Inner Circle er et månedligt medlemskab for dig, der ønsker at være en del af et kærligt søsterfællesskab med kvinder, der mærker og føler alting lige så dybt som dig – et space, hvor du ikke behøver at lægge låg på dig selv eller skrue ned for dit lys. Her er der plads til hele dig og alle dine drømme.

Som medlem får du hver måned adgang til et helt unikt hjertemøde, hvor vi mødes online for at connecte dybere med hinanden og blive mindet om, hvorfor vi er her – og du vil jævnligt blive inviteret til eksklusive møder og circles hjemme hos mig, så du kan connecte med dine nye hjertesøstre fysisk. (Bemærk, at der er begrænset med pladser til de fysiske møder, og at tilmeldingen sker efter først-til-mølle-princippet)

Derudover får du hver måned en energiudsigt, så du kan arbejde med energien frem for mod energien, og som ekstra støtte får du adgang til en onlineportal med powerfulde meditationer og healingslydfiler, som vil hjælpe dig med at navigere rundt i de intense energier. Det vil sige, at du får støtte til at blive holdt på sporet i forhold til din spirituelle udvikling, så du hele tiden er i dyb kontakt med det allervigtigste i dit liv – nemlig dig.

Lige så snart du siger ja til at blive koblet op på den powerfulde gruppeenergi som Inner Circle er, så kan du være sikker på, at du altid vil have det mest kærlige, støttende og motiverende søsterfællesskab i ryggen, som til hver en tid står klar til at støtte dig og minde dig om din egen power!

Så hvad siger du? Er du klar til at blive koblet op på den vildeste gruppeenergi og connecte med sjæle, der inspirerer dig til at blive endnu mere dig?

hell yes! giv mig adgang til inner circle.png

 

  
Som medlem får du.png


Hver måned går jeg live med en energiudsigt, hvor jeg mærker ind i de energetiske temaer og budskaber, der ligger den næste periode. Jeg tager udgangspunkt i gruppens energi for at give dig en fornemmelse af, hvordan energien bliver, så du kan arbejde med energien frem for mod energien.

 

Hver måned afholdes et helt unikt hjertemøde, hvor vi samles for at connecte dybere med hinanden og blive mindet om, hvorfor vi er her. Her bliver der skabt et kærligt space med plads til hele dig, og det hele foregår over Zoom med videochat, så vi alle kan se og høre hinanden. Det er ægte soultime!

 

Adgang til en high-vibe Facebookgruppe, hvor du trygt kan dele alt, hvad du har på hjertet.

 

Adgang til eksklusive møder og circles hjemme hos mig, som kun er for medlemmerne af Inner Circle.

 

Adgang til powerfulde meditationer og healingslydfiler, som jeg ikke deler nogle andre steder.

 

Adgang til et kærligt søsterfællesskab med kvinder, som du kan vokse og udvikle dig sammen med.

 

 

 

 

din investering i dig selv.png

333,- kroner / mdr

Ingen binding. Du kan melde dig ud, når det ikke længere føles sandt for dig.

 

Ja tak, giv mig adgang til Inner Circle!


  inner circle er for dig, der_ NY.png

 Ønsker at være en del af et kærligt søsterfællesskab med kvinder, der mærker og føler alting lige så dybt som dig

Gerne vil holdes på sporet i forhold til din spirituelle udvikling, så du kan komme i dybere kontakt med dig selv

Er klar til at blive koblet op på en powerfuld gruppeenergi, der motiverer dig til at blive endnu mere dig

Drømmer om at møde nye soulsisters, som ligesom dig mærker et kald på noget mere
IMG_7597.JPG

 

hjertet bag inner circle.png

Mit navn er Amanda, og det er mig, der er hjertet bag Inner Circle.

Jeg har skabt det her medlemskab med intentionen om at give dig det, som jeg selv følte, at jeg manglede på min egen rejse – nemlig et kærligt søsterfællesskab, som jeg kunne dele alle mine tanker, følelser og drømme med.

Jeg ved nemlig, hvordan det føles at gå vejen selv og være den eneste med store drømme. Jeg ved, hvordan det føles at være anderledes end alle andre og være fuldstændig styret af frygt, for jeg har brugt langt størstedelen af mit liv på at være noget, jeg egentlig ikke var. Jeg har lagt låg på mig selv, gemt mig selv væk og gjort alt i hele verden for at være mere ligesom alle andre, bare for at passe ind.

Men der er jeg ikke længere. Den dag i dag lever jeg nemlig et liv med frihed på alle planer, hvor der er plads til hele mig. Jeg har skabt et liv for mig selv fyldt med glæde, kærlighed og lethed, hvor jeg har friheden til at gøre, hvad jeg vil, og hvor jeg hver evig eneste dag følger stemmen fra min sjæl. Jeg lever kort sagt af at være mig og gøre det, som jeg elsker.

Derfor er det mit allerstørste ønske, at det her fællesskab giver dig alt det, som jeg selv ville ønske, at jeg havde haft, og at du i det her kærlige og high-vibe space får modet til at skabe lige det liv for dig selv, som du drømmer om.

 

 


Få det mest støttende og kærlige søsterfællesskab i ryggen.png

Nogle gange har vi bare brug for at vide, at vi ikke er alene. Vi har brug for at få bekræftet, at vores følelser ikke er forkerte, og at vi ikke er crazy, når vi siger, at vi mærker et kald på noget mere og har en følelse af, at vi er her for at gøre noget større end det, som vi ser vores venner og familie gøre.

Nogle gange har vi bare brug for, at der er andre end os selv, der ser vores lys og storhed, så vi ikke føler, at det bare er os, der har alt for høje tanker omkring os selv. Vi har brug for, at der er nogle, der minder os om, at vores drømme ikke er urealistiske, og at det ikke er forkert af os at sige nej til et liv, der ser godt ud udefra, men inderst inde dræner os for energi og overskud, fordi det kvæler vores sjæl at være i noget, der egentlig ikke er os.

Den støtte får du som en del af Inner Circle. Her får du hver måned muligheden for at connecte med kvinder, der ligesom dig mærker et kald på noget mere, men ofte fanger sig selv i at gå på kompromis med deres egen frihed og glæde. Her er der altid nogle at dele dine store drømme med, og du vil altid have nogle ligesindede at gå vejen sammen med, som forstår dig på et langt dybere plan, end du nogensinde har oplevet før.

Lige så snart du siger ja til at blive koblet op på den powerfulde gruppeenergi som Inner Circle er, så kan du være sikker på, at du altid vil have det mest kærlige, støttende og motiverende søsterfællesskab i ryggen, når du står og skal tage en stor beslutning, eller når du vælger at droppe den trygge vej for at gå all in på det liv, du altid har drømt om. Her er der altid nogle, der hepper på dig, og du vil aldrig være alene om dine store drømme.

Her er der plads til hele dig.


  

 

din investering i dig selv.png

333,- kroner / mdr

Ingen binding. Du kan melde dig ud, når det ikke længere føles sandt for dig.

 

Ja tak, giv mig adgang til Inner Circle!


  

 

FAQ

 

 

hvordan foregår den månedlige betaling.png

Når du tilmelder dig Inner Circle, bliver beløbet automatisk trukket hver måned. Det bliver trukket den samme dato hver måned – så melder du dig eksempelvis ind den 20. september, bliver næste betaling trukket den 20. oktober. Sådan fortsætter det hver måned, indtil du vælger at melde dig ud af Inner Circle.

 

 

hvordan opsiger jeg mit abonnement.png

Du sender mig en mail på business@amanda-d.dk eller opsiger dit abonnement direkte i betalingsindstillingerne. Først når du modtager en mail, der bekræfter din annullering af medlemskabet, er du meldt ud.

Der er ingen binding, så når du melder dig ud, annulleres den næste måneds betaling automatisk. Din adgang til Inner Circle og Facebookgruppen lukkes den dato, hvor den næste betaling skulle have været trukket – så du har adgang hele den periode, som du allerede har betalt for.

 

 

Hvor og hvornår foregår månedens energiudsigt_.png

Månedens energiudsigt foregår som en livesending i den lukkede Facebookgruppe, hvor du enten kan deltage live eller se den på replay. Livesendingen har ikke noget bestemt tidspunkt, da jeg følger energien – så nogle gange vil jeg lave et opslag i gruppen, inden jeg går live, og andre gange vil jeg bare gå på, når jeg mærker energi på det. Du kan dog være sikker på, at livesendingen finder sted i starten af måneden.

 

 

Hvor og hvornår foregår månedens hjertemøde.png

Månedens hjertemøde foregår som et livekald i et lukket space på Zoom, hvor alle har mulighed for at deltage med videochat. Du vælger selv, om du vil have video på, men du vil hele tiden kunne se og høre mig, og der vil være en livechat, så alle kan kommentere undervejs. Hvis jeg bliver kaldet til at give individuel mentoring vil jeg spørge, om nogen har lyst til at få åbnet op for deres mikrofon og dele, hvad de har på hjertet. I så fald vil du også have mulighed for at deltage med lyd.

Hjertemødet foregår som udgangspunkt klokken 20:00 på en udvalgt hverdag, men kan godt blive ændret fra måned til måned – dog vil du altid få besked om eventuelle ændringer, så du kan skrive det ind i din kalender og sætte tid af til at deltage.