Soulaligned BIZ

High-level businessforløb på 3 måneder

 

Det her high-level businessforløb er for dig, der er klar til det vildeste kvantespring. Det er for dig, der er klar til at aktivere din feminine power og blive så magnetisk, at du ikke længere behøver at jagte dine drømmeklienter, fordi dine drømmeklienter begynder at jagte dig.

Her leger vi med alt fra markedsføring, prissætning og branding til din unikke magi og power. Vi kanaliserer nye creations og skaber vaskeægte businessmagi, så det bliver legende, let og magisk at drive business – præcis, som det er meningen, at det skal være.

Med hele universet i ryggen transformerer vi knokleri til lethed, frygt til power og arbejde til leg. Vi gør glæde, lethed og abundance til din nye standart, og vi bringer din unikke magi til livs, så både du og din business kan skinne igennem med den vildeste power!

Sammen smadrer vi glasloftet fuldstændig og kanaliserer hele universets power ind i din business.Er du klar til_

At manifestere dine drømmeklienter på den letteste, sjoveste og mest magiske måde – blot ved at være dig?

At få din energi til at arbejde for dig, så du ikke behøver at knokle for at få flow?

At bruge dine spirit guides som din full-time businessmentor og selv ansætte de guider, du har brug for?

At kanalisere de vildeste og mest magiske creations med lethed, som var de skabt specielt til dig?

At co-create med hele fucking universet i ryggen?

At steppe op i alle områder af dit liv og lave de vildeste kvantespring?

At transformere knokleri til lethed, frygt til power og arbejde til leg?

At downloade dine helt egne metoder, øvelser og energiværktøjer direkte fra din sjæl – både til dig selv og dine klienter?

At gøre alt fra prissætning til markedsføring legende, let og magisk?

At gå all in på dig selv og skabe den business, du altid har drømt om?

Så er det her forløb lige noget for dig!

 

hvad inkluderer forløbet_

BUSINESSSESSIONER

1x businesssession om ugen, hvor vi leger med alt fra markedsføring, prissætning og branding til din unikke magi og power. Vi kombinerer det energetiske med det jordiske og skaber heaven on earth gennem din unikke essens – selvfølgelig med en ordentlig røvfuld feminin power og magi oveni!

Hver session varer 1,5 time, og du får 12 sessioner i alt.

 

CO-CREATION MØDER

Fysiske co-creation møder, hvor vi mødes hjemme hos mig en hel dag eller nogle timer for at co-create sammen. Her kanaliserer vi nye creations til din business på den letteste og mest legende måde, og vi tweaker dine nuværende creations, så de aligner med din energi og bliver så magnetiske, at de nærmest sælger sig selv.

Antallet af møder er ubegrænset og planlægges ud fra energien.

FRI SMS

Fuld VIP-oplevelse i form af fri SMS, så du altid kan skrive til mig, når du har brug for at blive spejlet i dine udfordringer og processer. Jeg står også altid klar til at give dig et powerboost. Uanset hvad har du mig altid lige ved hånden, og jeg besvarer dine SMS'er som talebeskeder, så mine svar går rent igennem til dig.

  

MAGISKE OLIER

3x magiske olier på 2ml fra doTERRA, som bliver sendt hjem til dig hver måned. De vil blive brugt som genveje til at skrue op for magien og som støtte til at slippe gamle overbevisninger, historier og mønstre, der holder dig tilbage. Eftersom din energi ændrer sig fra måned til måned, sender jeg dig 3 nye olier hver måned.

  

LEG MED ENERGI

Essensen af det her forløb er ren leg og magi. Derfor får du hver uge nye øvelser, visualiseringer og ritualer, som gør hele rejsen til en leg. Her fyrer vi helt op for magien og gør hele universet til vores legeplads, så det kan blive legende let at være dig og drive business – præcis, som det er meningen, at det skal være.

 

 

her foregår magien

Businesssessionerne og co-creation møderne foregår fysisk hjemme hos mig i Korsør, hvor vi kombinerer energiarbejde, clearinger og divine kanaliseringer med magiske krystaller, kort og essentielle olier.

Du planlægger selv businesssessionerne i min bookingkalender, som du får adgang til, når du tilmelder dig.

Co-creation møderne planlægger vi løbende alt efter behov.

 

 

Er du klar til at gå ALL IN_ 


Det her forløb er kun for dig, der er klar til det vildeste kvantespring, og som er villig til at steppe op på alle planer for at skabe det liv (og den business) for dig selv, som du altid har drømt om. Det er for dig, der er klar til at gå all in på dig selv og din business.

  


THIS is the vibedin investering i din business

Betal det hele nu

33.333,- kroner

BONUS! Inklusiv en ekstra session

Betal over 2 måneder

16.666,- kroner

Betal over 3 måneder

11.111,- kroner

Jeg tager kun klienter ind på det her forløb, som jeg ved er et match til min energi. Derfor er det et must, at vi har haft et match-call sammen, inden du tilmelder dig, så ingen af os er i tvivl om, at vi får den absolut vildeste og fedeste fest sammen de næste 3 måneder <3