sådan kan jeg støtte dig ny.png

Herunder ser du, hvordan jeg kan støtte dig i din spirituelle udvikling på det personlige plan – og længere nede på siden ser du, hvordan jeg kan støtte dig, hvis du har egen business eller drømmer om at starte egen business.

triangle-clip-art-triangle-clip-art-22.png


healingssession uden baggrund ny.png

Min 1:1 healingssession er for dig, der er klar til at arbejde med roden af dine problemer og fjerne alt det, der blokerer forbindelsen til din sjæl, så du endelig kan begynde at mærke dig selv igen. Sessionen inkluderer både healing, energiarbejde og clairvoyance.

mærk ind i energien her.png


1-1 forløb på 3 måneder uden b.png

Et online 1:1 forløb med mig er en dyb healingsrejse, som frigør dig for dine blokeringer, traumer og programmeringer én gang for alle. Det er et dybdegående forløb på 3 måneder, som er skræddersyet specielt til dig og din energi, og som inkluderer både clairvoyance, healing og energiarbejde.

mærk ind i energien her.png


 

til dig med business eller drømmen om.png


triangle-clip-art-triangle-clip-art-22.png


healingssession business uden b.png

Min 1:1 business healingssession er for dig, der føler dig stagneret i din business og længes efter mere lethed, glæde og flow – men den er også for dig, der oplever blokeringer på at tage det første skridt i forhold til at starte din egen business. Sessionen inkluderer både healing, energiarbejde og clairvoyance.

mærk ind i energien her.png