, og derefter stiger prisen. Tilmeldingen lukker den 8. februar.


Har du spørgsmål til workshoppen?

Så send mig en mail på business@amanda-d.dk.