personlig korttrækning.png

Nu har du muligheden for at bestille en personlig korttrækning, hvor jeg stiller ind på din energi clairvoyant og lægger kort på dig. Det er noget, der har været efterspurgt længe – og nu er der endelig energi på det!

Korttrækningen bliver optaget som en video og sendt direkte til din mail, så du har den til evigt eje – og du vælger selv, om den skal tage udgangspunkt i et bestemt område af dit liv, eller om det bare skal være en generel korttrækning.

Denne mulighed er særligt for dig, der har svært ved at mærke, hvad du har brug for lige nu, eller hvad der kan hjælpe dig videre. Her får du klarhed på de udfordringer, som jeg mærker er allermest aktive i din energi lige nu, og du får clairvoyant vejledning til, hvordan du hurtigst og lettest kommer igennem det, der spænder ben for dig.

Hvis du mærker, at det trækker i dig, så er det, fordi din sjæl og universet har nogle vigtige budskaber og beskeder til dig. Du ville slet ikke mærke kaldet, hvis der ikke lå nogle budskaber til dig – så stol på, at du mærker kaldet af en grund, og beslut dig for at gå med det.

  

 

IMG_0338 3.JPG

 

Jeg læser ikke din fremtid.png

Du skal være opmærksom på, at når du bestiller en personlig korttrækning hos mig, så læser jeg ikke din fremtid. Jeg læser din energi.

Det vil sige, at jeg mærker ind i alt det, der ligger i din energi lige nu og her – både det, der ligger bevidst, og det, der ligger ubevidst. Jeg kombinerer kortenes betydning med det, som jeg får ned clairvoyant, og ud fra det får du klarhed på, hvor din sjæl prøver at guide dig hen, og hvad din intuition prøver at fortælle dig. Jeg ser altså hele dig og mærker ind i, hvad der ligger af potentialer, indsigter og budskaber til dig.

Grunden til, at jeg ikke læser din fremtid, er fordi jeg altid arbejder ud fra bevidstheden om, at du er skaberen af dit eget liv, og at der ikke er noget, der er forudbestemt.

Så hvis du forventer at få spået din fremtid, er det ikke mig, du skal komme hos, for jeg er ikke her for at lægge en plan over dit liv. Jeg er her for at hjælpe dig med at få øjnene op for din egen power, så du kan få styrken og modet til at skabe lige det liv for dig selv, som du ønsker.

 

 

 

Hvordan foregår det_.png

Du bestiller videoen med din personlige korttrækning nederst på siden her og gennemfører betalingen. Du vælger samtidig, om korttrækningen skal tage udgangspunkt i et bestemt område af dit liv, eller om det bare skal være en generel korttrækning.

 Inden for 8 dage optager jeg videoen og sender den til din mail. (Bemærk, at du ikke får en personlig mail fra mig, da jeg uploader videoen direkte til WeTransfer, som sørger for at sende dig et link, så du kan downloade den)

 

 

Hvor lang er videoen_.png

Videoen med din personlige korttrækning varer mindst 10 minutter, og du får alle de budskaber, som jeg kan nå at give dig i det tidsrum. Du skal dog være opmærksom på, at jeg kun henter de budskaber ned til dig, som jeg mærker er relevante for dig lige nu, og som er for det højeste og det bedste.   

 

 

 

 

din investering i dig selv.png

333,- kroner

 

Ja tak, bestil en korttrækning

 

 

 

Udtalelser og respons.png

triangle-clip-art-triangle-clip-art-22.png

 

Skærmbillede 2019-12-06 kl. 11.27.46 edit.png
Skærmbillede 2019-12-13 kl. 18.26.24 edit.png

 

Skærmbillede 2020-04-03 kl. 18.12.21.png

 
IMG_0028.JPG

 

 

 

 

 

Overstående udtalelser er fra de sjæle, som jeg har arbejdet med clairvoyant

 

 

 

betingelser for korttrækningen.png

Jeg kan ikke gå vejen for dig, og derfor er det helt op til dig, hvad du vil gøre med den information og de svar, som du får i din personlige korttrækning.

Jeg bruger ikke clairvoyance til at spå om fremtiden. Det gør jeg ikke af den simple grund, at jeg ikke ønsker at begrænse dig i dine muligheder – så jeg kigger udelukkende på dit lys, dit potentiale og de blokeringer, som du er klar til at få forløst lige nu og her. Alt hvad der omhandler død, sygdom, dårlige perioder og andet i det omfang, vil du ikke kunne få svar på hos mig.

Du er selv ansvarlig for at tjekke dit spamfilter, såfremt mailen fra WeTransfer skulle ende der. Der går op til 8 dage, før du modtager videoen – men hvis du imod forventning ikke har modtaget den inden for de 8 dage, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig.

 

Når du booker din korttrækning bekræfter du overstående betingelser.


 

spørgsmål.png

Hvis du har nogle spørgsmål, så send mig en mail på business@amanda-d.dk eller en besked på Facebook.