IMG_0134.JPG

hej smukke sjæl.png

Mit navn er Amanda, og jeg er blevet sat her i verden for at hjælpe dig med at blive fri for alle de blokeringer og begrænsende overbevisninger, der afholder dig fra at få alt det, som din sjæl længes efter.

Jeg ved nemlig, hvordan det føles at længes efter et liv med frihed på alle planer, men være alt for bange til at tage springet. Jeg ved, hvordan det føles at leve i frygt, for jeg har selv kæmpet med angst, depression, lavt selvværd og selvmordstanker. Jeg har haft stress og social angst i flere år, og jeg har været spiseforstyrret. Jeg har haft så svært ved at sætte mig selv først og vælge mig selv til, at jeg har fået et angstanfald bare ved tanken.

Alt det har jeg kæmpet med uden hjælp fra hverken psykologer, psykiatere eller coaches. Jeg har fundet min egen vej gennem mørket – ikke ved at dulme smerten og hjernevaske mig selv med positive tanker, men ved at være villig til at gå dybt med mig selv og arbejde med min energi.

Jeg har forløst min egen smerte ved hjælp af healing, energiarbejde og clairvoyance – og nu har jeg gjort det til min livsmission at hjælpe dig med at gøre det samme, så du kan skabe lige det liv, du ønsker for dig selv.

For når alt kommer til alt, så er du ikke kommet her for at være det, som alle andre forventer af dig. Du er ikke kommet her for at gå den samme vej som alle andre.

Du er kommet her for at bryde igennem alle de lag af falske overbevisninger, masker og roller, som den her verden har proppet ned over hovedet på dig, og som er hele grunden til, at du har så svært ved at mærke dig selv.

Du er kommet her for at være dig. Hele dig.

 

Hvem er jeg.png

Selvom jeg fysisk kun er 23 år gammel, så har jeg en hjertevarm og intuitiv sjæl, som ved, hvad livet handler om, og hvad der er vigtigt. Jeg har haft mange tidligere liv, som har lagt fundamentet for det her liv – og netop derfor har jeg altid mærket et kald på noget større og haft en følelse af, at der lå mere til mig end et middelmådigt liv, der kun lige var godt nok.

Dog har jeg ikke altid set mit eget lys og troet på min egen power. Selvom jeg den dag i dag er trådt ind i mit lys som healer, clairvoyant og energiarbejder, så har jeg brugt langt størstedelen af mit liv på at flygte fra min sjæls sandhed. Jeg har brugt flere år på at være noget, jeg egentlig ikke var, fordi jeg var så bange for, hvad alle andre ville tænke om mig, hvis bare jeg var mig selv. Jeg var så styret af frygt, at jeg ikke engang kunne forestille mig, hvad det ville sige at leve i kærlighed og tillid (og for at være ærlig, så troede jeg heller ikke, at det var noget, der var muligt for mig).

Men på et tidspunkt nåede jeg til et punkt, hvor det gjorde mere ondt at flygte fra min sandhed end at besvare kaldet fra min sjæl. Smerten blev simpelthen for voldsom – og det var den smerte, der kickstartede hele min rejse og nu er grunden til, at jeg på trods af en fortid med angst, depression, lavt selvværd, selvmordstanker og en ikke-eksisterende tro på mig selv, har formået at skabe et liv for mig selv, som jeg elsker, og som gør mig glad helt ind i hjertet.

Den dag i dag er jeg fuldstændig fri for min psykiske smerte og uro, og jeg har lært at elske mig selv for den, jeg er. Jeg har lært at åbne mit hjerte for kærligheden, udtrykke min sandhed, stå i min power og være den, som jeg er kommet her for at være. Jeg har lært, hvad det vil sige at være mig uden at skulle gemme mig bag en masse masker og roller, bare for at få andre til at kunne lide mig. Nu føler jeg mig endelig accepteret og elsket for den, jeg er – helt enkelt, fordi jeg elsker og accepterer mig selv for den, jeg er.

Derudover lever jeg et liv, der går imod normen og det, som en kvinde på min alder “burde” gøre for at få en fremtid. Faktisk er ordet “burde” slet ikke en del af min livsstil, for jeg lever ud fra det, jeg vil og har lyst til.

Jeg følger min indre lyst i nuet, og jeg bruger mine følelser og min intuition som mit indre navigationssystem, så jeg kan gå efter det, der føles rigtigt for mig. Frihed, glæde og en dybere mening er nogle af de allervigtigste værdier i mit liv – og de gange, hvor jeg er gået imod mine værdier og den person, som jeg inderst inde er, har det kostet mig dyrt. Det har været en pris, som jeg ikke har været villig til at betale i det lange løb, fordi min sjæl hver gang har hvisket: Der er en anden vej. Bare gå med det, der føles rigtigt for dig.


Og den lille hvisken har jeg fulgt flere gange i mit liv – både da jeg droppede ud af gymnasiet i slutningen af 2.g for at gå all in på forfatterdrømmen, og da jeg i efteråret 2018 valgte at trække 4 af mine 5 bogudgivelser tilbage, fordi jeg kunne mærke, at jeg skulle noget andet (og mere meningsfuldt) med min hjertebusiness. Det var her, at jeg for alvor trådte ind i mit lys.

Jeg ved, at så længe jeg bliver ved med at følge den lille hvisken, der kommer fra min sjæl, så vil jeg altid blive guided derhen, hvor det er meningen, at jeg skal være. Jo mere jeg går med stemmen fra min sjæl, jo mindre bliver larmen fra mit ego – og jo mere fri føler jeg mig.

Min enorme tillid til mig selv, mine følelser og universet har ført til, at jeg har fået åbnet op for mine clairvoyante evner, som jeg nu bruger hver evig eneste dag – både til at guide mig selv og mine klienter. Jeg bruger dog mine evner lidt anderledes end andre, for selvom mine sansestærke, intuitive og clairvoyante evner gør det muligt for mig at give dig lige præcis det svar, som din sjæl søger, så er det ikke min opgave at fortælle dig, hvilken vej du skal gå, eller hvad meningen med dit liv er. Det er ikke engang min opgave at videreformidle svaret til dig.

Det, som jeg er blevet sat her på jorden for at gøre, er at lære dig, hvordan du selv finder svaret i dit hjerte, så du kan skrue op for dine sansestærke evner og begynde at mestre dit liv som den powerfulde hjertekvinde, du virkelig er.

For jeg tror på, at du allerede har alle svarene inde i dig, og at du har præcis de samme intuitive evner som mig. Du mangler bare styrken og tilliden til at gå med det, som du mærker – og det er lige præcis dét, som jeg er her for at hjælpe dig med.

Skal jeg støtte dig på rejsen? Så mærk ind i mulighederne for at arbejde med mig her