magisk 1-1 session.png

En 1:1 session med mig er som et wake-up call til din sjæl. Her får du den vildeste session, som kombinerer healing, energiarbejde og clairvoyance med mentoring, så du ikke kun får forløst det, der blokerer din energi og holder dig tilbage, men så du også får konkret guidance til der, hvor du gerne vil hen.

Under sessionen guider jeg dig igennem forskellige healinger og clearinger, som forløser alle de begrænsende overbevisninger og historier, der holder dig tilbage. Det er her vi når til bunds med det, der er hele årsagen til, at du føler dig stagneret, træt og drænet – for kun ved at få forløst det, der blokerer din energi, kan du få åbnet op for flowet og dermed blive et energetisk match til alt det, du drømmer om.

Både før og efter healingen vil du få clairvoyant guidance til, hvor din sjæl prøver at guide dig hen, og hvilke steps du bliver kaldet til at tage lige nu. Du vil få klarhed på, hvilke processer du står i lige nu, og hvilke læreringer du gennemgår, så du kan begynde at arbejde med energien frem for mod energien.

Inden sessionen er ovre vil din energi være løftet, og du vil stå stærkere i dig selv, end du nogensinde har gjort før. Du vil gå derfra med nye øvelser og energiværktøjer, som du kan bruge i ugerne og månederne efter sessionen, så du kan speede rejsen op og komme endnu hurtigere derhen, hvor du drømmer om at være.

Du kan være sikker på, at lige så snart du træder ind i mit space, så lader jeg dig ikke slippe af sted med at gøre dig selv mindre, end du er. Du får simpelthen ikke lov til at give dig selv mindre end det, som du dybest set fortjener.

Her bliver du mindet om din egen indre power, og du får skruet så meget op for dit lys og alt det, der er dig, at du går derfra med en følelse af, at du kan opnå alt, hvad du sætter dig for. Her aktiverer vi hele dig og alle dine drømme, så du får modet til at skabe lige det liv for dig selv, som du drømmer om.IMG_0126.JPG

 

vi kommer til at gå dybt venstre.png

Jeg har kæmpet med angst, depression, lavt selvværd og selvmordstanker. Jeg har haft stress og social angst i flere år, og jeg har været spiseforstyrret. Jeg har haft så svært ved at sætte mig selv først og vælge mig selv til, at jeg har fået et angstanfald bare ved tanken.

Så når jeg siger, at vi kommer til at gå dybt, så mener jeg det.

Her tager vi ikke bare toppen af dine problemer for at dulme din smerte og symptombehandle. Her arbejder vi med roden af dine problemer, så du kan blive fri én gang for alle.

Alt hvad jeg har været igennem, har jeg kæmpet med uden hjælp fra hverken psykologer, psykiatere eller coaches. Jeg har fundet min egen vej gennem mørket – ikke ved at dulme smerten og hjernevaske mig selv med positive tanker, men ved at være villig til at gå dybt med mig selv og arbejde med min energi.

Det er min allerdybeste overbevisning, at vi kun kan gå så dybt med andre, som vi har gået med os selv – så tro mig, vi kommer til at gå dybt.

 

 

 

 

Den her session er for dig, der_.png

 Sidder fast og har brug for et spirituelt spark i den rigtige retning

 Oplever blokeringer på kærligheden, glæden og flowet i dit liv

 Har svært ved at connecte med din sjæl og mærke din intuition

 Oplever modstand på de ting, du prøver at skabe og opnå i dit liv

 Mangler klarhed på, hvad dit hjerte siger, og hvilken vej du skal gå

Har en følelse af, at der er en mur i dit indre, som du ikke kan bryde igennem

 Har svært ved at mærke dig selv og ofte oplever uro, tankemylder og stor frustration


 

 

 

Du kan forvente, at sessionen bliver tilpasset 100% til din energi, da vi tager udgangspunkt i de udfordringer, der spænder allermest ben for dig lige nu – og du behøver ikke at være bevidst om, hvad der blokerer, da jeg læser det hele i din energi. Du skal bare møde op og turde at blive set.

 

  


hvordan foregår bookingen.png

Du booker din session nederst på siden her og gennemfører betalingen. Du vælger samtidig, om sessionen skal foregå over FaceTime eller Facebook Messenger.

Herefter sender mit e-mailsystem automatisk en bekræftelse sammen med et link til mit bookingsystem, hvor du kan bestille din tid.

 

 

hvordan foregår sessionen.png

Sessionen varer 90 minutter og foregår som videoopkald over FaceTime eller Facebook Messenger, så vi begge kan se hinanden.

Under sessionen guider jeg dig igennem forskellige healinger og clearinger, som forløser alle de begrænsende overbevisninger og historier, der holder dig tilbage. Hvordan det foregår, er meget forskelligt fra session til session, da jeg altid følger energien – men det foregår altid dybt på celleplan og fra det 12. plan, så healingen bliver integreret i dine celler og i din væren, frem for kun at blive intregreret på tankeplan.

I forhold til healingen skal du være opmærksom på, at jeg ikke kun arbejder med det, du er bevidst om, men at jeg også går i dybden med alle de blokeringer og overbevisninger, der ligger og larmer i din underbevidsthed. Jeg arbejder på alle planer, hvilket betyder, at jeg ikke kun forløser alt det, der ligger i din opvækst og barndom, men at jeg også går ind og healer gamle historier fra tidligere liv og sletter gamle kodninger fra dine familielinjer. Heldigvis behøver du slet ikke at vide noget om energi og healing for at mærke effekten af det. Du skal bare være villig til at tage imod – så klarer energien resten.

Både før og efter healingen vil du få clairvoyant guidance til, hvor din sjæl prøver at guide dig hen, og hvilke steps du bliver kaldet til at tage lige nu. Du vil få klarhed på, hvilke processer du står i lige nu, og hvilke læreringer du gennemgår – og du vil gå derfra med nye øvelser og energiværktøjer, som du kan bruge til at navigere de processer og læreringer, så du kan speede rejsen op. 

 

 

vil en enkel session gøre en forskel.png

Jeg oplever, at der sker sindssygt meget på bare en enkel session, og jeg har været vidne til mange powerfulde transformationer. Selvom selve sessionen kun varer 90 minutter, så skal du være opmærksom på, at energien fortsætter med at arbejde i dagene og ugerne efter, hvor du gennemgår en udrensning af den gamle energi.

Hvis du mærker et kald på at arbejde med mig over en længere periode og virkelig transformere dig selv, så anbefaler jeg dig at investere i et 1:1 forløb på 3 måneder i stedet for at booke enkelte sessioner, da du vil få langt mere ud af et sammenhængende forløb.

 

 

Du får hele sessionen som lydfil.png

Du får mest ud af sessionen, hvis du er 100% nærværende og ikke bruger energi på at tage noter. Derfor optager jeg hele sessionen til dig som lydfil, så du har den til evigt eje og kan genhøre den på et senere tidspunkt. (Ofte henter jeg også budskaber ned i forhold til dit potentiale og dine sjælsgaver, som vil være vigtige for dig at få med)


 

 din investering i dig selv.png

1666,- kroner /  2 rater af 833,- kroner (ingen ekstra gebyr)

 

Min sjæl siger ja! Book en session

 

 

 

Udtalelser og respons.png

triangle-clip-art-triangle-clip-art-22.png

 

Skærmbillede 2019-12-12 kl. 18.34.33 edit.png  IMG_4253.JPG

IMG_2373.jpg

Skærmbillede 2019-11-11 kl. 16.28.56.png


Skærmbillede 2019-12-09 kl. 19.52.24.pngIMG_0028.JPG

IMG_0066.JPGIMG_1036.jpg


 

 

 

  

 

Betingelser for sessionen.png

Jeg kan ikke gå vejen for dig, og derfor er det helt op til dig, hvad du vil gøre med den information og de svar, som du får under sessionen. Din udvikling er dit ansvar. Hvor meget du rykker dig, og hvor hurtigt du rykker dig, afhænger udelukkende af dig og de handlinger, valg og beslutninger, som du tager efterfølgende på baggrund af den guidance og healing, som du har fået under sessionen.

Jeg besvarer ikke spørgsmål om din fremtid, som ikke er i overensstemmelse med din sjæl. Det gør jeg ikke af den simple grund, at jeg ikke ønsker at begrænse dig i dine muligheder – så jeg kigger udelukkende på dit lys, dit potentiale og de blokeringer, som du er klar til at få forløst lige nu og her. Alt hvad der omhandler død, sygdom, dårlige perioder og andet i det omfang, vil du ikke kunne få svar på hos mig.

Hvis du ved bestilling har valgt, at sessionen skal foregå over FaceTime, er du selv ansvarlig for at være tilgængelig, når sessionen starter. Har du derimod valgt, at sessionen skal foregå over Facebook Messenger, er du ansvarlig for at tilføje mig som ven inden sessionen starter, så jeg kan ringe dig op. (Du får mere information om dette, når du booker din session)

Du er selv ansvarlig for at sidde et sted, hvor du har god mobildækning / forbindelse til internettet og ikke vil blive forstyrret.

Hvis du udebliver fra vores aftale, vil du ikke kunne få pengene tilbage, og du vil blive nødt til at betale for en ny session, hvis du stadig ønsker det.

Du kan aflyse din booking op til 24 timer før. (Vær opmærksom på, at aflysning af tidspunktet for sessionen ikke er det samme som annullering af dit køb. Du får ikke pengene tilbage, når du aflyser en booking. Du får bare mulighed for at vælge et andet tidspunkt)

Såfremt du vælger ratebetaling, er det dit ansvar at tilkoble det rette kort til dine betalinger. Betalingen er bindende, så når du vælger at betale 1. rate, forpligter du dig til at betale de resterende. Ved forsinket eller udebleven betaling samles alle de resterende rater, og du modtager en faktura med det endelige beløb, som skal betales med det samme. Såfremt denne faktura ikke bliver betalt, vil du modtage en rykker med et ekstra gebyr oveni.

Jeg optager hele sessionen som lydfil og sender den til dig efterfølgende, men jeg tager ikke ansvar for tekniske fejl eller ødelagt lyd. Når der arbejdes med energi på højt niveau, kan teknikken godt drille – så hvis du vil være helt sikker på at kunne genhøre sessionen på et senere tidspunkt, så vil jeg anbefale dig, at du også optager sessionen som lydfil.

 

Når du booker din session bekræfter du overstående betingelser.


 

spørgsmål.png

Hvis du har nogle spørgsmål, så send mig en mail på business@amanda-d.dk eller en besked på Facebook.