IMG_9945.JPG

Hej smukke sjæl!

Mit navn er Amanda, og jeg er blevet sat her i verden for at guide sensitive og sansestærke hjertekvinder hjem til deres sjæls sandhed, så de kan få modet til at skabe lige det liv, som de drømmer om – uden begrænsninger og uden frygten for, hvad alle andre vil tænke.

Jeg tror nemlig på, at du er noget helt særligt. Jeg tror på, at du har guld i dit hjerte og visdom i din sjæl, som den her verden har brug for – og jeg tror på, at så længe du bliver ved med at flygte fra dit lys og ignorere din sjæls sandhed, så vil du opleve modstand på alt i dit liv.

Hvorfor? Fordi det er sådan din sjæl prøver at råbe dig op – og når du ikke lytter, så har den ikke noget andet valg end at blive ved med at skabe larm, uro og kaos i dit liv, indtil du rent fysisk ikke engang kan rejse dig fra sengen og derved er tvunget til at lytte.

Det betyder ikke, at universet er imod dig. Det betyder bare, at du er her for at gøre en langt større forskel, end du selv lige tror, og at din sjæl vil gøre alt for at få dig til at besvare kaldet fra dit hjerte.

Så lyt nu, smukke sjæl. Det er tid.

Hvem er jeg?

Selvom jeg rent fysisk kun er 22 år gammel, så har jeg en hjertevarm og intuitiv sjæl, som ved, hvad livet handler om, og hvad der er vigtigt. På trods af en fortid med angst, depression, lavt selvværd, selvmordstanker og en ikke-eksisterende tro på mig selv, har jeg formået at skabe et liv for mig selv, som jeg elsker, og som gør mig glad helt ind i hjertet – og nu har jeg gjort det til min hjertemission at hjælpe sensitive hjertekvinder med at gøre det samme.

Jeg lever et liv, som går imod normen og det, som en kvinde på min alder “burde” gøre for at få en fremtid. Faktisk er ordet “burde” slet ikke en del af min livsstil, for jeg lever ud fra det, som jeg vil.

Jeg følger min indre lyst i nuet, og jeg bruger mine følelser og min intuition som mit indre navigationssystem, så jeg kan gå efter det, der føles rigtigt for mig. Frihed, glæde og en dybere mening er nogle af de allervigtigste værdier i mit liv – og de gange, hvor jeg er gået imod mine værdier og den person, som jeg inderst inde er, har det kostet mig dyrt. Det har været en pris, som jeg ikke har været villig til at betale i det lange løb, fordi mit hjerte hver gang har hvisket: Der er en anden vej. Bare gå med det, der føles rigtigt for dig.

 

Og den lille hvisken har jeg fulgt flere gange i mit liv – både da jeg droppede ud af gymnasiet i slutningen af 2.g for at gå all in på forfatterdrømmen, og da jeg i efteråret 2018 valgte at trække 4 af mine 5 bogudgivelser tilbage, fordi jeg kunne mærke, at jeg skulle noget andet (og mere meningsfuldt) med min hjertebusiness. Jeg ved, at så længe jeg bliver ved med at følge den lille hvisken, som kommer fra mit hjerte, så skal jeg nok ende der, hvor det er meningen, at jeg skal være. Alt er præcis, som det skal være, og jeg har fuld tillid til, at mit hjerte vil blive ved med at guide mig på rejsen og vise mig hvert et step på vejen.

Den tillid har ført til, at jeg har fået åbnet op for mine clairvoyante evner, som jeg nu bruger hver evig eneste dag – både til at guide mig selv og mine klienter. Jeg bruger dog mine evner lidt anderledes end andre, for selvom mine sansestærke, intuitive og clairvoyante evner gør det muligt for mig at give dig lige præcis det svar, som din sjæl søger, så er det ikke min opgave at fortælle dig, hvilken vej du skal gå, eller hvad meningen med dit liv er. Det er ikke engang min opgave at videreformidle svaret til dig.

Det, som jeg er blevet sat her på jorden for at gøre, er at lære dig, hvordan du selv finder svaret i dit hjerte, så du kan skrue op for dine sansestærke evner og begynde at mestre dit liv som den powerfulde hjertekvinde, du virkelig er. Jeg tror på, at du allerede har alle svarene inde i dig. Du mangler bare styrken og tilliden til at gå med det, som du mærker – og det er lige præcis dét, som jeg er her for at hjælpe dig med.

Skal jeg støtte dig på rejsen? Så mærk ind i mulighederne for at arbejde med mig her

   

 

Vil du høre mere om rejsen fra mit hoved til mit hjerte?

Så hør første episode af Hjertepower Podcasten

 

triangle-clip-art-triangle-clip-art-22.png