Hjerteguidance Session

 for dig, der står ved en skillevej og har brug for guidance til at skelne mellem dit hoved og dit hjerte

 

Står du og skal tage en stor beslutning, og har du svært ved at mærke, hvad dit hjerte vil? Er du blevet så forvirret og splittet af frustration, at du er begyndt at spørge alle andre omkring dig til råds, fordi du simpelthen ikke kan mærke, hvad du vil?

Så er en Hjerteguidance Session lige noget for dig, min skat. Her hjælper jeg dig med at skelne mellem, hvad der kommer fra dit hoved, og hvad der kommer fra dit hjerte, så du kan tage den beslutning, der føles helt rigtig for dig.

Helt konkret, så bruger jeg mine sansestærke, intuitive og clairvoyante evner til at give dig klarhed omkring, hvad dit hjerte prøver at fortælle dig. Jeg møder dig i din forvirring og guider dig lige så stille tilbage til dit hjerte, hvilket styrker din evne til selv at kunne skelne mellem dit hoved og dit hjerte, når du næste gang står i en lignende situation.

Du skal derfor være opmærksom på, at jeg ikke bruger mine clairvoyante evner til at fortælle dig, hvad du skal gøre, eller hvilken vej du skal gå. Jeg bruger udelukkende mine evner til at give dig klarhed og guidance i forhold til din situation, så din forvirring ikke spænder ben for dig, og så du får styrken til selv at tage den beslutning, som dit hjerte længes efter.

 

Vil du endnu dybere?

Hvis du ønsker at gå endnu dybere og fjerne alt det, der blokerer forbindelsen til din sjæl, så det bliver nemmere for dig at mærke dig frem til svarene i alle områder af dit liv, så anbefaler jeg dig at investere i en 1:1 Hjertepower Session i stedet, da den går langt dybere med mere healing og energiarbejde.

 


IMG_9945.JPG

 

Hvad ved jeg om at lytte til hjertet?

Størstedelen af mit liv har jeg brugt på at ignorere, hvad mit hjerte prøvede at fortælle mig, fordi jeg var så bange for at gå med det, som jeg mærkede.

Jeg var bange for, at jeg tog den forkerte beslutning, og jeg var bange for, hvad alle andre ville tænke om mig. Jeg frygtede, at jeg ville fortryde at gå med mit hjerte, for jeg var ikke sikker på, at jeg kunne stole på det, som jeg mærkede.

Men jo mere jeg ignorerede mit hjerte og mine følelser, jo sværere blev det at være mig.

Før jeg fik set mig om, havde jeg betalt prisen med angst, depression, lavt selvværd og selvmordstanker. Jeg havde stress og social angst, og jeg var spiseforstyrret. (Faktisk havde jeg så svært ved at sætte mig selv først og vælge mig selv til, at jeg fik et angstanfald bare ved tanken)

Og det var først, da jeg endelig besluttede mig for at lytte mere til mit hjerte end til frygten, at jeg fik min power tilbage.

 

 

 

⟡ Sessionen varer 25 minutter, og den foregår som videoopkald over FaceTime eller Facebook Messenger.

⟡ Min intention er, at du efter sessionen vil have mere klarhed omkring din frustration eller beslutning, og at du kan skelne mellem, hvad der kommer fra dit hoved og dit hjerte (ikke nødvendigvis i alle områder af dit liv, men i forhold til det, som du ønsker at bruge sessionen til at få klarhed omkring)


 


Hvordan foregår bookingen?

⟡ Du booker din session nederst på siden her og gennemfører betalingen. Du vælger samtidig, om sessionen skal foregå over FaceTime eller Facebook Messenger.

⟡ Herefter sender mit e-mailsystem automatisk en bekræftelse på din booking sammen med et skema, som du skal have udfyldt, inden vores session starter. Det er gennem dette skema, at du fortæller mig, hvad du ønsker at bruge sessionen til at få klarhed omkring.

⟡ Jeg kontakter dig over mail, så vi kan aftale et tidspunkt for sessionen. (Du hører fra mig inden for 24 timer på hverdage)

 

Hvordan foregår en Hjerteguidance Session?

Sessionen foregår som en samtale, hvor vi tager udgangspunkt i den udfordring eller problemstilling, som du kommer med.

Du fortæller mig om de følelser og tanker, som du går rundt med, og jeg bruger mine intuitive og clairvoyante evner til at give dig klarhed omkring, hvornår det er dit hoved, der taler, og hvornår det er dit hjerte.

 

   

Din investering i dit hjerte

499,- kroner

(399,- kroner som medlem af mit PowerHouse)

 

Ja tak, book en session


BEMÆRK!
Jeg har kun åbnet op for 1:1 sessioner i en begrænset periode.
Når du booker en session, bekræfter du betingelserne nederst på siden.


 

Sådan arbejder jeg i en 1:1 session

 

Mærk ind i den længere og mere dybdegående Hjertepower session her >

 

 

 

Betingelser for sessionen

⟡ Jeg kan ikke gå vejen for dig, og derfor er det helt op til dig, hvad du vil gøre med den information og de svar, som du får under sessionen. Din udvikling er dit ansvar.

⟡ Jeg besvarer ikke spørgsmål om din fremtid, som ikke er i overensstemmelse med din sjæl. Det gør jeg ikke af den simple grund, at jeg ikke ønsker at begrænse dig i dine muligheder – så jeg kigger udelukkende på dit lys og dit potentiale. Alt hvad der omhandler død, sygdom, dårlige perioder og andet i det omfang, vil du ikke kunne få svar på hos mig.

⟡ Hvis du ved bestilling har valgt, at sessionen skal foregå over FaceTime, er du selv ansvarlig for at være tilgængelig, når sessionen starter. Har du derimod valgt, at sessionen skal foregå over Facebook Messenger, er du ansvarlig for at tilføje mig som ven inden sessionen starter, så jeg kan ringe dig op. (Du får mere information om dette, når du booker din session)

⟡ Du er selv ansvarlig for at sidde et sted, hvor du har god mobildækning / forbindelse til internettet og ikke vil blive forstyrret.

⟡ Hvis du udebliver fra vores aftale, vil du ikke kunne få pengene tilbage, og du vil blive nødt til at betale for en ny session, hvis du stadig ønsker det.

 

Når du booker din session, bekræfter du overstående betingelser.


 

Spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål, så send mig en mail på business@amanda-d.dk eller en besked på Facebook.