magiske olier

 

Essentielle olier er ren magi på flaske. Det er ordløs terapi, som transformerer dine begrænsende overbevisninger, historier og uforløste følelser på den letteste og mest magiske måde. Bare du dufter til en olie, sætter den en proces i gang – og eftersom der vitterligt er en olie til alt, er det som at have en hel række mini-terapeuter lige ved hånden, som du altid kan trække på, når du har brug for ekstra støtte.

Hvis du er et match til den legende, lette og magiske energi, som jeg vibrerer ud fra, så vil du elske olierne fra doTERRA, som er fuldstændige naturlige og skabt med de mest kærlige energier. De er små kærlighedsbomber, som fylder dit liv med leg og hverdagsmagi.

Mærker du kaldet, og er du klar til at bestille dine første olier hjem, kan du gøre det gennem mig lige her på siden. 

sådan bruger jeg olierne

hverdagsmagi mere space

Jeg bruger olierne hver evig eneste dag til at skrue op for energien og gøre det hele lidt mere magisk.

Jeg kommer en dråbe Wild Orange i mit vandglas, når jeg har brug for at få skruet op for min abundance.

Jeg kører Beautiful på mine håndled og siden af min hals flere gange om dagen, når jeg har brug for et boost af indre skønhed, glæde og magi.

Jeg tager Green Mandarin på håndleddet eller i mit vandglas, når jeg skal være kanal for noget, så jeg føler mig støttet i at stå i mit fulde potentiale og lys.

Og når jeg sætter mig ned for at male sjælsmalerier eller skabe nye creations, booster jeg min kreativitet med Citrus Bliss.

Det er ren leg og magi, og aldrig har mit liv været fyldt med så meget hverdagsmagi, som da jeg lukkede olierne ind i mit liv <3

healing og støtte mere space

Det fede ved olierne er, at de ikke bare er mini-terapeuter, der fortæller dig det, du gerne vil høre. De er no-bullshit terapeuter, der ser lige igennem dig og spotter dine blokeringer med det samme – og det spejler sig i, om du har modstand på duften.

Når der er en bestemt olie, som jeg har modstand på, eller som jeg synes lugter helt forfærdeligt, så undersøger jeg, hvad olien står for, og så får jeg lynhurtigt klarhed på, hvad jeg skal ind og arbejde på, eller hvad der skal heales i min energi.

Nogle gange lader jeg bare olien gøre arbejdet, og andre gange supplerer jeg med noget energiarbejde og clearing, hvis jeg kan mærke, at der ligger en dybere lærering i det.

Du vil opleve, at lige så snart du får healet modstanden på det, som olien står for, så forsvinder modstanden på duften.

Jeg kunne eksempelvis slet ikke fordrage On Guard, da jeg duftede til den første gang – men lige så snart jeg fik healet nogle mønstre og overbevisninger i forhold til medafhængighed, så forsvandt modstanden fuldstændig. Nu er jeg så vild med duften, at jeg slet ikke kan få nok af den!

energien i rummet ny

Hver dag har jeg min diffuser kørende med en intuitiv blanding af forskellige olier.

Når jeg har mine soulsessions, som er fyldt med leg, creation og magi, elsker jeg at køre citrusolierne, som står for glæde og lethed – og når jeg får nogle på besøg, mærker jeg ind i deres energi og laver en helt unik blanding, der støtter dem i at møde op som den, de er.

Det er fuldstændig som at lege med energien i rummet, og jeg elsker det!

 

Sådan får du olierne hjem

Der er 2 forskellige måder at bestille olierne hjem på. Den ene er som kunde, hvor du bliver en del af fællesskabet – og den anden er som bygger, hvor du bliver forhandler af olierne og gør det til en business at dele oliernes magi med andre, så endnu flere kan få glæde af dem.

 

Start dit olieeventyr som kunde

Som Wholesale Customer betaler du $25 om året, og så får du 25% rabat på alle produkter. Du bliver en del af vores kærlige fællesskab, hvor du får inspiration og støtte til, hvordan du kan bruge olierne.

Du får også muligheden for at oprette en LRP (en form for goodiebox, du selv designer hver måned) hvor du optjener point på det, du køber for. Perfekt for dig, der ender med at blive smaskforelsket i olierne!

 

Start dit olieeventyr som bygger

Som Wellness Advocate gør du det til en business at dele din begejstring for olierne med andre. Du får de samme fordele, som man gør som kunde, men har en fast LRP om måneden, som er med til at booste hele teamet.

Vælger du at signe dig op under mig, bliver du en del af mit team og får mig som soulmentor med fysiske netværksmøder hver måned. Send en mail til business@amanda-d.dk, hvis du vil høre mere om muligheden.

 

 

start med et enrollment-kit 2 linjer

Uanset om du vælger at starte dit olieeventyr som kunde eller bygger, så er et enrollment-kit et virkelig godt sted at starte. Her får du en samlet pakke med forskellige olier, som du kan lege med, indtil du føler dig klar til at kaste dig ud i det helt store olieunivers.

Vælger du at starte med et enrollment-kit, slipper du også for at betale medlemskabsgebyret på $25.

Du kan se hele udvalget af enrollment-kits her


brug for støtte_

Føler du dig overvældet over de mange olier, og er du i tvivl om, hvor du skal starte? Så støtter jeg dig gerne ved at mærke ind i din energi og se, hvilke 2-3 olier, der ville være et match til dig.

Jeg har ikke brug for at vide noget om dig eller dine udfordringer for at mærke ind i, hvilke olier, der ville støtte dig. Det kommer alt sammen som et download, bare jeg ser dit navn.

Send en mail til business@amanda-d.dk, hvor du skriver, at du mærker kaldet på olierne og gerne vil have mig til at mærke ind i, hvilke der ville være et match til dig og din energi – så vender jeg tilbage inden for få dage med et par olier til dig. Herfra kan du selv mærke, hvad der kalder <3

 

klar til at starte dit olieeventyr_

Hvis du mærker spændingen i din mave og kaldet i dit hjerte, så er der ingen tvivl om, at du er klar til at lukke olierne ind i dit liv.

Du kan bruge nok så lang tid på at tænke dig til, om det er noget for dig eller ej, men indtil du mærker magien på egen krop, vil du ikke kunne vide, om det er noget for dig.

Så tag springet og lad os se, hvor magisk dit liv kan blive med olierne!


tjeklisten

✔ Du har besluttet dig for, om du vil starte som kunde eller bygger (du kan altid opgradere senere)

✔ Du har besluttet dig for, om du vil starte med et enrollment-kit, eller om du vil bestille enkelte olier

✔ Du mærker spændingen helt ned i maven og glæder dig som et lille barn til at få dine første olier hjem

 

let the magic being 

 

step-by-step guide

Sådan bestiller du dine første olier hjem

 

1) Klik på linket her, så du bliver signet up under mig og koblet op på min energi.

2) Klik på Join & Save i topmenuen, og scroll herefter ned på siden, indtil du ser en grøn knap med Join doTERRA nederst i højre hjørne. Den klikker du på.

3) Vælg English - Europe i den første drop-down menu, Europe i den anden og Denmark i den nye, der dukker op.

4) Vælg, om du vil tilmelde dig som kunde eller bygger. Ønsker du at tilmelde dig som kunde, vælger du Wholesale Customer – og ønsker du at tilmelde dig som bygger, vælger du Wellness Advocate.

5) Udfyld dine oplysninger (bemærk, at sponsor ID er udfyldt på forhånd, så den lader du bare stå) og sæt herefter hak ved "I agree to the following..." og klik på Continue.

6) Vælg det enrollment-kit, du ønsker at bestille hjem. Ønsker du ikke at bestille et enrollment-kit, vælger du pakken med tilmeldingsgebyret på $25, hvorefter du tilføjer de olier, du ønsker at bestille hjem. Det gør du ved at søge på oliernes navne i den hvide boks over din kurv.

 

Har du brug for hjælp til at få bestilt dine første olier hjem, sender du bare en mail til business@amanda-d.dk – så hjælper jeg dig gennem hele processen <3  

 

Spørgsmål og svar

Hvilket enrollment-kit vil du anbefale?

Aromatouch er det kit, som jeg selv startede med. Her får du 5ml af 8 forskellige olier, så du kan få prøvet noget forskelligt af – og så medfølger der en diffuser, som efter min mening er et must-have, når det kommer til at få det fulde ud af oliernes magi.

Er du klar til at tage et lidt større skridt, så vil jeg helt klart anbefale Home Essentials, da du her får 15ml i stedet for 5ml af olierne. Udover en diffuser, så får du også nogle af mine personlige yndlingsolier med – blandt andet Frankincense og Lemon, som jeg selv bruger hver eneste dag.

Jeg ville selv ønske, at jeg havde startet med Home Essentials frem for Aromatouch, da man får langt mere for pengene – men mærk selv efter, hvad der kalder, og hvad dit behov er <3


Kan jeg tilføje ekstra olier til min første ordre, hvis jeg tilmelder mig med et enrollment-kit? Eller skal jeg lave det som en adskilt ordre?

Du kan sagtens tilføje ekstra olier udover dit enrollment-kit. Det gør du ved at søge på oliernes navne i den hvide boks, hvorefter de automatisk tilføjes til din kurv.


På hjemmesiden står der noget med et medlemskab. Hvad er det?

Uanset om du er kunde eller bygger, betaler du $25 om året for at være en del af fællesskabet. (Gebyret frafalder dog ved tilmelding med et enrollment-kit)

Der er ingen binding, så du kan til hver en tid melde dig ud. Vælger du at blive, vil du ved hver fornyelse modtage en gratis Peppermint olie til en værdi af $27.33.


Er det muligt at købe olierne uden medlemskab?

Ja, du kan vælge at købe olierne som Retail Customer, hvor du hverken bliver en del af fællesskabet eller får rabat. Den mulighed giver kun mening, hvis du er interesseret i at bestille en enkel olie og selv google dig frem til, hvordan du bruger den.

Det er ikke en mulighed jeg anbefaler, da det efter min mening fjerner magien ved hele det her olieunivers – men føles det som et match for dig, kan du bestille olierne hjem uden at blive en del af fællesskabet ved at klikke på linket her og vælge "shop" oppe i højre hjørne.


Når jeg bliver en del af doTERRA, er jeg så tvunget til at købe et bestemt antal olier hver måned?

Nej, hos doTERRA er der absolut ingen krav til, hvor mange olier, du skal købe.

Muligheden for at oprette en LRP er blot en bonus for dig, der ender med at blive smaskforelsket i olierne og gerne vil optjene point på det, du køber for – men det er fuldstændig valgfrit, og det er ikke noget, du behøver at tage stilling til, før du har fået dine første olier hjem og mærket magien på egen krop.


Hvad vil det sige at oprette en LRP?

En LRP er en form for goodiebox, du selv sammensætter hver måned. Udover glæden ved at modtage en månedlig box fyldt med olier, du selv har udvalgt, så er fordelen også, at du optjener point på det, du køber for – og jo mere du køber for, jo flere fordele får du.

Pointsystemet med en månedlig LRP ser sådan her ud:

  • En ordre på 5pv om måneden gør, at du opretholder dine point
  • En ordre på 50pv om måneden gør, at du får 10-30% af din ordre tilbage i point (starter på 10% og stiger 5% hver tredje måned)
  • En ordre på 125pv om måneden gør, at du får månedens olie gratis (så længe du bestiller inden den 15. i måneden)

Udover de 10-30% du får tilbage i point, så får du også din fragt tilbage i point. De point kan du så købe produkter for næste måned eller på et senere tidspunkt.

Du er ikke forpligtet til at købe olier hver måned, så du styrer helt selv dit forbrug.

 

Hvordan kan doTERRA være så high-vibe, når det er network marketing?

Jeg var selv en af dem, der løb skrigende væk første gang jeg hørte "doTERRA" og "network marketing" i samme sætning – men jo mere jeg dykkede ned i det, jo mere gik det op for mig, at det bare var nogle overbevisninger, jeg havde downloaded fra mine forældre. Det var slet ikke mit.

Og desværre er der rigtig mange, der har modstand på network marketing, fordi de enten tapper ind i de kollektive overbevisninger eller helt ubevidst kører på alle andres meninger. Det skaber modstand og får os til at vibrere ud fra mangel, fremfor oneness og abundance.

I virkeligheden handler network marketing om fællesskab. Det handler om at bygge hinanden op med bevidstheden om, at din succes er min succes. Det er den mest abundant og kærlige energi, som bunder i bevidstheden om, at vi alle er én – også kaldet loven om oneness.

Så har du modstand på network marketing vil jeg invitere dig til at mærke ind i, om det er dit eget, eller om det er noget, du ubevidst har taget fra andre. Uanset hvad vil du vibrere langt højere, når du får det healet og clearet fra din energi <3