magiker akademiet

 

 


Det her er en uddannelse i at være DIG


Din power kommer fra at være dig – for når bare du er dig, er du den vildeste kanal for hele universets visdom, power, lys og kærlighed.

Og netop derfor har jeg skabt den her uddannelse, hvor vi skruer så meget op for dig, at det bliver helt umuligt for dig at lægge låg på dig selv for at passe ind i alle andres kasser og systemer. Her får du friheden til at være hele dig på din helt egen, unikke måde.


 

 

Det vi kommer til at lege med, er

 Hvordan du bliver en åben kanal for den reneste og mest kærlige energi, så du altid kanaliserer det, der er det højeste og bedste for alle

 Hvordan du skaber dine egne unikke sessioner, som er lette, legende og magiske, fordi de er det perfekte match til dig og din energi

 Hvordan du henter dine egne energiværktøjer, øvelser og healingsmetoder ned, samt downloader universel visdom fra the divine

 Hvordan du manifesterer direkte fra din sjæl på den letteste, sjoveste og mest legende måde – blot ved at være DIG

 Hvordan du balancerer din feminine og maskuline energi, så du får en følelse af helhed som menneske og sjæl

 Hvordan du skaber balancen i mellem 3D og 5D, så du mestrer det at være en sjæl i en menneskekrop

 Hvordan du tapper ind i den højeste vibration af dig selv ved at leve gennem surrender to love

 Hvordan du fuldt ud nyder den menneskelige oplevelse med hele følelsernes farvepalette

 Hvordan du får embodiet din indre divine feminine energi med fuld power og tillid

 Hvordan du skaber heaven on earth ved at få grounded dine visioner

 

Derudover bliver du en del af det mest kærlige søsterfællesskab med de smukkeste spejlninger, hvor du én gang for alle mærker, hvad det vil sige at være koblet op på loven om oneness – og du får nogle nye soulsisters, som er på præcis samme rejse som dig <3

 

 

 

 

Uddannelsen består af

 3 undervisningsweekender med fuld forplejning og overnatning i enkeltværelse, hvor du får mulighed for at lege med dine evner

 3 mentordage med fuld forplejning, hvor du får støtte, klarhed og sparring til dine udfordringer og det, der blokerer din energi

 En magisk fejringsdag med overnatning, champagne og rød løber, hvor du får dit certifikat sammen med dine soulsisters

 En kærlig og high-vibe Facebookgruppe, som bliver bevaret efter uddannelsen, så I altid har hinanden

 

   

 

Uddannelsen foregår i de smukkeste og mest idylliske omgivelser på Stevns Klint Strandpension i Rødvig, hvor jeg har booket hele hytten til ren leg, creation og udfoldelse af din magi.

Her får du i undervisningsweekenderne dit eget værelse, som også vil blive brugt til meditation, selvreflektion og udfoldelse af dine helt egne, unikke sessioner. Værelset vil også blive brugt som dit sacred space til afholdelse af sessioner, hvor du får lov til at lege med dine evner i praksis og teste din magi af på de andre fra uddannelse og "prøvekaniner" udefra.

 

82160522

 

 

Datooversigt

Uddannelsen er blevet rykket fra januar til april/maj 2021

De præcise datoer for undervisningsweekenderne og mentordagene vil blive offentliggjort inden længe <3

 


 Den her uddannelse er for dig, der mærker, at du skal med.

Du ved det allerede – så stol på det, du mærker.
 

din investering i dig selv.png

44.000,- kroner /  4 rater af 11.000,- kroner (ingen ekstra gebyr)

 

HELL YES! Giv mig en plads på magiker akademiet!

 

Bemærk, at der kun er 9 pladser på holdet.

 

 


Kick-off workshop

Tilmelder du dig inden den 2. januar klokken 12:00, får du en kick-off workshop med som bonus, så du ikke behøver at vente helt til slutningen af januar for at få aktiveret din indre power og magi!

Her får du den vildeste workshop, som er bygget på visioner, drømme og magiske ritualer, hvor du på ægte magiker-manér får mulighed for at infuse din egen krystal med din egen unikke energi, så du kan bruge den som støtte under hele uddannelsen. Sammen skaber vi heaven on earth ved at slippe alt det gamle fra 2020 og gøre plads til magien i 2021.

Workshoppen foregår den 9. januar fra klokken 9:00-17:00 på Stevns Klint Strandpension i Rødvig og er kun for deltagerne på uddannelsen.


c3ae2176_6f55_4ac4_a33a_7f716cab9679 edit

 

 

tilkøb af ekstra overnatning

Der er mulighed for at tilkøbe en ekstra overnatning dagen før undervisningsweekenderne og mentordagene, hvis du kommer langvejsfra, eller hvis du bare lige har brug for at lande i energien, inden undervisningen starter. Information om priser og booking finder du herunder.

 

Dobbeltværelse med eget bad og toilet: 950 kr. inkl. morgenmad

Dobbeltværelse uden eget bad og toilet: 850 kr. inkl. morgenmad

Enkeltværelse med eget bad og toilet: 750 kr. inkl. morgenmad

Enkeltværelse uden eget bad og toilet: 650 kr. inkl. morgenmad

 

Du booker ved at sende en mail til info@strandpension.dk, hvor du nævner, at du skal med på min uddannelse og gerne vil booke en ekstra overnatning på Strandpensionen dagen før undervisningen.

Om du booker et værelse fra gang til gang eller det hele på én gang, er helt op til dig – og ønsker du at skrue op for søsterkærligheden, kan du også sagtens slå dig sammen med nogle af de andre skønne sjæle for at få endnu mere ud af uddannelsen.

  

Spørgsmål og svar

Hvis du er i tvivl, om magiker uddannelsen er noget for dig, eller hvis du har spørgsmål til rejsen, er du mere end velkommen til at sende en mail til business@amanda-d.dk eller fange mig på Instagram – så står jeg klar til at være et spejl på det, du allerede mærker.