Soul mastermind

En magisk og legende portal af soulsisters

 

Det her er for dig, der ønsker at være en del af en gruppe af sjæle, som er så committed til at komme hjem til deres essens, at de nægter at lege med noget, der er less than divine. Det er for dig, der længes efter at gøre hele dit liv til én stor co-creation og dans med the divine.

Her mødes vi hver måned til en ordentlig omgang soulmentoring i gruppeformat, hvor du sammen med dine soulsisters bliver guided igennem magiske visualiseringer, øvelser og clearinger, som får dig tilbage til din divine essens. Lag for lag fjerner vi alt det, der ikke får din sjæl til at danse af ren glæde og excitement over at være her, og vi leger med new earth codes, som aktiverer endnu dybere dele af dig.

Sammen grounder vi det større kald, du har mærket hele dit liv, så du én gang for alle kan komme hjem.

Hjem til den divine being og co-creator, du er kommet her for at være.

 


her foregår magien

Soul Mastermind foregår fysisk, så vi kan connecte dybere med hinanden og lege uden noget glasloft – dog suppleres det af en privat Facebookgruppe, så vi altid kan nå hinanden.

Det månedlig soulmøde foregår hjemme hos mig i min drømmelejlighed i Korsør, som min sjæl manifesterede sidste år. Den ligger lige ud til vandet og er den vildeste manifestationsportal!

Det er derfor det helt perfekte space til at co-create, skabe magi og danse med the divine <3

Hvert soulmøde varer 5 timer og inkluderer 1 times frokost og gåtur ved vandet, så vi kan få grounded energien og de mange shifts – hvilket er vigtigt, når vi arbejder med energi på det her højere plan.

Sådan foregår soulmødet

Det månedlige soulmøde foregår meget intuitivt og vil derfor være vidt forskellige fra gang til gang.

Fælles for dem alle er, at jeg stiller mig til rådighed som en ren kanal for den energi, der skal igennem til jer, og at vi gør det hele til en leg med universet.

Nogle gange vil vi fokusere mere på clearinger for at få slettet gamle programmeringer, overbevisninger og paradigmer, der dulmer dit lys og blokerer din divine essens. Andre gange vil vi fokusere mere på divine kanaliseringer og integrering af nye codes, som vi grounder gennem guidede visualiseringer, der downloades direkte fra spirit.

Typisk vil vi også lege med krystaller, kort og essentielle olier, som skruer op for magien og skaber genveje til mere flow. Det afhænger alt sammen af, hvor spirit guider os hen.

Generelt kommer vi til at lege med mange forskellige bevidsthedsniveauer, som vi kanaliserer, udvikler og vokser ind i sammen – alt sammen med intentionen om at komme hjem til hver vores divine essens og grounde endnu mere lys på jorden.


 

din investering i dig selv

3333,- kroner  om måneden i 3 måneder

 


Betalingen kører måned for måned, og du committer dig til 3 måneder. Herefter finder vi sammen ud af, om vi skal tage et par måneder mere, eller om vi skal stoppe magien. Vi fortsætter derfor kun så længe det giver mening for vores sjæle at danse sammen.

Der er 4 pladser i mastermindgruppen, men ligesom med alt andet lader vi det endelige antal være op til spirit.

Send en mail til business@amanda-d.dk, hvis du mærker kaldet – så finder vi en plads til dig <3