Dette magiske og high-vibe PowerHouse er et månedligt medlemskab for sensitive og sansestærke hjertekvinder. Det er en spirituel legeplads for dig, der ønsker at komme i dybere kontakt med din sjæl og dit hjerte i et kærligt space, hvor bevidstheden og energien er lige så uendelig som universet selv, og hvor der ikke er noget loft for din spirituelle udvikling.

Hver måned får du clairvoyant guidance i form af energikanaliseringer, budskaber, korttrækninger og healinger, som vil støtte dig på rejsen hjem til din power – og du får samtidig adgang til et kæmpe vidensbibliotek fyldt med eksklusive videoer, meditationer, healingslydfiler, energiværktøjer, øvelser og masterclasses.

Alt i PowerHouset er skabt med intentionen om at gøre dig selvkørende, så du aldrig nogensinde skal lede efter svarene uden for dig selv. Jeg ønsker ikke, at du skal komme til mig hver gang, at du mangler et svar eller har brug for hjælp og guidance, for det betyder, at du ikke har tillid til din egen, indre power, og at du derfor kun vil føle dig som en powerkvinde, når du er medlem – og det går ikke, for dit lys og unikke bidrag til den her verden er alt for vigtigt til ikke at blive bragt til livs!

Her får du styrken, modet og tilliden til at rejse dig fra støvet efter flere års kamp, smerte og mørke, og du lærer at bruge dine sensitive og sansestærke evner som en styrke, frem for en svaghed. Her bliver du æret mindst lige så meget for dit mørke, som for dit lys – og uanset hvor mange sår du har på sjælen, så er der altid plads til hele dig.

Du kan forvente, at når du sætter din fod i dette magiske PowerHouse, træder du ind i et rent kærlighedsfællesskab med kvinder, der har præcis den samme dybde og de samme sansestærke evner som dig. Her er der ingen, der er bedre end andre.

du er os og vi er dig edit.png

 


 

 


Jeg lukker døren for nye medlemmer om_.png

00

dage

00

timer

00

min

00

sek

 

 

hver måned får du.png

Hver måned går jeg live for at stille ind på energien og hente clairvoyante budskaber ned for gruppen. Jeg lægger samtidig energikort for måneden og giver dig en fornemmelse af, hvordan energien bliver den kommende periode, så du kan arbejde med energien frem for mod energien.

 

Hver måned går jeg live for at besvare dine spørgsmål og udfordringer, som var det en 1:1 session. Jeg bruger mine clairvoyante og sansestærke evner, så du får lige præcis den guidance, som din sjæl søger. Nogle gange er det jordiske svar, andre gange er det clairvoyante svar.

 

Hver måned kanaliserer jeg en dybdegående healingslydfil, som tager udgangspunkt i månedens temaer og udfordringer. Denne lydfil giver dig en mulighed for at arbejde med månedens energi på en hurtig, simpel og effektiv måde, hvor du healer og forløser alt det, som du er klar til at give slip på.

  

bonus.png

 

Stort set hver uge går jeg live i gruppen for at trække energikort og hente clairvoyante budskaber ned til hver enkelt. Jeg lader mig altid guide af energien og udvælger dem, som jeg føler mig kaldet til – så du kan være helt sikker på, at hvis der er nogle budskaber, der bare skal igennem til dig, så bliver du valgt!

Derudover har du som medlem af PowerHouset altid mulighed for at bestille en personlig korttrækning, når du har brug for det – og du betaler kun 99,- kroner for en video på mindst 10 minutter, som bliver sendt direkte til din mail inden for få dage.

 

 

som medlem af powerhouset får du.png

 

Adgang til en lukket Facebookgruppe, som kun er for betalende medlemmer. Det er herinde alle livesendingerne foregår.

 

Altid 20% rabat på alt, hvad jeg skaber af events og 1:1 sessioner (oveni andre eventuelle rabatter) så længe du er medlem.

 

Adgang til eksklusive videoer med energiværktøjer og powerfulde healingsøvelser, som jeg ikke deler nogle andre steder.


Adgang til dybdegående meditationer og healingslydfiler, som løfter din energi og installerer nye indkodninger i dine celler.

 

Muligheden for at vokse og udvikle dig sammen med ligesindede i et trygt space, hvor der ikke er noget loft for din spirituelle udvikling.

 

Adgang til et kæmpe vidensbibliotek med timevis af undervisning og masterclasses, som vil støtte dig på rejsen hjem til din power.

 

Magien ved at være koblet op på en powerfuld gruppeenergi, som løfter dig og speeder din rejse op – endda helt uden du bevidst gør noget!

 

Et tæt søsterfællesskab fyldt med sensitive hjertekvinder, der har præcis den samme dybde og de samme sansestærke evner som dig.

 

 

 

 

din investering.png

299,- kroner / mdr

Start med 8 dages gratis mærke-periode, så du kan finde ud af, om det er noget for dig!

Ingen binding. Du kan melde dig ud, når det ikke længere føles sandt for dig.

 

Ja tak, giv mig adgang til PowerHouset!

  Døren lukker for nye medlemmer den 28. maj klokken 23:59  

 

 

 

 


hvad siger medlemmerne.png

 triangle-clip-art-triangle-clip-art-22.png

 

 

"Jeg føler at jeg er et helt andet sted, end da jeg startede her i gruppen"

"Tusind tak Amanda, for endu en fantastisk kortlæsning, der bare gik lige i hjertet😍 Jeg er så taknemlig at være en del af dette fantastiske powerhouse, og du har hjulpet mig så utroligt meget i den her periode❤️ Jeg føler at jeg er et helt andet sted, end da jeg startede her i gruppen, og ved slet ikke, hvordan jeg skal sige tak, for alt den hjælp du har givet mig🥰💕 Jeg føler jeg har fundet en helt ny accept for nuet, og at indse at alt sker for mig, og at det er en del af min rejse😊❤️" – Amalie 


 

"Hold nu kæft, hvor er jeg taknemmelig for, at du og I er der for mig, så jeg ikke skal gå alene og famle i mørket"

"Jeg er så glad og helt høj over beskederne til mig i dag!!! 😍🔥🙏 Jeg glæder mig til at sparke Janteloven ad h til og turde sige højt, det jeg allerede dybest set ved er sandt; at jeg er en fucking fantastisk dansende og lysende sjæl! ☀️💛 Jeg mærker dybden af dine videregivelser som et markant skift fra at tale til det menneskelige i mig til at tale til mit Højere Selv. Den del af mig, som ved, at jeg er så meget mere end min blotte fysiske tilstedeværelse. Hold nu kæft, hvor er jeg taknemmelig for, at jeg gør det her for mig selv, og at du og I er der for mig, så jeg ikke skal gå alene og famle i mørket. Dyb, dyb taknemmelighed fra mig til dig ❤️❤️❤️❤️❤️" – Catrine

 

 

"Du har været der, som en urokkelig klippe hele vejen!"

"Fra det inderste af mit hjerte vil jeg sige tak for dig, Amanda 🙏🏽 For alle de læringer du har guidet mig på vej til, igennem og videre – du har været der, som en urokkelig klippe hele vejen! Jeg føler at jeg kan mærke din kærlighed til os alle ❤️ Du er fanme fantastisk til det du gør ❤️ Jeg glæder mig til alt det som jeg skal opleve og mærke og jeg er så taknemmelig for at være havnet her, i dit space 🙏🏽🦋"

 

 

"Den bedste beslutning, jeg har taget længe!😍💖 En magisk rejse nærmest 💖✨ Har lært så meget af mig selv og fået troen på at jeg er god nok 😍💖" – Sophie

 

 

"Jeg vidste, at jeg skulle være med i PowerHouset, da det giver mig en ro jeg aldrig har oplevet før." – Michella, 26 år

 

 

 

et smugkig ind i powerhouset.png

VIDEOER MED ØVELSER & ENERGIVÆRKTØJER

⟡ Powerfuld og dybdegående healingsøvelse, som fjerner dine begrænsende overbevisninger på celleplan

Sådan healer du dine familielinjer med dette powerfulde healingsritual

3 metoder og øvelser til at rense din energi som sensitiv hjertekvinde

Sådan flytter du negative følelser fra dit ego til dit hjerte, som kan rumme alt

Sådan "håndterer" du dine følelser og lærer at bruge dem som dit indre kompas

 3 mentale værktøjer til at lukke og beskytte din energi som sensitiv hjertekvinde

Sådan bruger du et pendul til at få svar direkte fra din sjæl

Hvorfor det er vigtigt at cutte energitråde, og hvordan du gør det med et simpelt energiværktøj

3 mentale værktøjer til at grounde dig selv og din energi, så du står stærkere i dig selv

 Sådan renser du dig selv og dit hjem med salvie (og alt du skal vide om klæbeånder)

 Hvad en ego-død er, og hvordan du lettest kommer igennem den

 Sådan kører du dine energier (earth energy & cosmic energy) så du oplever mindre blokeringer og får mere flow i din energi

 Guided øvelse: Overlad det til universet med fuld tillid og gør mere plads til dig

Hvorfor du føler dig styret af alle andres meninger som sensitiv hjertekvinde

 

 

MEDITATIONER

 Mød din indre powerkvinde (en powerfuld og dybt transformerende meditation, som er indkodet med 5D energi)

 Grounding meditation (specielt til dig, der ønsker at stå stærkere i dig selv)

Powerfuld hjerteøvelse (en kærlig meditation, som åbner dit hjerte og fylder dig op med glæde indefra)

 

HEALENDE LYDFILER

Fuldmånehealing (en ekstrem powerfuld healing, som hjælper dig med at give slip på det gamle)

Vælg kærlighed over frygt (en dyb healing, som sletter gamle og frygtbaserede programmeringer for at gøre plads til nye og kærlige installeringer)

Indre barns healing (en smuk healing, der hjælper dig med at komme i dybere kontakt med dig selv, så du kan få åbnet dit hjerte for kærligheden)

 

HJERTE MASTERCLASSES

 Hvordan du begynder at udtrykke dit sande jeg – få styrken, tilliden og modet til at stå i dit lys (inklusiv en healing af dit rodchakra)

De 4 udviklingstrin, som enhver sensitiv og sansestærk hjertekvinde gennemgår

Sådan kommer du i dybere kontakt med dig selv og skaber dit indre hjertespace step-by-step


BONUS

Gruppehealing med afbalancering af dine chakra + hjerteåbning og installering af nye lyskoder, som vil gøre det nemmere for dig at stå i dit lys og din power

Step-by-step guide til selvhealing af gamle overbevisninger og blokeringer

 Tidligere livesendinger med powerboosts, som er skabt med intentionen om at aktivere din indre power og motivere dig til at steppe op

 


NY Min intention er ikke, at du skal være medlem for altid.png
Jeg har ikke skabt det her high-vibe PowerHouse for at du skal komme til mig hver gang, at du mangler et svar eller har brug for hjælp og guidance – for det vil betyde, at du ikke har tillid til din egen, indre power, og at du derfor kun vil føle dig som en powerkvinde, når du er medlem.

Jeg tror på, at du allerede har alle svarene inde i dig. Du mangler bare styrken og tilliden til at gå med det, som du mærker – og derfor er alt i dette PowerHouse skabt med en universel dybde, som hverken dit hoved eller dit ego vil forstå.

Selvom mine sansestærke, intuitive og clairvoyante evner gør det muligt for mig at give dig lige præcis det svar, som din sjæl søger, så er det ikke min opgave at fortælle dig, hvilken vej du skal gå, eller hvad meningen med dit liv er. Min opgave er at styrke din indre powerkvinde og give dig troen på, at det du mærker, er det rigtige, så du tør at træde ind i dit lys og gøre det, som din sjæl er kommet her til jorden for at gøre.

Så hvis du efter bare 3 måneder melder dig ud af mit Powerhouse, fordi du mærker i dit hjerte, at du har fået det ud af det, som du skulle, og du nu kan træde ud i verden med en større tillid til din egen power, så er min opgave gjort – for det er alt, jeg ønsker for dig. Jeg vil ikke nøjes med kun at lære dig, hvordan du cykler med støttehjul resten af dit liv, hvis jeg kan lære dig, hvordan du kører på mountainbike resten af dit liv uden den mindste frygt for at vælte.

Alt jeg ønsker for dig er, at du skal blive dit eget PowerHouse, så du ikke behøver noget i det ydre (heller ikke dette medlemskab) for at kunne gå hjertets vej og leve det liv, som din sjæl længes efter. Det er alt, jeg ønsker for dig.

 

 

hvem er det for.png

Dette magiske og højtvibrerende PowerHouse er for dig, der ønsker at blive selvkørende, så du hverken har brug for mig eller nogle andre til at lede dig på rette vej, fordi du har så meget tillid til dig selv, at du altid ved, hvad du skal gøre, og hvor du kan finde svaret. Det er for dig, der er klar til at slippe dit egos behov for at fikse alting i det ydre, så du aldrig nogensinde skal lede efter svarene uden for dig selv – og det er for dig, der er villig til at gå dybt ind i dig selv for at finde svaret.

Jeg lærer dig ikke, hvad du skal gøre, og jeg fortæller dig ikke, hvad der er rigtigt eller forkert. Jeg lærer dig, hvordan du selv finder svaret i dit hjerte, så du kan skrue op for dine sansestærke evner og begynde at mestre dit liv som den powerfulde hjertekvinde, du virkelig er.


  

 

GRATIS MÆRKE-PERIODE

Få 8 dages gratis mærke-periode, så du kan få en fornemmelse af, om PowerHouset er noget for dig! Hvis det ikke føles sandt for dig at være med, melder du dig bare ud (med et enkelt klik) senest 7 dage efter, at du har tilmeldt dig – så bliver der ikke trukket noget fra din konto.

x

Lad mig få adgang med det samme!

 


 

lang tekst aflang.png


 

299,- kroner / mdr

Start med 8 dages gratis mærke-periode, så du kan finde ud af, om det er noget for dig!

Ingen binding. Du kan melde dig ud, når det ikke længere føles sandt for dig.

 

Ja, giv mig adgang med det samme!

  Døren lukker for nye medlemmer den 28. maj klokken 23:59   

 

 

FAQ

 

 

Hvordan foregår den månedlige betaling.png

Når du tilmelder dig PowerHouset, bliver beløbet automatisk trukket hver måned. Det bliver trukket den samme dato hver måned – så melder du dig eksempelvis ind den 20. september, bliver næste betaling trukket den 20. oktober. Sådan fortsætter det hver måned, indtil du vælger at melde dig ud af PowerHouset.

 

 

Hvordan opsiger jeg abonnementet?.png

Du sender mig en mail på business@amanda-d.dk eller opsiger dit abonnement direkte i betalingsindstillingerne. Først når du modtager en mail, der bekræfter din annullering af medlemskabet, er du meldt ud.

Der er ingen binding, så når du melder dig ud, annulleres den næste måneds betaling automatisk. Din adgang til PowerHouset og Facebookgruppen lukkes den dato, hvor den næste betaling skulle have været trukket – så du har adgang hele den periode, som du allerede har betalt for.

 

 

Hvor og hvornår foregår livesendingerne.png

Alle livesendinger foregår i den lukkede Facebookgruppe, og de bliver gemt i både gruppen og onlineportalen, så hvis du ikke har mulighed for at være med live, kan du se dem på replay lige så længe du er medlem. De præcise datoer ligger i onlineportalen, så du kan skrive dem ind i din kalender på forhånd – men generelt foregår livesendingerne på følgende tidspunkter....

Månedens energi & budskaber: Den første onsdag i måneden, klokken 20:00.

Månedens Q&A livesession: Den anden torsdag i måneden, klokken 20:00. 

(Korttrækningerne er spontane og planlægges ikke på forhånd)

 


 

Det er slut med at gå vejen selv, min skat.

Det er slut med at vælte rundt i mørket som en fortabt sjæl, der har vandret flere hundrede kilometer og er kommet så langt væk hjemmefra, at hun har glemt alt om, hvem hun er, og hvor hun kommer fra.

Alt hvad du søger, er allerede inde i dig – så hvorfor blive ved med at gå den samme, tunge vej, når der findes en lettere vej? Hvorfor blive ved med at spilde din tid på at søge lyset uden for dig selv, når du allerede har power nok i dit hjerte til at lyse dig selv og hele verden op, hvis du ville?

Det er slut med at dulme dit eget lys, bare for at andre kan skinne mere – og det er slut med at gøre dig selv mindre, end du er, bare for at passe ind. Det er du alt for vigtig til, for verden har brug for lige netop dig og dit lys. Verden har brug for det guld, der gemmer sig i dit hjerte.

Din indre powerkvinde kalder på dig. Din sjæl kalder på dig. Alt inde i dig prøver at råbe dig op og lede dig mod hjertets vej, så du kan få modet til at gøre det, som din sjæl er kommet her for at gøre.

Det er tid til at bringe din indre powerkvinde til livs. Det er tid til at rejse dig fra støvet og åbne døren til det PowerHouse, som din sjæl har vandret i årtier for at finde.

 

Spørgsmålet er bare…..

Tør du at besvare kaldet.png