gaver til dit hjerte.png

Her på siden finder du lydfiler, videoer og øvelser, som du kan downloade og få adgang til uden at lægge en eneste krone.

Du kan betragte det som en gave fra mig til dig, fordi jeg ved, at du altid tager dig af alle andre, men ofte glemmer dig selv. Nu er det din tur til at tage imod!

 

triangle-clip-art-triangle-clip-art-22.png 

  

 

se alle videoer her.png


 

NY 2020 cover hjertepower.png

 

Hjertepower Gruppen er et unikt og højtvibrerende hjerterum, hvor der er plads til hele dig – og det er helt gratis at være medlem!

Hver uge får du serveret en blanding af kærlige opslag, videoer og powerboosts, som alle er skabt med intentionen om at give dig det, som din sjæl har allermest brug for. Når jeg mærker energi på det, vil jeg også gå live med powerfulde gruppehealinger, masterclasses og clairvoyante budskaber.

bliv en del af energien her.png

 

gruppe healing.png

Denne gruppehealing er særligt for dig, der aldrig rigtig har prøvet healing og energiarbejde før, men er nysgerrig på at mærke, hvad det kan gøre for dig. (Du vil dog også kunne få glæde af healingen, selv hvis du er mere avanceret inden for energiarbejde)

Først mærker jeg ind i, hvilke blokeringer og gamle overbevisninger, vi skal ind og arbejde på – og derefter åbner jeg op for en healingskanal og guider dig igennem en powerfuld øvelse, som sletter og forløser hver og én af de blokeringer.

Energien er stadig aktiv, selvom den er fra en tidligere livesending. Du får adgang til healingen ved at blive medlem af Hjertepower Gruppen på Facebook, hvorefter du finder den under fanen moduler.

få adgang her venstre.png

hjerteøvelse.png

Start rejsen fra dit hoved til dit hjerte med min powerfulde hjerteøvelse, som åbner dit hjerte og fylder dig op med glæde indefra. Øvelsen giver dig ro i kroppen og får dig helt ned i hjertet, hvor du kan mærke dig selv og dine behov.

Start hver morgen med at lave denne øvelse for at blive centreret i din egen energi – så har du nemmere ved at blive hjemme i dig selv i løbet af dagen, og du har mere styrke til at sige fra og sætte dig selv først. Når først du har lavet øvelsen nogle gange, så vil du tydeligt kunne mærke effekten af den.

Du får øvelsen som lydfil, så du bare kan lukke øjnene, læne dig tilbage og lade dig guide af min stemme.

hent lydfilen her.png

Hjerte masterclass 2.png

På denne masterclass vil du lære:

⟡ Hvordan du bliver fuldstændig fri fra angst, depression, selvmordstanker, lavt selvværd og manglende tro på dig selv

⟡ Hvordan du transformerer din fortid til din allerstørste styrke

⟡ Hvad det helt konkret vil sige at leve i angst og tvivl, frem for kærlighed og tillid

⟡ Hvad der helt fundamentalt er grunden til, at du lige nu lever i frygt – og hvordan du sætter dig selv fri én gang for alle

Denne masterclass er fra en tidligere livesending, og alt du skal gøre for at få adgang til den, er at blive medlem af Hjertepower Gruppen på Facebook. Når du er blevet medlem, finder du den under fanen moduler.

få adgang her venstre.png

Hjerte masterclass 1.png

På denne masterclass vil du lære:

⟡ Hvad det egentlig vil sige at være en sansestærk hjertekvinde

 Hvordan det føles at være i ubalance med din sensitivitet – og hvad der helt fundamentalt er grunden til, at du er i ubalance

⟡ Hvordan det føles at være i balance med din sensitivitet og sansestærke evner

⟡ Hvorfor det er vigtigt at beskytte din energi, og hvordan du helt konkret gør det med det powerfulde værktøj, som jeg deler med dig

Denne masterclass er fra en tidligere livesending, og alt du skal gøre for at få adgang til den, er at blive medlem af Hjertepower Gruppen på Facebook. Når du er blevet medlem, finder du den under fanen moduler.

få adgang her venstre.png