Alt i min hjerteshop er skabt med intentionen om, at du skal blive selvkørende

Mine sansestærke, intuitive og clairvoyante evner gør det muligt for mig at give dig lige præcis det svar, som din sjæl søger – men det er ikke min opgave at fortælle dig, hvordan din fremtid bliver, eller hvilken vej der er den rigtige for dig. Det er ikke engang min opgave at videreformidle svaret til dig.

Det, som jeg er blevet sat her på jorden for at gøre, er at lære dig, hvordan du selv finder svaret i dit hjerte, så du kan skrue op for dine sansestærke evner og begynde at mestre dit liv som den powerfulde hjertekvinde, du virkelig er. Jeg tror på, at du allerede har alle svarene inde i dig. Du mangler bare styrken og tilliden til at gå med det, som du mærker – og det er lige præcis dét, som jeg er her for at hjælpe dig med.

 

triangle-clip-art-triangle-clip-art-22.png

 

Mine 1:1 Hjertepower Sessioner er for dig, der er klar til at arbejde med roden af dine problemer og fjerne alt det, der blokerer forbindelsen til din sjæl. Du kan vælge at booke en enkelt session, eller du kan vælge at investere i et klippekort med flere sessioner, så du altid har mig lige ved hånden, når du har brug for guidance – selv når jeg ikke har åbnet op for 1:1 sessioner. 

Jeg bruger mine sansestærke, intuitive og clairvoyante evner til at give dig lige præcis det, som din sjæl længes efter. Vi går simpelthen ind og fjerner alt det, der gør det svært for dig at mærke dig selv. Vi fjerner alt det, der ikke er dig.

Mærk ind i energien her >

 

Min korte 1:1 Clairvoyance Session er for dig, der har brug for klarhed og guidance til at komme igennem en bestemt situation eller udfordring. Det er for dig, der er blevet så forvirret og splittet af frustration, at du er begyndt at spørge alle andre omkring dig til råds, fordi du simpelthen ikke kan mærke, hvad du vil.

Under sessionen bruger jeg mine clairvoyante evner til at stille ind på din sjæls sandhed. Det vil sige, at de svar, som jeg henter ned til dig clairvoyant, kommer direkte fra din sjæl – og du kan derfor forvente at få klarhed omkring alt det, som du ikke selv kan se og mærke lige nu, fordi dit ego blokerer stemmen fra din sjæl.

Mærk ind i energien her >

 

Mine Clairvoyante budskaber er for dig, der er nysgerrig på, hvilke budskaber, der ligger til dig lige nu. Jeg stiller ind på din energi og optager en kort video til dig med clairvoyante budskaber – og du får samtidig mulighed for at stille et enkelt spørgsmål, som jeg besvarer sammen med budskaberne.

Hvis du har svært ved at mærke, hvad du har brug for lige nu, eller hvad der kan hjælpe dig videre, så er dette et godt sted at starte. Her får du klarhed på de udfordringer, som jeg mærker er mest aktive i din energi lige nu – endda til kun 149,- kroner.

Mærk ind i energien her >

 

Mit PowerHouse er et månedligt medlemskab for dig, der ønsker at være en del af et high-vibe fællesskab med andre sensitive og spirituelle sjæle – og det er for dig, der ofte føler dig alene og savner nogle ligesindede kvinder at gå vejen sammen med.

Hver måned får du min clairvoyante guidance og hjælp i form af månedlige energikanaliseringer, Q&A livesessions og powerboosts – alt sammen med intentionen om at styrke din indre powerkvinde og give dig tilliden til, at det du mærker, er det rigtige.

Mærk ind i energien her >

 

Min hjerteroman Med hjertet som kompas er for dig, der mærker et kald på at gå hjertets vej, men som endnu ikke har fået modet til at tage springet. Den er for dig, der ønsker at dyppe tæerne i vandet og lige samle dig mod, inden du springer på hovedet i vandet.

I form af spirituelle undertoner, tankevækkende spørgsmål og intuitive hints bliver du taget med tilbage til det største vendepunkt i mit liv. Bogen er nemlig en direkte reflektion af min personlige rejse fra mit hoved til mit hjerte – og mit allerstørste ønske er, at den bliver starten på din hjerterejse.

Mærk ind i energien her >

 


Du er lige præcis, som du skal være

Du mangler bare redskaberne til at mestre din sensitivitet og dine sansestærke evner som den powerfulde hjertekvinde, du i virkeligheden er. Skal vi gå vejen sammen?

 

 

Instagram


Facebook


YouTube