sådan kan jeg støtte dig ny.png

Selvom mine sansestærke, intuitive og clairvoyante evner gør det muligt for mig at give dig lige præcis det svar, som din sjæl søger, så er det ikke min opgave at fortælle dig, hvilken vej du skal gå, eller hvad meningen med dit liv er. Det er ikke engang min opgave at videreformidle svaret til dig.

Det, som jeg er blevet sat her på jorden for at gøre, er at lære dig, hvordan du selv finder svaret i dit hjerte, så du kan skrue op for dine sansestærke evner og begynde at mestre dit liv som den powerfulde hjertekvinde, du virkelig er. Jeg tror på, at du allerede har alle svarene inde i dig, og at du har præcis de samme evner som mig. Du mangler bare styrken og tilliden til at gå med det, som du mærker – og det er lige præcis dét, som jeg er her for at hjælpe dig med.

triangle-clip-art-triangle-clip-art-22.png


personlig korttrækning uden baggrund.png

Nu kan du bestille en personlig korttrækning, hvor jeg stiller ind på din energi clairvoyant og lægger kort på dig. Det hele bliver optaget som en video og sendt direkte til din mail – og du vælger selv, om korttrækningen skal tage udgangspunkt i et bestemt område af dit liv, eller om det bare skal være en generel korttrækning.

mærk ind i energien her.png

 

forløb uden baggrund.png

Et online 1:1 forløb med mig er en dyb healingsrejse, som frigør dig for dine blokeringer, traumer og programmeringer én gang for alle. Det er et dybdegående forløb på 2-3 måneder, som er skræddersyet specielt til dig og din energi, og som inkluderer både clairvoyance, healing og energiarbejde.

mærk ind i energien her.png

 

healingssession uden baggrund.png

Denne 1:1 session er for dig, der er klar til at arbejde med roden af dine problemer og fjerne alt det, der blokerer forbindelsen til din sjæl, så du endelig kan begynde at mærke dig selv igen. Sessionen inkluderer både healing, energiarbejde og clairvoyance.

mærk ind i energien her.png

 

clairvoyance session uden baggrund.png

Denne 1:1 session er for dig, der har brug for klarhed og clairvoyant guidance til at komme igennem en bestemt situation eller udfordring. Den er for dig, der har brug for at få klarhed omkring alt det, som du ikke selv kan se og mærke lige nu, fordi dit ego blokerer stemmen fra din sjæl.

mærk ind i energien her.png

 

MHSK uden baggrund.png

Min hjerteroman er for dig, der mærker et kald på at gå hjertets vej, men som endnu ikke har fået modet til at tage springet. Fortællingen er en direkte reflektion af min egen rejse fra mit hoved til mit hjerte – og mit allerstørste ønske er, at den bliver starten på din hjerterejse.

mærk ind i energien her.png