sådan kan jeg støtte dig ny.png

Selvom mine sansestærke, intuitive og clairvoyante evner gør det muligt for mig at give dig lige præcis det svar, som din sjæl søger, så er det ikke min opgave at fortælle dig, hvilken vej du skal gå, eller hvad meningen med dit liv er. Det er ikke engang min opgave at videreformidle svaret til dig.

Det, som jeg er blevet sat her på jorden for at gøre, er at lære dig, hvordan du selv finder svaret i dit hjerte, så du kan skrue op for dine sansestærke evner og begynde at mestre dit liv som den powerfulde hjertekvinde, du virkelig er. Jeg tror på, at du allerede har alle svarene inde i dig, og at du har præcis de samme evner som mig. Du mangler bare styrken og tilliden til at gå med det, som du mærker – og det er lige præcis dét, som jeg er her for at hjælpe dig med.

triangle-clip-art-triangle-clip-art-22.png


hjertepower session.png

Denne 1:1 session er for dig, der er klar til at arbejde med roden af dine problemer og fjerne alt det, der blokerer forbindelsen til din sjæl, så du endelig kan begynde at mærke dig selv igen. Sessionen inkluderer både healing, energiarbejde og clairvoyance.

mærk ind i energien her.png

 

clairvoyance session.png

Denne 1:1 session er for dig, der har brug for klarhed og clairvoyant guidance til at komme igennem en bestemt situation eller udfordring. Den er for dig, der har brug for at få klarhed omkring alt det, som du ikke selv kan se og mærke lige nu, fordi dit ego blokerer stemmen fra din sjæl.

mærk ind i energien her.png

 

1-1 forløb.png

Et online 1:1 forløb med mig er en dyb healingsrejse, som frigør dig for dine blokeringer, traumer og programmeringer én gang for alle. Det er et dybdegående forløb på 2-3 måneder, som er skræddersyet specielt til dig og din energi, og som inkluderer både clairvoyance, healing og energiarbejde.

mærk ind i energien her.png

 

meditationer og healingslydfiler edit.png

Denne mulighed er for dig, der ønsker at få støtte og healing gennem roen i min stemme. Healingslydfilerne hjælper dig med at forløse gamle blokeringer, traumer og følelser, og meditationerne hjælper dig med at connecte endnu dybere med dig selv, så du kan få tilliden til, at det du mærker, er det helt rigtige.

mærk ind i energien her.png

 

MHSK.png

Min hjerteroman er for dig, der mærker et kald på at gå hjertets vej, men som endnu ikke har fået modet til at tage springet. Fortællingen er en direkte reflektion af min egen rejse fra mit hoved til mit hjerte – og mit allerstørste ønske er, at den bliver starten på din hjerterejse.

mærk ind i energien her.png

 

Powerhouse medlemskab.png

Mit PowerHouse er et månedligt medlemskab for dig, der ønsker at være en del af et high-vibe søsterfællesskab med andre sensitive og spirituelle sjæle. Det er en spirituel legeplads for dig, der ønsker at komme i dybere kontakt med din sjæl og dit hjerte i et kærligt space, hvor bevidstheden og energien er lige så uendelig som universet selv, og hvor der ikke er noget loft for din spirituelle udvikling.

Hver måned får du clairvoyant guidance i form af energikanaliseringer, budskaber, korttrækninger og healinger, som vil støtte dig på rejsen hjem til din power – og du får samtidig adgang til et kæmpe vidensbibliotek fyldt med eksklusive videoer, meditationer, healingslydfiler, energiværktøjer, øvelser og masterclasses.

 

mærk ind i energien her.png