⟡ GRATIS MÆRKE-PERIODE ⟡

Få 8 dages GRATIS mærke-periode, så du kan få en fornemmelse af, om PowerHouset er noget for dig! Hvis det ikke føles sandt for dig at være med, melder du dig bare ud (med et enkelt klik) senest 7 dage efter, at du har tilmeldt dig – så bliver der ikke trukket noget fra din konto.

VIGTIGT! Jeg lukker døren til mit PowerHouse for nye medlemmer den 20. januar 2020, fordi jeg ønsker at samle energien og løfte dem, der allerede er en del af PowerHouset – og jeg åbner ikke op igen, før jeg mærker kaldet.

 

Lad mig få adgang med det samme!

 

 

 

 

 

 

 

 

PowerHouse logo hvid tekst.png

 

 

 

– et månedligt medlemskab for dig, der ønsker at bringe din indre powerkvinde til livs

  

 

Dette magiske og high-vibe PowerHouse er et fællesskab for sensitive og sansestærke hjertekvinder, der mærker et kald på at finde ind til deres indre powerkvinde. Det er en spirituel legeplads for dig, der ønsker at komme i dybere kontakt med din sjæl og dit hjerte i et kærligt space, hvor bevidstheden og energien er lige så uendelig som universet selv, og hvor der ikke er noget loft for din spirituelle udvikling.

Alt i PowerHouset er skabt med intentionen om at gøre dig selvkørende, så du aldrig nogensinde skal lede efter svarene uden for dig selv. Jeg ønsker ikke, at du skal komme til mig hver gang, at du mangler et svar eller har brug for hjælp og guidance, for det betyder, at du ikke har tillid til din egen, indre power, og at du derfor kun vil føle dig som en powerkvinde, når du er medlem – og det går ikke, for dit lys og unikke bidrag til den her verden er alt for vigtigt til ikke at blive bragt til livs!

Her får du styrken, modet og tilliden til at rejse dig fra støvet efter flere års kamp, smerte og mørke, og du lærer at bruge dine sensitive og sansestærke evner som en styrke, frem for en svaghed. Her bliver du æret mindst lige så meget for dit mørke, som for dit lys – og uanset hvor mange sår du har på sjælen, så er der altid plads til hele dig.

Du kan forvente, at når du sætter din fod i dette magiske PowerHouse, træder du ind i et rent kærlighedsfællesskab med kvinder, der har præcis den samme dybde og de samme sansestærke evner, som du har. Her er der ingen, der er bedre end andre.

Du er os, og vi er dig.

 

 

  

 

 

  

Døren til PowerHouset lukker snart...

Den 20. januar klokken 23:59 lukker jeg døren for nye medlemmer, fordi jeg ønsker at samle energien og løfte dem, der allerede er en del af PowerHouset – og jeg åbner ikke op igen, før jeg mærker kaldet. Så hvis du ønsker at få støtte og clairvoyant guidance til at stå i din power i 2020, så er det nu, du skal tilmelde dig, min skat!

00

dage

00

timer

00

min

00

sek

 

Som medlem får du...

 Adgang til en lukket Facebookgruppe, som kun er for kvinderne i PowerHouset

 Altid 20% rabat på alt i min hjerteshop (oveni andre eventuelle rabatter) så længe du er medlem

 Mindst 3 livesendinger hver måned, som er skabt med intentionen om at gøre dig selvkørende. De er sammensat således, at de styrker din indre powerkvinde og giver dig en dybere forståelse for det, du mærker i dit hjerte (se de forskellige livesendinger herunder)

⟡ En korttrækning hver uge, hvor jeg mærker ind i energien for den kommende uge og henter clairvoyante budskaber ned, så du kan få en fornemmelse af, hvordan energien bliver, og hvordan du bruger den bedst muligt for at undgå ubehagelige overraskelser

Adgang til min powerfulde meditation Mød din indre powerkvinde, som jeg anbefaler dig at høre med det samme. Den er indkodet med 5D energi, som er et højere bevidsthedsstadie – så ikke nok med, at den løfter din energi, så installerer den også nye indkodninger i dig og dine celler

  ⟡ Eksklusive videoer, lydfiler, meditationer, energiværktøjer, øvelser og ekstra livesendinger, når jeg mærker energi på det. Alt dette samles i et kæmpe vidensbibliotek, som du til hver en tid kan dykke ned i, når du mangler guidance eller ro til at høre, hvad dit hjerte siger

 

3 livesendinger hver måned

Som medlem af PowerHouset får du 3 livesendinger hver måned, som på hver sin unikke måde styrker din indre powerkvinder og giver dig troen på, at det du mærker, er det rigtige. Du får samtidig adgang til alle tidligere livesendinger.

En månedlig livesending, hvor jeg henter clairvoyante budskaber og beskeder ned for gruppen. Jeg lægger samtidig energikort for måneden og giver dig en fornemmelse af, hvordan energien bliver den kommende periode, så du kan arbejde med energien frem for mod energien.

 

En månedlig livesending, hvor jeg besvarer dine spørgsmål og udfordringer, som var det en 1:1 session. Jeg bruger mine clairvoyante og sansestærke evner, så du får lige præcis den guidance, som din sjæl søger. Nogle gange er det jordiske svar, andre gange er det clairvoyante svar. 

 

En månedlig livesending, hvor jeg giver dig en dosis ren, rå hjertepower, så du kan få modet og styrken til at tage handling på det, som du mærker. Jeg giver dig et kærligt klap i røven og motiverer dig til at steppe op i forskellige områder af dit liv, så du kan skabe det liv, som din sjæl længes efter.

 

 

Du har været der, som en urokkelig klippe hele vejen!

"Fra det inderste af mit hjerte vil jeg sige tak for dig, Amanda. For alle de læringer du har guidet mig på vej til, igennem og videre – du har været der, som en urokkelig klippe hele vejen! Jeg føler at jeg kan mærke din kærlighed til os alle. Du er fanme fantastisk til det du gør. Jeg glæder mig til alt det som jeg skal opleve og mærke og jeg er så taknemmelig for at være havnet her, i dit space."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din investering

299,- kroner / mdr

Ingen binding. Du kan melde dig ud, når det ikke længere føles sandt for dig.

 

Ja tak, giv mig adgang til PowerHouset!

  

Døren til PowerHouset lukker for nye medlemmer den 20. januar 2020 – og den åbner ikke igen, før jeg mærker kaldet.


"Den bedste beslutning, jeg har taget længe! En magisk rejse nærmest. Har lært så meget af mig selv og fået troen på at jeg er god nok." – Sophie

 

 

Et smugkig ind i PowerHouset...

Sådan "håndterer" du dine følelser og lærer at bruge dem som dit indre kompas

 

3 mentale værktøjer til at lukke og beskytte din energi som sensitiv hjertekvinde

 

Hvorfor det er vigtigt at cutte energitråde, og hvordan du gør det med dette energiværktøj

 

3 mentale værktøjer til at grounde dig selv og din energi, så du står stærkere i dig selv

 

Hvorfor du føler dig styret af alle andres meninger som sensitiv hjertekvinde

 

Guided øvelse: Overlad det til universet med fuld tillid og gør mere plads til dig

 

Få styrken, tilliden og modet til at stå i dit lys (inklusiv en healing af dit rodchakra)

 

De 4 udviklingstrin, som enhver sensitiv og sansestærk hjertekvinde gennemgår

 

Skab dit indre hjertespace step-by-step og kom i dybere kontakt med dig selv

 

En powerfuld og dybt transformerende meditation, som er indkodet med 5D energi

 

En grounding meditation specielt til dig, der ønsker at stå stærkere i dig selv

 

En powerfuld hjerteøvelse, som åbner dit hjerte og fylder dig op med glæde indefra

 


Min intention er ikke, at du skal være medlem for altid

Jeg har ikke skabt det her high-vibe PowerHouse for, at du skal komme til mig hver gang, at du mangler et svar eller har brug for hjælp og guidance – for det vil betyde, at du ikke har tillid til din egen, indre power, og at du derfor kun vil føle dig som en powerkvinde, når du er medlem.

Jeg tror på, at du allerede har alle svarene inde i dig. Du mangler bare styrken og tilliden til at gå med det, som du mærker – og derfor er alt i dette PowerHouse skabt med en universel dybde, som hverken dit hoved eller dit ego vil forstå.

Selvom mine sansestærke, intuitive og clairvoyante evner gør det muligt for mig at give dig lige præcis det svar, som din sjæl søger, så er det ikke min opgave at fortælle dig, hvilken vej du skal gå, eller hvad meningen med dit liv er. Min opgave er at styrke din indre powerkvinde og give dig troen på, at det du mærker, er det rigtige, så du tør at træde ind i dit lys og gøre det, som din sjæl er kommet her til jorden for at gøre.

Så hvis du efter bare 3 måneder melder dig ud af mit Powerhouse, fordi du mærker i dit hjerte, at du har fået det ud af det, som du skulle, og du nu kan træde ud i verden med din indre powerkvinde som styrepind, så er min opgave gjort – for det er alt, jeg ønsker for dig. Jeg vil ikke nøjes med kun at lære dig, hvordan du cykler med støttehjul resten af dit liv, hvis jeg kan lære dig, hvordan du kører på mountainbike resten af dit liv uden den mindste frygt for at vælte.

Alt jeg ønsker for dig er, at du skal blive dit eget PowerHouse, så du ikke behøver noget i det ydre (heller ikke dette medlemskab) for at gå hjertets vej og leve det liv, som din sjæl længes efter. Det er alt, jeg ønsker for dig.

 

Hvem er det for?

Dette magiske og højtvibrerende PowerHouse er for dig, der ønsker at blive selvkørende, så du hverken har brug for mig eller nogle andre til at lede dig på rette vej, fordi du har så meget tillid til din indre powerkvinde, at du altid ved, hvad du skal gøre, og hvor du kan finde svaret. Det er for dig, der er klar til at slippe dit egos behov for at fikse alting i det ydre, så du aldrig nogensinde skal lede efter svarene uden for dig selv – og det er for dig, der er villig til at gå dybt ind i dig selv for at finde svaret.

Jeg lærer dig ikke, hvad du skal gøre, og jeg fortæller dig ikke, hvad der er rigtigt eller forkert. Jeg lærer dig, hvordan du selv finder svaret i dit hjerte, så du kan skrue op for dine sansestærke evner og begynde at mestre dit liv som den powerfulde hjertekvinde, du virkelig er.


  

⟡ GRATIS MÆRKE-PERIODE ⟡

Få 8 dages GRATIS mærke-periode, så du kan få en fornemmelse af, om PowerHouset er noget for dig! Hvis det ikke føles sandt for dig at være med, melder du dig bare ud (med et enkelt klik) senest 7 dage efter, at du har tilmeldt dig – så bliver der ikke trukket noget fra din konto.

VIGTIGT! Jeg lukker døren til mit PowerHouse for nye medlemmer den 20. januar 2020, fordi jeg ønsker at samle energien og løfte dem, der allerede er en del af PowerHouset – og jeg åbner ikke op igen, før jeg mærker kaldet.

 

Lad mig få adgang med det samme!


"Jeg vidste, at jeg skulle være med i PowerHouset, da det giver mig en ro jeg aldrig har oplevet før." – Michella, 26 år

 

Din indre powerkvinde kalder på dig. Din sjæl kalder på dig. Alt inde i dig prøver at råbe dig op og lede dig mod hjertets vej, så du kan få modet til at gøre det, som din sjæl er kommet her for at gøre.

Det er tid, min skat.

 

299,- kroner / mdr

Ingen binding. Du kan melde dig ud, når det ikke længere føles sandt for dig.

 

Ja, giv mig adgang med det samme!

 

FAQ

 

Hvordan foregår den månedlige betaling?

Når du tilmelder dig PowerHouset, bliver beløbet automatisk trukket hver måned. Det bliver trukket den samme dato hver måned – så melder du dig eksempelvis ind den 20. september, bliver næste betaling trukket den 20. oktober. Sådan fortsætter det hver måned, indtil du vælger at melde dig ud af PowerHouset.

 

Hvordan opsiger jeg abonnementet?

Du sender mig en mail på business@amanda-d.dk eller opsiger dit abonnement direkte i betalingsindstillingerne.

Der er ingen binding, så når du melder dig ud, annulleres den næste måneds betaling automatisk. Din adgang til PowerHouset og Facebookgruppen lukkes den dato, hvor den næste betaling skulle have været trukket – så du har adgang hele den periode, som du allerede har betalt for.

 

Hvor og hvornår foregår livesendingerne?

Alle livesendinger foregår i den lukkede Facebookgruppe, og de bliver gemt i både gruppen og onlineportalen, så hvis du ikke har mulighed for at være med live, kan du se dem på replay lige så længe du er medlem. De præcise datoer ligger i onlineportalen, så du kan skrive dem ind i din kalender på forhånd – men generelt foregår livesendingerne på følgende tidspunkter....

Månedens energi & budskaber: Den første onsdag i måneden, klokken 17:00.

Månedens Q&A livesession: Den anden torsdag i måneden, klokken 17:00. 

Månedens hjertepower boost: Den fjerde onsdag i måneden, klokken 17:00.

 


 

Det er slut med at gå vejen selv, min skat.

Det er slut med at vælte rundt i mørket som en fortabt sjæl, der har vandret flere hundrede kilometer og er kommet så langt væk hjemmefra, at hun har glemt alt om, hvem hun er, og hvor hun kommer fra.

Alt hvad du søger, er allerede inde i dig – så hvorfor blive ved med at gå den samme, tunge vej, når der findes en lettere vej? Hvorfor blive ved med at spilde din tid på at søge lyset uden for dig selv, når du allerede har power nok i dit hjerte til at lyse dig selv og hele verden op, hvis du ville?

Det er slut med at dulme dit eget lys, bare for at andre kan skinne mere – og det er slut med at gøre dig selv mindre, end du er, bare for at passe ind. Det er du alt for vigtig til, for verden har brug for lige netop dig og dit lys. Verden har brug for det guld, som gemmer sig i dit hjerte.

Din indre powerkvinde kalder på dig. Din sjæl kalder på dig. Alt inde i dig prøver at råbe dig op og lede dig mod hjertets vej, så du kan få modet til at gøre det, som din sjæl er kommet her for at gøre.

Det er tid til at bringe din indre powerkvinde til livs. Det er tid til at rejse dig fra støvet og åbne døren til det PowerHouse, som din sjæl har vandret i årtier for at finde.

 

Spørgsmålet er bare…..

Tør du at besvare kaldet?