Essentielle olier

 

Essentielle olier er ren magi på flaske. Det er sjælsmedicin direkte fra naturen, som minder os om, hvem vi er, og hvorfor vi er her. De minder os om, at vi allerede har alt, hvad vi har brug for, og at vores eneste opgave er at lyse verden op med hver vores unikke essens.

Der er ingen grænser for, hvilke dele af din essens, der kan blive aktiveret blot ved duften af en olie – for sandheden er, at leger vi med naturens essens, så kan vi ikke undgå at lege med vores egen essens også. Det er essensmagi i sin reneste form, og jeg elsker det!

Mærker du et match på min energi, og er du klar til at få udfoldet din divine essens, så er du landet det helt rigtige sted. 

sådan bruger jeg olierne

hverdagsmagi mere space

Jeg bruger olierne hver evig eneste dag til at skrue op for energien og gøre det hele lidt mere magisk.

Jeg kommer en dråbe Wild Orange i mit vandglas, når jeg har brug for at få skruet op for min abundance.

Jeg kører Beautiful på mine håndled og siden af min hals flere gange om dagen, når jeg har brug for et boost af indre skønhed, glæde og magi.

Jeg tager Green Mandarin på håndleddet eller i mit vandglas, når jeg skal være kanal for noget, så jeg føler mig støttet i at stå i mit fulde potentiale og lys.

Og når jeg sætter mig ned for at male sjælsmalerier eller skabe nye creations, booster jeg min kreativitet med Citrus Bliss.

Det er ren leg og magi, og aldrig har mit liv været fyldt med så meget hverdagsmagi, som da jeg lukkede olierne ind i mit liv <3

Essensudfoldelse

Jeg ser olierne som spejle, der inviterer os til at hive de dele af vores essens hjem, som vi havde glemt fandtes, eller som vi på et eller andet tidspunkt i vores liv har gemt væk.

Når jeg føler mig draget af en bestemt olie, så ved jeg, at det er fordi der er en del af lige netop den olies essens, som min sjæl længes efter at komme i kontakt med.

Hvis det er Wild Orange, der kalder, så er det, fordi der ligger nogle nye abundance codes til mig, som er klar til at blive integreret.

Er det Geranium, så er det, fordi jeg bliver kaldet til at connecte dybere med den kærlighed og tillid, der er i mit hjerte.

Føler jeg mig draget af DDR Prime, så er det, fordi jeg står i en energetisk opgradering, hvor min fysiske krop ikke rigtig kan følge med. I så fald indtager jeg et par dråber i en kapsel for at støtte op omkring cellefornyelse, imens jeg giver min krop ro til at catche up.

Er det Frankincense, der kalder, så er det, fordi min sjæl længes efter at connecte dybere med min egen sandhed.

Er det Ylang Ylang eller Tangerine, der trækker i mig, så ved jeg, at det er fordi mit indre legebarn gerne vil frem.

Og er det Balance, der kalder, så ved jeg, at det er fordi min sjæl længes efter mere grounding og en dybere kontakt til min fysiske krop.

Olierne er for mig en direkte genvej til at komme i dybere kontakt med min essens, så endnu mere af min sjæl kan skinne igennem.

De er som et fast-track hjem til min divine essens. 

energien i rummet ny

Hver dag har jeg min diffuser kørende med en intuitiv blanding af forskellige olier.

Når jeg har mine soulsessions, som er fyldt med energiarbejde og divine downloads, elsker jeg at køre citrusolierne, som løfter energien i rummet – og når jeg får nogle på besøg, mærker jeg ind i deres energi og laver en helt unik blanding, der støtter dem i at møde op som den de er.

Det er fuldstændig som at lege med energien i rummet, og jeg elsker det!

 

hvorfor jeg elsker doterra


Jeg arbejder med olierne fra doTERRA, da de vibrerer ud fra den reneste og kærligste energi af oneness. De er 100% rene, hvilket gør, at naturens unikke essens får lov til at skinne igennem.

Selve navnet doTERRA er latinsk og betyder Gift of the Earth, hvilket siger alt om oliernes kvalitet – men det jeg elsker allermest ved doTERRA er, at de ikke skaber en forandring ved at rive det gamle paradigme ned. De gør det ved at grounde den nye energi og co-create den verden, de ønsker at se.

Det er derfor jeg ikke bare bruger olierne selv, men også forhandler olierne – og præcis derfor jeg har skabt Team New Earth til alle first-movers af new earth, der mærker kaldet på doTERRA's olier.

 

 

Team new earth

Essentielle olier og new earth går hånd i hånd.

Vi kan ikke grounde den nye energi og skabe new earth uden at være connected til hver vores divine essens. De to ting hænger sammen.

Derfor har jeg skabt Team New Earth, som ikke bare er et fællesskab, men en familie.

Her får du guidance og inspiration til, hvordan du kan bruge olierne til at få udfoldet din unikke essens, og du får muligheden for at deltage på magiske olieevents med dine nye soulsisters.

Mærker du kaldet på at gøre olierne til et businesseventyr, så bliver du samtidig en del af Team New Earth Leaders, hvor du får fuld støtte til din business.

Du bliver en del af teamet det sekund du bestiller dine første olier hjem. Alt du skal gøre er at følge guiden nederst på siden her – så er rejsen i gang!

 

Sådan får du olierne hjem

Der er 2 forskellige måder at bestille dine første olier hjem på. Den ene er som kunde, hvor du bliver en del af Team New Earth – og den anden er som bygger, hvor du bliver en del af Team New Earth Leaders og gør det til en business at dele oliernes magi med andre.

 

Start dit olieeventyr som kunde

Som Wholesale Customer bliver du en del af Facebookgruppen Team New Earth, hvor du får inspiration til, hvordan du kan bruge olierne.

Du betaler $25 om året, og så får du 25% rabat på alle produkter. Du er ikke bundet af noget og kan derfor købe olier, som du har lyst til – og ender du med at blive smaskforelsket i olierne, har du mulighed for at oprette en LRP (en form for goodiebox, du selv designer hver måned) hvor du optjener point, som du så kan købe endnu flere olier for.

Du signer up som kunde ved at følge guiden nederst på siden her.

 

Start dit olieeventyr som bygger

Som Wellness Advocate bliver du en del af Team New Earth Leaders, hvor du får et businessnetværk fyldt med soulsisters og co-creators.

Du har en fast LRP om måneden, som er med til at booste hele teamet. Hver måned får du en gruppesession med energiarbejde, clearinger og new earth codes activations, som løfter både dig og din business – og du vil fra tid til anden også blive inviteret til fysiske biz møder hjemme hos mig. Derudover har du altid fri kontakt til mig gennem appen Voxer.

Send en mail til business@amanda-d.dk, hvis du mærker kaldet – så tager vi en snak, hvor vi sammen finder ud af, om du er et match til teamet.

  

 

Vælg dine første olier

Nogle vælger at starte med et enrollment-kit, imens andre bare bestiller enkelte olier.

Det ene er hverken bedre end det andet. Det handler bare om, hvad der føles mest sandt for dig.

Fordelen ved et enrollment-kit er, at du får en samlet pakke med forskellige olier, som du kan lege med, indtil du føler dig klar til at kaste dig ud i det helt store olieunivers. Det er et godt sted at starte, hvis du føler dig overvældet af de mange olier og ikke rigtig kan beslutte dig for, hvilke olier du skal bestille hjem.

Vælger du at starte med et enrollment-kit, slipper du også for at betale medlemskabsgebyret på $25.

Du kan se hele udvalget af enrollment-kits her


brug for støtte_

Føler du dig overvældet over de mange olier, og er du i tvivl om, hvor du skal starte? Så hjælper jeg dig gerne i gang ved at mærke ind i din energi og se, hvilke 2-3 olier, der ville være et match til dig.

Jeg har ikke brug for at vide noget om dig eller dine udfordringer for at mærke, hvilke olier, der ville være et match til dig og din essens. Det kommer alt sammen som et download, bare jeg ser dit navn.

Send en mail til business@amanda-d.dk, hvor du skriver, at du mærker kaldet på olierne og gerne vil have mig til at mærke ind i, hvilke der ville være et match til dig – så vender jeg tilbage inden for få dage med et par olier til dig. Herfra kan du selv mærke, hvad der kalder <3

 

klar til at starte dit olieeventyr_

Hvis du mærker spændingen i din mave og kaldet i dit hjerte, så er der ingen tvivl om, at du er klar til at lukke olierne ind i dit liv.

Du kan bruge nok så lang tid på at tænke dig til, om det er noget for dig eller ej, men indtil du mærker magien på egen krop (eller bare mærker et hell yes i din sjæl) vil du ikke kunne vide, om det er noget for dig.

Så tag springet og lad os se, hvor magisk dit liv kan blive med olierne!


tjeklisten

✔ Du har besluttet dig for, om du vil starte som kunde eller bygger (du kan altid opgradere senere)

✔ Du har besluttet dig for, om du vil starte med et enrollment-kit, eller om du vil bestille enkelte olier

✔ Du mærker spændingen helt ned i maven og glæder dig som et lille barn til at få dine første olier hjem

 

let the magic being 

 

step-by-step guide

Sådan bestiller du dine første olier hjem

 

1) Klik på linket her, så du bliver signet up under mig og koblet op på min energi.

2) Klik på Join & Save i topmenuen, og scroll herefter ned på siden, indtil du ser en grøn knap med Join doTERRA nederst i højre hjørne. Den klikker du på.

3) Vælg English - Europe i den første drop-down menu, Europe i den anden og Denmark i den nye, der dukker op.

4) Vælg, om du vil tilmelde dig som kunde eller bygger. Ønsker du at tilmelde dig som kunde, vælger du Wholesale Customer – og ønsker du at tilmelde dig som bygger, vælger du Wellness Advocate.

5) Udfyld dine oplysninger (bemærk, at sponsor ID er udfyldt på forhånd, så den lader du bare stå) og sæt herefter hak ved "I agree to the following..." og klik på Continue.

6) Vælg det enrollment-kit, du ønsker at bestille hjem. Ønsker du ikke at bestille et enrollment-kit, vælger du pakken med tilmeldingsgebyret på $25, hvorefter du tilføjer de olier, du ønsker at bestille hjem. Det gør du ved at søge på oliernes navne i den hvide boks over din kurv.

 

Har du brug for hjælp til at få bestilt dine første olier hjem, sender du bare en mail til business@amanda-d.dk – så hjælper jeg dig gennem hele processen <3  

 

Spørgsmål og svar

Hvilket enrollment-kit vil du anbefale?

Aromatouch er det kit, som jeg selv startede med. Her får du 5ml af 8 forskellige olier, så du kan få prøvet noget forskelligt af – og så medfølger der en diffuser, som efter min mening er et must-have, når det kommer til at få det fulde ud af oliernes magi.

Min anbefaling? Gå med det enrollment-kit, der taler mest til dig. Du kender allerede svaret – så stol på det <3


Kan jeg tilføje ekstra olier til min første ordre, hvis jeg tilmelder mig med et enrollment-kit? Eller skal jeg lave det som en adskilt ordre?

Du kan sagtens tilføje ekstra olier udover dit enrollment-kit. Det gør du ved at søge på oliernes navne i den hvide boks, hvorefter de automatisk tilføjes til din kurv.


På hjemmesiden står der noget med et medlemskab. Hvad er det?

Uanset om du er kunde eller bygger, betaler du $25 om året for at være en del af fællesskabet. (Gebyret frafalder dog ved tilmelding med et enrollment-kit)

Der er ingen binding, så du kan til hver en tid melde dig ud. Vælger du at blive, vil du ved hver fornyelse modtage en gratis Peppermint olie til en værdi af $27.33.


Er det muligt at købe olierne uden medlemskab?

Ja, du kan vælge at købe olierne som Retail Customer, hvor du hverken bliver en del af teamet eller får rabat. Den mulighed giver kun mening, hvis du ønsker at bestille en enkel olie og selv google dig frem til, hvordan du bruger den.

Det er ikke en mulighed jeg anbefaler, da det efter min mening fjerner magien ved hele det her olieunivers – men føles det som et match for dig, kan du bestille olierne hjem uden at blive en del af teamet ved at klikke på linket her og vælge "shop" oppe i højre hjørne.


Når jeg bliver en del af doTERRA, er jeg så tvunget til at købe et bestemt antal olier hver måned?

Nej, hos doTERRA er der absolut ingen krav til, hvor mange olier du skal købe.

Muligheden for at oprette en LRP er blot en bonus for dig, der ender med at blive smaskforelsket i olierne og gerne vil optjene point på det, du køber for – men det er fuldstændig valgfrit, og det er ikke noget, du behøver at tage stilling til, før du har fået dine første olier hjem.

  

Hvordan kan doTERRA være så high-vibe, når det er network marketing?

Jeg var selv en af dem, der løb skrigende væk første gang jeg hørte "doTERRA" og "network marketing" i samme sætning – men jo mere jeg dykkede ned i det, jo mere gik det op for mig, at det bare var nogle overbevisninger, jeg havde downloaded fra mine forældre. Det var slet ikke mit.

Og desværre er der rigtig mange, der har modstand på network marketing, fordi de enten tapper ind i de kollektive overbevisninger eller helt ubevidst kører på alle andres meninger. Det skaber modstand og får os til at vibrere ud fra mangel, fremfor oneness og abundance.

I virkeligheden handler network marketing om fællesskab. Det handler om at bygge hinanden op med bevidstheden om, at din succes er min succes. Det er den mest abundant og kærlige energi, som bunder i bevidstheden om, at vi alle er én – også kaldet loven om oneness.

Så har du modstand på network marketing vil jeg invitere dig til at mærke ind i, om det er dit eget, eller om det er noget, du ubevidst har taget fra andre. Uanset hvad vil du vibrere langt højere, når du får det clearet fra din energi <3