Hjertepower Session

 for dig, der er klar til at arbejde med roden af dine problemer og fjerne alt det, der blokerer forbindelsen til din sjæl

 

Denne dybdegående 1:1 session er for dig, der er klar til at arbejde med ren, rå hjertepower. Det er for dig, der er klar til at arbejde med dine følelser, din smerte og dine blokeringer på et langt dybere niveau, end du nogensinde har gjort før, så du endelig kan begynde at mærke dig selv igen.

Sessionen inkluderer både clairvoyance, healing og energiarbejde. Du vil derfor opleve, at jeg ikke kun giver dig klarhed om, hvor dine blokeringer sidder henne, og hvorfor de sidder der, men at jeg også guider dig igennem forskellige healinger og clearinger, så de bliver forløst. Hvordan det foregår, er meget forskelligt fra session til session, da jeg altid følger energien – men du kan være helt sikker på, at du vil få healet og forløst alt det, som du er klar til at give slip på, og som afholder dig fra at stå i din power.

Under hele sessionen bruger jeg mine sansestærke, intuitive og clairvoyante evner til at give dig lige præcis det, som din sjæl længes efter. Det betyder, at jeg skærer direkte igennem dine frustrationer og alt det, som du tror er dit problem, så vi kan gå direkte til det, som det egentlig handler om.

Vi går simpelthen ind og fjerner alt det, der blokerer kontakten og forbindelsen til din sjæl, og som gør det svært for dig at mærke dig selv.

Vi fjerner alt det, der ikke er dig.

 


IMG_9945.JPG

 

Vi kommer til at gå dybt, min skat

Jeg har kæmpet med angst, depression, lavt selvværd og selvmordstanker. Jeg har haft stress og social angst i flere år, og jeg har været spiseforstyrret. Jeg har haft så svært ved at sætte mig selv først og vælge mig selv til, at jeg har fået et angstanfald bare ved tanken.

Så når jeg siger, at vi kommer til at gå dybt, så mener jeg det.

Her tager vi ikke bare toppen af dine problemer for at dulme din smerte og symptombehandle. Her arbejder vi med roden af dine problemer, så du kan blive fri én gang for alle.

Alt hvad jeg har været igennem, har jeg kæmpet med uden hjælp fra hverken psykologer, psykiatere eller coaches. Jeg har fundet min egen vej gennem mørket – ikke ved at dulme smerten og hjernevaske mig selv med positive tanker, men ved at være villig til at gå dybt ind i mig selv og arbejde med min energi gennem healing.

Det er min allerdybeste overbevisning, at vi kun kan gå så dybt med andre, som vi har gået med os selv – så tro mig, vi kommer til at gå dybt, min skat.

 

 

 

 

⟡ Sessionen varer 50 minutter, og den foregår som videoopkald over FaceTime eller Facebook Messenger.

⟡ Vi tager udgangspunkt i dig og dine blokeringer, så du kan forvente, at sessionen bliver tilpasset 100% til din energi.

⟡ Min intention er at bringe dig tættere på din sjæls sandhed, så du kan komme i dybere kontakt med dig selv. Jo mere du får fjernet alt det, der ikke er dig, jo stærkere bliver din evne til at finde svarene selv, så du ikke hele tiden skal booke en session med mig (eller andre) for at få de svar og den guidance, du søger.


 

 

Sådan arbejder jeg i en 1:1 session

  
Hvordan foregår bookingen?

⟡ Du booker din session nederst på siden her og gennemfører betalingen. Du vælger samtidig, om sessionen skal foregå over FaceTime eller Facebook Messenger. (Hvis du vælger at investere i et klippekort, behøver du ikke at tage stilling nu)

⟡ Herefter sender mit e-mailsystem automatisk en bekræftelse på din booking sammen med et skema, som du skal have udfyldt, inden vores session starter. Det er gennem dette skema, at du fortæller mig, hvad din primære udfordring er, så jeg ved, hvad vi overordnet skal ind og arbejde med.

⟡ Jeg kontakter dig over mail, så vi kan aftale et tidspunkt for sessionen. (Du hører fra mig inden for 24 timer på hverdage)

 

Hvordan foregår en Hjertepower Session?

Inden sessionen starter, åbner jeg op for mine clairvoyante evner og stiller ind på din energi, så jeg kan få en fornemmelse af, hvad vi skal ind og arbejde med energetisk. Jeg gennemlæser det skema, som du har udfyldt, og sammen med den energi, som jeg mærker, får jeg dannet mig et billede af dine blokeringer, inden sessionen overhovedet er startet.

Sessionen foregår som en samtale, hvor vi tager udgangspunkt i dig og din energi, og hvor jeg undervejs guider dig igennem forskellige healinger og clearinger af dine blokeringer. Hvordan det foregår, er meget forskelligt fra session til session, da jeg altid følger energien – men ofte indebærer det indre barns healing, clearing på celleplan, chakra healing og åbning af hjertet. Derudover er der næsten altid nogle usunde og drænende energitråde, som er forbundet til enten nuværende eller tidligere relationer, og dem går vi selvfølgelig også ind og cutter.

Jeg bruger de healingskanaler, som jeg bliver kaldet til. Det kan blandt andet være Universel Healing, som jeg henter ned oppe fra, eller det kan være Reiki Healing. I særlige tilfælde vil jeg kanalisere Light Language, som udelukkende taler til din underbevidsthed og derfor ikke skal forstås med dit hoved.

Du behøver ikke at vide noget om energi og healing for at mærke effekten af det. Du skal bare være villig til at tage imod – så klarer energien resten.

 

Vigtigt!

Når jeg henter svar og guidance ned til dig clairvoyant, skal du vide, at tid er lidt noget andet end det, som vi kender til rent jordisk. Det er det, fordi energi er uden for tid og sted – så ind i mellem vil du måske opleve, at jeg siger nogle ting, som ikke rigtig giver mening for dig lige nu, fordi der måske er nogle andre ting, der lige skal falde på plads, før du er klar til at høre og tage handling på det, som jeg henter ned til dig.

Derfor anbefaler jeg dig at optage sessionen som en lydfil, så du har den til evigt eje og kan genhøre den på et senere tidspunkt. På den måde behøver du heller ikke at tage noter under sessionen, og du kan dermed være 100% nærværende under samtalen.


 

Din investering i dig selv

999,- kroner /  2 rater af 499,- kroner (ingen ekstra gebyr)

(799,- kroner som medlem af mit PowerHouse)

 

Ja tak, book en session

 BEMÆRK!
Når du booker en session eller et klippekort, bekræfter du betingelserne nederst på siden.


 

Udtalelser og respons fra de smukke sjæle, som jeg har arbejdet med

triangle-clip-art-triangle-clip-art-22.png

 

Skærmbillede 2019-12-12 kl. 18.34.33 edit.png  IMG_4253.JPG

IMG_2373.jpgSkærmbillede 2019-11-11 kl. 16.28.56.png

 

 

 

 

 

 


Skærmbillede 2019-12-09 kl. 19.52.24.png

 

 

 

 

 

  

 


"Hvis der er flere, der har det som mig, så fortjener de, at give sig selv en session med dig, for det er alle pengene værd"

  

 

Klippekort

Herunder har du muligheden for at investere i et klippekort – og ikke nok med, at du sparer penge ved at investere i flere sessioner på én gang, så vil du på denne måde altid have mig lige ved hånden, når du har brug for klarhed og guidance. Du kan selv vælge, hvor lang tid der skal gå i mellem hver session, og hvornår du vælger at bruge dem. Alt du skal gøre, er at sende mig en mail, når du kan mærke, at du har brug for en session – så gør jeg plads til dig i min kalender.

Du kan bruge dit klippekort uafhængigt af, om jeg har åbnet op for 1:1 sessioner eller ej. Det vil sige, at du endda kan booke en session med mig i de perioder, hvor jeg har lukket ned for 1:1 sessioner, og hvor det ikke er muligt for andre at booke en session med mig.

Bemærk: Et klippekort er personligt og kan kun bruges af én person. Det gælder i 3 år fra den dato, du har købt det – så har du ikke brugt alle dine sessioner inden da, vil de gå tabt.

Enkel session

1 session

1 x 50 minutter

Din investering: 999,- kroner

 

 

Book en enkelt session

Klippekort

3 sessioner

3 x 50 minutter

Din investering: 2499,- kroner

Spar 498,- kroner

 

Invester i klippekort

Klippekort

6 sessioner

6 x 50 minutter

Din investering: 4499,- kroner

Spar 1495,- kroner

 

Invester i klippekort

 

Betingelser for sessioner og klippekort

⟡ Jeg kan ikke gå vejen for dig, og derfor er det helt op til dig, hvad du vil gøre med den information og de svar, som du får under sessionen. Din udvikling er dit ansvar. Hvor meget du rykker dig, og hvor hurtigt du rykker dig, afhænger udelukkende af dig og de handlinger, valg og beslutninger, som du tager efterfølgende på baggrund af den guidance og healing, som du har fået under sessionen.

⟡ Jeg besvarer ikke spørgsmål om din fremtid, som ikke er i overensstemmelse med din sjæl. Det gør jeg ikke af den simple grund, at jeg ikke ønsker at begrænse dig i dine muligheder – så jeg kigger udelukkende på dit lys, dit potentiale og de blokeringer, som du er klar til at få forløst lige nu og her. Alt hvad der omhandler død, sygdom, dårlige perioder og andet i det omfang, vil du ikke kunne få svar på hos mig.

⟡ Et klippekort er personligt og kan kun bruges af én person. Det gælder i 3 år fra den dato, du har købt det – så har du ikke brugt alle dine sessioner inden da, vil de gå tabt.

⟡ Hvis du ved bestilling har valgt, at sessionen skal foregå over FaceTime, er du selv ansvarlig for at være tilgængelig, når sessionen starter. Har du derimod valgt, at sessionen skal foregå over Facebook Messenger, er du ansvarlig for at tilføje mig som ven inden sessionen starter, så jeg kan ringe dig op. (Du får mere information om dette, når du booker din session)

⟡ Du er selv ansvarlig for at sidde et sted, hvor du har god mobildækning / forbindelse til internettet og ikke vil blive forstyrret.

⟡ Hvis du udebliver fra vores aftale, vil du ikke kunne få pengene tilbage, og du vil blive nødt til at betale for en ny session, hvis du stadig ønsker det.

⟡ Såfremt du vælger ratebetaling, er det dit ansvar at tilkoble det rette kort til dine betalinger. Betalingen er bindende, så når du vælger at betale 1. rate, forpligter du dig til at betale de resterende. Ved forsinket eller udebleven betaling samles alle de resterende rater, og du modtager en faktura med det endelige beløb, som skal betales med det samme.

 

Når du booker din session eller klippekort, bekræfter du overstående betingelser.


 

Spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål, så send mig en mail på business@amanda-d.dk eller en besked på Facebook.