sådan kan jeg støtte dig ny.png

Selvom mine sansestærke, intuitive og clairvoyante evner gør det muligt for mig at give dig lige præcis det svar, som din sjæl søger, så er det ikke min opgave at fortælle dig, hvilken vej du skal gå, eller hvad meningen med dit liv er. Det er ikke engang min opgave at videreformidle svaret til dig.

Det, som jeg er blevet sat her på jorden for at gøre, er at lære dig, hvordan du selv finder svaret i dit hjerte, så du kan skrue op for dine sansestærke evner og begynde at mestre dit liv som den powerfulde hjertekvinde, du virkelig er. Jeg tror på, at du allerede har alle svarene inde i dig. Du mangler bare styrken og tilliden til at gå med det, som du mærker – og det er lige præcis dét, som jeg er her for at hjælpe dig med.

triangle-clip-art-triangle-clip-art-22.png


1-1 hjertepower session.png

Denne 1:1 session er for dig, der er klar til at arbejde med roden af dine problemer og fjerne alt det, der blokerer forbindelsen til din sjæl, så du endelig kan begynde at mærke dig selv igen. Sessionen inkluderer både healing, energiarbejde og clairvoyance.

Mærk ind i energien her >

 

1-1 clairvoyance session.png

Denne 1:1 session er for dig, der har brug for klarhed og clairvoyant guidance til at komme igennem en bestemt situation eller udfordring. Den er for dig, der har brug for at få klarhed omkring alt det, som du ikke selv kan se og mærke lige nu, fordi dit ego blokerer stemmen fra din sjæl.

Mærk ind i energien her >

 

personlig lydfil.png

Denne mulighed er for dig, der føler, at du har prøvet alt i hele verden, men gang på gang slår hovedet mod muren. Her stiller jeg ind på din energi og optager en lydfil til dig, hvor jeg henter guidance ned omkring alt det, der spænder ben for dig – og du får samtidig mulighed for at udvælge 1-2 problemstillinger i dit liv.

Mærk ind i energien her >

 

med hjertet som kompas.png

Min hjerteroman er for dig, der mærker et kald på at gå hjertets vej, men som endnu ikke har fået modet til at tage springet. Fortællingen er en direkte reflektion af min egen rejse fra mit hoved til mit hjerte – og mit allerstørste ønske er, at den bliver starten på din hjerterejse.

Mærk ind i energien her >

 

Powerhouse medlemskab.png

Mit PowerHouse er et månedligt medlemskab for dig, der ønsker at være en del af et high-vibe søsterfællesskab med andre sensitive og spirituelle sjæle. Det er en spirituel legeplads for dig, der ønsker at komme i dybere kontakt med din sjæl og dit hjerte i et kærligt space, hvor bevidstheden og energien er lige så uendelig som universet selv, og hvor der ikke er noget loft for din spirituelle udvikling.

Hver måned får du clairvoyant guidance i form af energikanaliseringer, budskaber, korttrækninger og healinger, som vil støtte dig på rejsen hjem til din power – og du får samtidig adgang til et kæmpe vidensbibliotek fyldt med eksklusive videoer, meditationer, healingslydfiler, energiværktøjer, øvelser og masterclasses.

Mærk ind i energien her >