1-1 light code activation.png

Denne powerfulde 1:1 session er for dig, der er klar til at få aktiveret dit lys og fulde potentiale. Den er for dig, der mærker et kald på noget mere, og som er klar til at få åbnet din kanal som lysarbejder, så du kan få modet til at træde ind i dit lys som den powerfulde sjæl, du er kommet her for at være.

Sessionen er en kombination af healing, energiarbejde og clairvoyance. Det vil sige, at jeg ikke kun healer og forløser det, der blokerer dit lys, men at jeg også stiller ind på dig clairvoyant og henter informationer ned omkring dine livslæreringer, sjælsgaver, potentialer og unikke talenter. Alt det bliver videreformidlet til dig under sessionen, så du får aktiveringen på alle planer.

Som en del af lysaktiveringen bliver du koblet op på den kanal, der er din kanal. Her får du adgang til de unikke sjælsgaver og talenter, som kun du har – og de bliver alle hentet ned i dine celler som små frø, der vil begynde at spire hen over de næste par dage, uger og måneder.

Alt det foregår som en guided healing, der er fuldstændig skræddersyet til din energi – og det hele foregår på det 12. plan, så aktiveringen og healingen lander dybt i dine celler og dermed bliver en del af din væren.

Mærker du kaldet? Så er det, fordi du lige nu bliver kaldet til at træde ind i dit lys og få aktiveret dit fulde potentiale.

Og så er din eneste opgave at besvare kaldet.

 


 

 

Den her session er for dig, der_.png

 Mærker et kald på noget mere, men ikke ved, hvad det kald er, eller hvordan du skal besvare det

 Har en følelse af, at der ligger et andet liv til dig, som ikke ligner det liv din familie og dine venner lever

 Længes efter en dybere connection til dig selv, dit spirit team og universet (hvad end der resonerer hos dig)

Drømmer om at kunne leve af bare at være dig – måske endda som selvstændig med egen hjertebusiness

 Oplever en sitren i din krop, fordi du ved, at det er tid til at få noget ud af det ene liv, du har fået

Er træt af at nøjes og dybt i dit hjerte ved, at der ligger mere til dig end det liv, du lever lige nu

 Mærker, at du er her for at gøre noget stort, men tvivler på, at du har det, der skal til

 Er træt af at leve dit liv på andres præmisser og gøre dig selv mindre, end du er

 

 


hvordan foregår bookingen.png

Du booker din session nederst på siden her og gennemfører betalingen. Du vælger samtidig, om sessionen skal foregå over FaceTime eller Facebook Messenger.

Herefter sender mit e-mailsystem automatisk en bekræftelse sammen med et link til mit bookingsystem, hvor du kan bestille din tid.

 

 

hvordan foregår sessionen.png

Sessionen varer 75 minutter og foregår som videoopkald over FaceTime eller Facebook Messenger, så vi begge kan se hinanden.

Inden sessionen starter, åbner jeg op for mine clairvoyante evner og stiller ind på din energi, så jeg kan få et overblik over dine livslæreringer, sjælsgaver, potentialer og unikke talenter. Dette vil blive videreformidlet til dig under sessionen, men vil også blive brugt under selve lysaktiveringen.

Sessionen er en kombination af healing, energiarbejde og clairvoyance, hvor du vil blive guided igennem en healing på det 12. plan, som er fuldstændig skræddersyet til din energi. Du kan derfor forvente, at du får lige præcis den aktivering af dit lys og potentiale, som du er klar til at modtage.

Du skal være opmærksom på, at jeg ikke kun arbejder med det, som du er bevidst om, men at jeg også går i dybden med alle de blokeringer og overbevisninger, der ligger og larmer i din underbevidsthed. Det er ofte alt det, som du ikke selv er bevidst om, der påvirker din energi allermest. Derfor vil du opleve, at jeg ikke kun forløser alt det, der ligger i din opvækst og barndom, men at jeg også går ind og healer gamle historier fra tidligere liv og sletter gamle kodninger fra dine familielinjer.

Heldigvis behøver du slet ikke at vide noget om energi og healing for at mærke effekten af det. Du skal bare være villig til at tage imod – så klarer energien resten.

 


Du får hele sessionen som lydfil.png

Du får mest ud af sessionen, hvis du er 100% nærværende og ikke bruger energi på at tage noter, når jeg henter klarhed ned om dine sjælsgaver og potentialer. Derfor optager jeg hele sessionen til dig som lydfil, så du har den til evigt eje og kan genhøre den på et senere tidspunkt.


 

 din investering i dig selv.png

1888,- kroner /  2 rater af 944,- kroner (ingen ekstra gebyr)

 

Ja tak, book en session

 


 

Udtalelser og respons.png

triangle-clip-art-triangle-clip-art-22.png

 

Skærmbillede 2019-12-12 kl. 18.34.33 edit.png  IMG_4253.JPG

IMG_2373.jpgSkærmbillede 2019-11-11 kl. 16.28.56.png

 

 

 

 

 

 


Skærmbillede 2019-12-09 kl. 19.52.24.pngIMG_0028.JPG

IMG_0066.JPGIMG_1036.jpg


 


  

 

 

Betingelser for sessionen.png

Jeg kan ikke gå vejen for dig, og derfor er det helt op til dig, hvad du vil gøre med den information og de svar, som du får under sessionen. Din udvikling er dit ansvar. Hvor meget du rykker dig, og hvor hurtigt du rykker dig, afhænger udelukkende af dig og de handlinger, valg og beslutninger, som du tager efterfølgende på baggrund af den guidance og healing, som du har fået under sessionen.

Jeg besvarer ikke spørgsmål om din fremtid, som ikke er i overensstemmelse med din sjæl. Det gør jeg ikke af den simple grund, at jeg ikke ønsker at begrænse dig i dine muligheder – så jeg kigger udelukkende på dit lys, dit potentiale og de blokeringer, som du er klar til at få forløst lige nu og her. Alt hvad der omhandler død, sygdom, dårlige perioder og andet i det omfang, vil du ikke kunne få svar på hos mig.

Hvis du ved bestilling har valgt, at sessionen skal foregå over FaceTime, er du selv ansvarlig for at være tilgængelig, når sessionen starter. Har du derimod valgt, at sessionen skal foregå over Facebook Messenger, er du ansvarlig for at tilføje mig som ven inden sessionen starter, så jeg kan ringe dig op. (Du får mere information om dette, når du booker din session)

Du er selv ansvarlig for at sidde et sted, hvor du har god mobildækning / forbindelse til internettet og ikke vil blive forstyrret.

Hvis du udebliver fra vores aftale, vil du ikke kunne få pengene tilbage, og du vil blive nødt til at betale for en ny session, hvis du stadig ønsker det.

Du kan aflyse din booking op til 24 timer før. (Vær opmærksom på, at aflysning af tidspunktet for sessionen ikke er det samme som annullering af dit køb. Du får ikke pengene tilbage, når du aflyser en booking. Du får bare mulighed for at vælge et andet tidspunkt)

Såfremt du vælger ratebetaling, er det dit ansvar at tilkoble det rette kort til dine betalinger. Betalingen er bindende, så når du vælger at betale 1. rate, forpligter du dig til at betale de resterende. Ved forsinket eller udebleven betaling samles alle de resterende rater, og du modtager en faktura med det endelige beløb, som skal betales med det samme. Såfremt denne faktura ikke bliver betalt, vil du modtage en rykker med et ekstra gebyr oveni.

Jeg optager hele sessionen som lydfil og sender den til dig efterfølgende, men jeg tager ikke ansvar for tekniske fejl eller ødelagt lyd. Når der arbejdes med energi på højt niveau, kan teknikken godt drille – så hvis du vil være helt sikker på at kunne genhøre sessionen på et senere tidspunkt, så vil jeg anbefale dig, at du også optager sessionen som lydfil.

 

Når du booker din session bekræfter du overstående betingelser.


 

spørgsmål.png

Hvis du har nogle spørgsmål, så send mig en mail på business@amanda-d.dk eller en besked på Facebook.