Alt i min hjerteshop er skabt med intentionen om, at du skal blive selvkørende

Mine sansestærke, intuitive og clairvoyante evner gør det muligt for mig at give dig lige præcis det svar, som din sjæl søger – men det er ikke min opgave at fortælle dig, hvilken vej du skal gå, eller hvad meningen med dit liv er. Det er ikke engang min opgave at videreformidle svaret til dig.

Det, som jeg er blevet sat her på jorden for at gøre, er at lære dig, hvordan du selv finder svaret i dit hjerte, så du kan skrue op for dine sansestærke evner og begynde at mestre dit liv som den powerfulde hjertekvinde, du virkelig er. Jeg tror på, at du allerede har alle svarene inden i dig. Du mangler bare styrken og tilliden til at gå med det, som du mærker – og det er lige præcis dét, som jeg er her for at hjælpe dig med.

 

triangle-clip-art-triangle-clip-art-22.png

 

Hjertemøde billede lilla tekstfarve mindre.jpg

Mit unikke og højtvibrerende Hjertemøde er en fysisk heldagsoplevelse for dig, der ønsker at komme i balance med din sensitivitet og finde din unikke tribe med ligesindede kvinder, der forstår dig på et dybere plan og giver dig plads til at være hele dig.

Her bliver du set, elsket og anerkendt for den, du virkelig er – og du vil få øjnene op for, hvorfor det er en gave at mærke alting så dybt. Du vil få den dybe forståelse for dig selv og din sensitivitet, som du har søgt hele dit liv.

Mærk ind i energien her >

 

 

1-1 forløb nyt billede.jpg

Mit dybdegående online forløb er for dig, der ønsker at få min støtte og guidance i form af 1:1 sessioner hver måned i en længere periode. Det er for dig, der ønsker at gå i dybden, og som måske allerede har gået hos flere psykologer og psykiatere uden at føle dig forstået.

Jeg bruger mine sansestærke, intuitive og clairvoyante evner under alle sessions, så du får lige præcis den guidance, som din sjæl søger. Alt efter hvad jeg mærker, at du har allermest brug for, så vil jeg give dig både øvelser, energiværktøjer og konkrete redskaber, som du skal være klar på at lave dagligt i mellem hver session.

Kommer snart >

PowerHouse billede.jpg

Mit PowerHouse er et månedligt medlemskab for dig, der ønsker at være en del af et high-vibe fællesskab med andre sensitive og spirituelle sjæle – og det er for dig, der ofte føler dig alene og savner nogle ligesindede kvinder at gå vejen sammen med.

Hver måned får du min guidance og hjælp i form af månedlige Masterclasses, Q&A livesessions og energikanaliseringer – alt sammen med intentionen om at styrke din indre powerkvinde, så du kan have tillid til det, du mærker.

Mærk ind i energien her >

 

 

MHSK nyt billede.jpg

Min hjerteroman Med hjertet som kompas er for dig, der mærker et kald på at gå hjertets vej, men som endnu ikke har fået modet til at tage springet. Den er for dig, der ønsker at dyppe tæerne i vandet og lige samle dig mod, inden du springer på hovedet i vandet.

I form af spirituelle undertoner, tankevækkende spørgsmål og intuitive hints bliver du taget med tilbage til det største vendepunkt i mit liv. Bogen er nemlig en direkte reflektion af min personlige rejse fra mit hoved til mit hjerte – og mit allerstørste ønske er, at den bliver starten på din hjerterejse.

Mærk ind i energien her >


Du er lige præcis, som du skal være

Du mangler bare redskaberne til at mestre din sensitivitet og dine sansestærke evner som den powerfulde hjertekvinde, du i virkeligheden er. Skal vi gå vejen sammen?

 

 

Instagram


Facebook


YouTube