IMG_7599-edited.jpg

Med hjertet som kompas.png

Dette vidunder af en bog er en rå og ærlig fortælling om første gang jeg stod ved en skillevej i mit liv og skulle beslutte, om jeg ville gå med mit hoved eller mit hjerte. Derfor er den beriget med alle de indsigter, som jeg fik igennem den udvikling, og den lægger bestemt ikke låg på noget. Selv de mest sårbare kampe har fået en plads i fortællingen. 

Den er fyldt med spirituelle undertoner, som ikke kun findes i mellem linjerne, men også i karakterne. Et af de vigtigste redskaber på rejsen ind til hjertet, er vores intuition – og derfor er den mandlige karakter i historien (Elias) en reflektion af dette. Han er inspireret af alle de følelser og tanker, som min intuition satte i gang hos mig, da jeg gik imod mit hjerte og endte ude på et sidespor.

Hvis min intuition havde været en fysisk karakter, så havde den været ham her – for han siger sandheden, som den er, uanset om du vil høre den eller ej, og han bringer følelser frem i dig, som du aldrig har mærket før. Han leder dig i den rigtige retning – ikke ved at skubbe dig, men ved kærligt at trække dig i den rigtige retning. 

De spirituelle undertoner i bogen får dig til at kigge indad. De får dig til at reflektere over dine egne følelser, dine egne handlinger og dine egne tankemønstre, og de sætter hele dit liv i perspektiv. Når du har vendt den sidste side, vil du være fyldt med nye indsigter, inspirerende tanker og vilde åbenbaringer – og vigtigst af alt, så vil du have åbnet dit smukke hjerte.

Den her bog er en direkte reflektion af min personlige rejse fra mit hoved til mit hjerte – og mit allerstørste ønske er, at den bliver starten på din hjerterejse.

 

Bare det at læse bogen har været en rejse i sig selv!

Det er nu tre dage siden jeg færdiggjorde dette mesterværk Med hjertet som kompas. Bare det at læse bogen har været en rejse i sig selv. Der er så mange følelser, menneskelige frustrationer og spirituelle undertoner, som gør denne bog til et must-read for alle!

– Amalie Sofie Kragh, 20 år

Den eneste følelse jeg sidder med er WOW! 

Jeg fik bogen Med hjertet som kompas søndag, og sidder nu her mandag og er færdig med den, og den eneste følelse jeg sidder med er WOW. Jeg har læst mange gode bøger, også dine andre bøger, men denne bog er jo noget helt for sig selv.

Bogen fik mig både til at smile, grine og næsten græde. Da jeg læste den, føltes det næsten som at stå lige midt i det, da det er så velskrevet. Jeg sidder nu tilbage og fortryder at jeg fik den læst så hurtigt.

Denne bog har fået mig til at tænke lidt tilbage på min tid i gymnasiet, fordi jeg sad i lidt af den samme situation, det med at man ikke vil skuffe dem omkring en. Jeg kan huske jeg sad med de samme følelser, og var bange for at skille mig ud, og var bange for at “gå glip” af noget. Ville lidt ønske jeg havde haft denne bog den gang, da den er en øjenåbner.

Det at den er så rå, og at man ved det kommer fra virkelige hændelser og ikke bare er opdigtet, fuldender bare bogen 100%. Ingen dårlige kommentarer. Alt i alt en helt fantastisk bog, som helt sikkert skal læses igen senere hen. 5 ud af 5 stjerner!!

– Julie Hungeberg Grejsen, 20 år

Sikke en fantastisk givende bog du endnu engang har fået skrevet!

Du er simpelthen for vild. Nu har jeg fået læst Med hjertet som kompas færdig og jeg er målløs! Du er så mega dygtigt og jeg elsker hvordan din måde at skrive på bare får en til at føle at man står midt i det. Sikke en fantastisk givende bog du endnu engang har fået skrevet – du skal virkelig være stolt af dig selv, den er så gennemført! Jeg er SÅ vild med den!! Tusind, tusind tak ♡♡♡

Jeg kan slet ikke vente med at læse endnu mere fra dig! Alle burde høre dine budskaber!!

– Stine Baungaard Hjorth, 16 år

  

Forhandlere af bogen

COLOURBOX15584296 pil.png