healingssession ny.png

Denne dybdegående 1:1 session er for dig, der er klar til at arbejde med roden af dine problemer. Det er for dig, der er klar til at arbejde med dine følelser, din smerte og dine blokeringer på et langt dybere niveau, end du nogensinde har gjort før, så du endelig kan begynde at mærke dig selv igen.

Sessionen inkluderer både clairvoyance, healing og energiarbejde, og du vil derfor opleve, at jeg ikke kun giver dig klarhed om, hvor dine blokeringer sidder henne, og hvorfor de sidder der, men at jeg også guider dig igennem forskellige healinger og clearinger, så de bliver forløst. Hvordan det foregår, er meget forskelligt fra session til session, da jeg altid følger energien – men du kan være helt sikker på, at du vil få healet og forløst alt det, som du er klar til at give slip på, og som afholder dig fra at stå i din power.

Under hele sessionen bruger jeg mine sansestærke, intuitive og clairvoyante evner til at give dig lige præcis det, som din sjæl længes efter. Det betyder, at jeg skærer direkte igennem dine frustrationer og alt det, som du tror er dit problem, så vi kan gå direkte til det, som det egentlig handler om.

Vi går simpelthen ind og fjerner alt det, der blokerer kontakten og forbindelsen til din sjæl, og som gør det svært for dig at mærke dig selv.

Vi fjerner alt det, der ikke er dig.

 


IMG_0126.JPG

 

vi kommer til at gå dybt venstre.png

Jeg har kæmpet med angst, depression, lavt selvværd og selvmordstanker. Jeg har haft stress og social angst i flere år, og jeg har været spiseforstyrret. Jeg har haft så svært ved at sætte mig selv først og vælge mig selv til, at jeg har fået et angstanfald bare ved tanken.

Så når jeg siger, at vi kommer til at gå dybt, så mener jeg det.

Her tager vi ikke bare toppen af dine problemer for at dulme din smerte og symptombehandle. Her arbejder vi med roden af dine problemer, så du kan blive fri én gang for alle.

Alt hvad jeg har været igennem, har jeg kæmpet med uden hjælp fra hverken psykologer, psykiatere eller coaches. Jeg har fundet min egen vej gennem mørket – ikke ved at dulme smerten og hjernevaske mig selv med positive tanker, men ved at være villig til at gå dybt med mig selv og arbejde med min energi gennem healing.

Det er min allerdybeste overbevisning, at vi kun kan gå så dybt med andre, som vi har gået med os selv – så tro mig, vi kommer til at gå dybt.

 

 

 

 

Den her session er for dig, der_.png

 Har en følelse af, at du sidder fast og ikke kan komme videre

 Oplever blokeringer på kærligheden, glæden og flowet i dit liv

 Har svært ved at connecte med din sjæl og mærke din intuition

 Oplever modstand på de ting, du prøver at skabe og opnå i dit liv

 Mangler klarhed og har svært ved at finde ud af, hvad du egentlig føler

Har en følelse af, at der er en mur i dit indre, som du ikke kan bryde igennem

 Har svært ved at mærke dig selv og ofte oplever uro, tankemylder og stor frustration


 

 

 

Du kan forvente, at sessionen bliver tilpasset 100% til din energi, da vi tager udgangspunkt i de blokeringer, der spænder allermest ben for dig lige nu – og du behøver ikke at være bevidst om dine blokeringer, da jeg læser det hele i din energi. Du skal bare møde op og turde blive set.

 

  


hvordan foregår bookingen.png

Du booker din session nederst på siden her og gennemfører betalingen. Du vælger samtidig, om sessionen skal foregå over FaceTime eller Facebook Messenger.

Herefter sender mit e-mailsystem automatisk en bekræftelse sammen med et link til mit bookingsystem, hvor du kan bestille din tid.

 

 

hvordan foregår sessionen.png

Sessionen varer 60 minutter og foregår som videoopkald over FaceTime eller Facebook Messenger, så vi begge kan se hinanden.

Inden sessionen starter, åbner jeg op for mine clairvoyante evner og stiller ind på din energi, så jeg kan få en fornemmelse af, hvad vi skal ind og arbejde på rent energetisk. Det gør, at jeg får dannet mig et billede af dine blokeringer og udfordringer, inden sessionen overhovedet er startet.

Sessionen inkluderer både clairvoyance, healing og energiarbejde. Du vil derfor opleve, at jeg ikke kun giver dig klarhed om, hvor dine blokeringer sidder henne, og hvorfor de sidder der, men at jeg også guider dig igennem forskellige healinger og clearinger, så de bliver forløst. Hvordan det foregår, er meget forskelligt fra session til session, da jeg altid følger energien – men det foregår altid dybt på celleplan og fra det 12. plan, så healingen bliver integreret i dine celler og i din væren, frem for kun at blive intregreret på tankeplan, som desværre er tilfældet med mange andre former for healing.

Du skal være opmærksom på, at jeg ikke kun arbejder med det, som du er bevidst om, men at jeg også går i dybden med alle de blokeringer og overbevisninger, der ligger og larmer i din underbevidsthed. Det er ofte alt det, som du ikke selv er bevidst om, der påvirker din energi allermest. Derfor vil du opleve, at jeg ikke kun forløser alt det, der ligger i din opvækst og barndom, men at jeg også går ind og healer gamle historier fra tidligere liv og sletter gamle kodninger fra dine familielinjer.

Heldigvis behøver du slet ikke at vide noget om energi og healing for at mærke effekten af det. Du skal bare være villig til at tage imod – så klarer energien resten.

 

 

Vil en enkel session fjerne alle mine blokeringer_.png

Jeg oplever, at der kan ske sindssygt meget på bare en enkel session, og jeg har været vidne til mange powerfulde transformationer. Selvom selve sessionen kun varer 60 minutter, så skal du være opmærksom på, at energien fortsætter med at arbejde i dagene og ugerne efter, hvor du gennemgår en udrensning – og det er typisk her du mærker den helt store forandring.

Hvis du kæmper med angst, depression og lavt selvværd eller generelt bare er i rigtig meget smerte, så oplever jeg, at der skal mere end én session til. Det er ikke ensbetydende med, at du ikke vil kunne mærke en forskel efter en enkel session – men jo større din smerte er, jo flere lag skal vi igennem, før du igen kan mærke dig selv.

Hvis du er interesseret i at arbejde med mig over en længere periode og virkelig nå til bunds med dine blokeringer, så anbefaler jeg dig at investere i et dybdegående 1:1 forløb i stedet for at booke enkelte sessioner, da du vil få langt mere ud af et sammenhængende forløb.

 

 

Du får hele sessionen som lydfil.png

Du får mest ud af sessionen, hvis du er 100% nærværende og ikke bruger energi på at tage noter. Derfor optager jeg hele sessionen til dig som lydfil, så du har den til evigt eje og kan genhøre den på et senere tidspunkt.


 

 

 

 

din investering i dig selv.png

1444,- kroner /  2 rater af 722,- kroner (ingen ekstra gebyr)

 

Ja tak, book en session

  

Udtalelser og respons.png

triangle-clip-art-triangle-clip-art-22.png

 

Skærmbillede 2019-12-12 kl. 18.34.33 edit.png  IMG_4253.JPG

IMG_2373.jpgSkærmbillede 2019-11-11 kl. 16.28.56.png

 

 

 

 

 

 


Skærmbillede 2019-12-09 kl. 19.52.24.pngIMG_0028.JPG

IMG_0066.JPGIMG_1036.jpg


 


  

 

 

Betingelser for sessionen.png

Jeg kan ikke gå vejen for dig, og derfor er det helt op til dig, hvad du vil gøre med den information og de svar, som du får under sessionen. Din udvikling er dit ansvar. Hvor meget du rykker dig, og hvor hurtigt du rykker dig, afhænger udelukkende af dig og de handlinger, valg og beslutninger, som du tager efterfølgende på baggrund af den guidance og healing, som du har fået under sessionen.

Jeg besvarer ikke spørgsmål om din fremtid, som ikke er i overensstemmelse med din sjæl. Det gør jeg ikke af den simple grund, at jeg ikke ønsker at begrænse dig i dine muligheder – så jeg kigger udelukkende på dit lys, dit potentiale og de blokeringer, som du er klar til at få forløst lige nu og her. Alt hvad der omhandler død, sygdom, dårlige perioder og andet i det omfang, vil du ikke kunne få svar på hos mig.

Hvis du ved bestilling har valgt, at sessionen skal foregå over FaceTime, er du selv ansvarlig for at være tilgængelig, når sessionen starter. Har du derimod valgt, at sessionen skal foregå over Facebook Messenger, er du ansvarlig for at tilføje mig som ven inden sessionen starter, så jeg kan ringe dig op. (Du får mere information om dette, når du booker din session)

Du er selv ansvarlig for at sidde et sted, hvor du har god mobildækning / forbindelse til internettet og ikke vil blive forstyrret.

Hvis du udebliver fra vores aftale, vil du ikke kunne få pengene tilbage, og du vil blive nødt til at betale for en ny session, hvis du stadig ønsker det.

Du kan aflyse din booking op til 24 timer før. (Vær opmærksom på, at aflysning af tidspunktet for sessionen ikke er det samme som annullering af dit køb. Du får ikke pengene tilbage, når du aflyser en booking. Du får bare mulighed for at vælge et andet tidspunkt)

Såfremt du vælger ratebetaling, er det dit ansvar at tilkoble det rette kort til dine betalinger. Betalingen er bindende, så når du vælger at betale 1. rate, forpligter du dig til at betale de resterende. Ved forsinket eller udebleven betaling samles alle de resterende rater, og du modtager en faktura med det endelige beløb, som skal betales med det samme. Såfremt denne faktura ikke bliver betalt, vil du modtage en rykker med et ekstra gebyr oveni.

Jeg optager hele sessionen som lydfil og sender den til dig efterfølgende, men jeg tager ikke ansvar for tekniske fejl eller ødelagt lyd. Når der arbejdes med energi på højt niveau, kan teknikken godt drille – så hvis du vil være helt sikker på at kunne genhøre sessionen på et senere tidspunkt, så vil jeg anbefale dig, at du også optager sessionen som lydfil.

 

Når du booker din session bekræfter du overstående betingelser.


 

spørgsmål.png

Hvis du har nogle spørgsmål, så send mig en mail på business@amanda-d.dk eller en besked på Facebook.