Soul forløb

Et skræddersyet 1:1 forløb

 

Det her er for dig, der mærker et match på min energi og gerne vil under mine vinger i et dybdegående forløb, der er fuldstændig skræddersyet til dig og din energi. Her sammensætter vi et helt unikt forløb, som tager udgangspunkt i din divine essens og sjælsmission.

Forløbet inkluderer de vildeste soulsessions fyldt med energiarbejde og dybdegående clearinger, hvor vi fjerner alt det, der ikke får din sjæl til at danse af ren glæde og excitement over at være her. Vi leger med new earth codes, light codes og divine kanaliseringer, som integreres i hver eneste celle af din krop for at aktivere dybere dele af din essens, så endnu mere af din sjæl kan komme online.

Og det bedste af det hele? Du vågner op til dine evner som energiarbejder, så du selv kan shifte energi og grounde new earth.

 

 

 

Sådan sammensættes forløbet

Antal sessioner og tempo

Antallet af sessioner afhænger af, hvor hurtigt du er klar til at rykke dig. Det er derfor helt op til dig, om du vil lave kvantespring eller tage det i et langsommere tempo. Det ene er hverken bedre end det andet. Det handler alt sammen om, hvad der føles mest aligned for din sjæl i forhold til der, hvor du er lige nu og her.

Måske du har brug for en session om ugen eller bare et par sessioner om måneden. Uanset hvad, skal vi nok få sammensat et forløb, der matcher lige netop dig og din energi.

Fast container _ månedsbasis

Du vælger selv, om forløbet skal have en fast container på 3 måneder, eller om vi skal køre på månedsbasis, hvor vi følger flowet og tager én måned ad gangen.

Nogle har brug for en fast container for at kunne committe sig til rejsen, imens andre har det bedst med bare at følge flowet og justere undervejs. Det er alt sammen noget vi mærker ind i sammen.

Fysisk _ online forløb

Det er helt op til dig, om sessionerne skal foregå fysisk eller online – eller som en kombination af begge dele. Fysiske sessioner foregår hjemme hos mig i mit sacred space i Korsør, imens online sessioner foregår over videoopkald, så vi begge kan se og høre hinanden.

Du vil altid få mest ud af de fysiske sessioner – helt enkelt, fordi min sjæl thriver i det fysiske og derfor holder det bedste space for dig, når vi mødes i en fysisk container – men føles det mest aligned for dig med online sessioner, så er det bare det vi gør. Energi er uden for tid og sted, så du vil altid få lige præcis det, du har brug for, når du går med det, der er aligned for dig.

Bemærk at fysiske sessioner kun er muligt frem til den 1. august 2021, da jeg flytter til Algarve og derfor lukker ned for alt fysisk i Danmark.

Fri kontakt gennem Voxer

Som en del af forløbet får du fri kontakt til mig gennem appen Voxer. Det fungerer fuldstændig på samme måde som at sende en SMS. Fordelen er bare, at jeg kan besvare dine beskeder som talebeskeder, hvilket gør det en hel del lettere for mig, når jeg skal besvare dine spørgsmål og spejle dig i dine udfordringer.

Din investering i forløbet

Prisen på forløbet afhænger af antallet af sessioner.

Jeg har en fast timepris på 1555,- kroner (inklusiv fri kontakt gennem Voxer) og tilbyder ikke ratebetaling – så det du har mulighed for at lægge hver måned, er det du får. Simple as that.

Bemærk, at jeg ikke tilbyder forløb på mindre end 2 sessioner om måneden. Her anbefaler jeg, at du booker enkelte sessioner i stedet.


 

Klar til at sammensætte dit unikke soulforløb_

 

Så lad os tage en snak, hvor vi sammen finder ud af, hvordan dit unikke Soulforløb kan sammensættes. Jeg lader dig mærke ind i, hvad du har brug for, og hvad du mærker mest energi på, og derfra får vi planlagt et forløb, der er fuldstændig skræddersyet til dig og din energi. 

Der er begrænset med pladser, og jeg arbejder kun med sjæle, som jeg mærker et hell yes på. Derfor vil samtalen også bruges på at få klarhed på, hvor du står henne lige nu, og hvor du gerne vil hen, så jeg kan få en bedre fornemmelse af dig og din divine essens.

Samtalen foregår enten fysisk hjemme hos mig i Korsør, eller som et videoopkald over FaceTime eller Facebook Messenger.

Send en mail til business@amanda-d.dk, hvis du mærker kaldet – så aftaler vi et tidspunkt <3