gaver til dit hjerte.png

Her på siden finder du lydfiler, videoer og øvelser, som du kan downloade og få adgang til uden at lægge en eneste krone.

Du kan betragte det som en gave fra mig til dig, fordi jeg ved, at du altid tager dig af alle andre, men ofte glemmer dig selv. Nu er det din tur til at tage imod!

 

triangle-clip-art-triangle-clip-art-22.png 

  

 

se alle videoer her.png

 

 

Hjerte masterclass 1.png

På denne masterclass vil du lære:

⟡ Hvad det egentlig vil sige at være en sansestærk hjertekvinde

 Hvordan det føles at være i ubalance med din sensitivitet – og hvad der helt fundamentalt er grunden til, at du er i ubalance

⟡ Hvordan det føles at være i balance med din sensitivitet og sansestærke evner

⟡ Hvorfor det er vigtigt at beskytte din energi, og hvordan du helt konkret gør det med det powerfulde værktøj, som jeg deler med dig

Denne masterclass er fra en tidligere livesending, og alt du skal gøre for at få adgang til den, er at blive medlem af Hjertepower Gruppen på Facebook. Når du er blevet medlem, finder du den under fanen moduler.

få adgang her venstre.png

Hjerte masterclass 2.png

På denne masterclass vil du lære:

⟡ Hvordan du bliver fuldstændig fri fra angst, depression, selvmordstanker, lavt selvværd og manglende tro på dig selv

⟡ Hvordan du transformerer din fortid til din allerstørste styrke

⟡ Hvad det helt konkret vil sige at leve i angst og tvivl, frem for kærlighed og tillid

⟡ Hvad der helt fundamentalt er grunden til, at du lige nu lever i frygt – og hvordan du sætter dig selv fri én gang for alle

Denne masterclass er fra en tidligere livesending, og alt du skal gøre for at få adgang til den, er at blive medlem af Hjertepower Gruppen på Facebook. Når du er blevet medlem, finder du den under fanen moduler.

få adgang her venstre.png

gruppe healing.png

Denne gruppehealing er særligt for dig, der aldrig rigtig har prøvet healing og energiarbejde før, men er nysgerrig på at mærke, hvad det kan gøre for dig. (Du vil dog også kunne få glæde af healingen, selv hvis du er mere avanceret inden for energiarbejde)

Først mærker jeg ind i, hvilke blokeringer og gamle overbevisninger, vi skal ind og arbejde på – og derefter åbner jeg op for en healingskanal og guider dig igennem en powerfuld øvelse, som sletter og forløser hver og én af de blokeringer.

Energien er stadig aktiv, selvom den er fra en tidligere livesending. Du får adgang til healingen ved at blive medlem af Hjertepower Gruppen på Facebook, hvorefter du finder den under fanen moduler.

få adgang her venstre.png

hjerteøvelse.png

Start rejsen fra dit hoved til dit hjerte med min powerfulde hjerteøvelse, som åbner dit hjerte og fylder dig op med glæde indefra. Øvelsen giver dig ro i kroppen og får dig helt ned i hjertet, hvor du kan mærke dig selv og dine behov.

Start hver morgen med at lave denne øvelse for at blive centreret i din egen energi – så har du nemmere ved at blive hjemme i dig selv i løbet af dagen, og du har mere styrke til at sige fra og sætte dig selv først. Når først du har lavet øvelsen nogle gange, så vil du tydeligt kunne mærke effekten af den.

Du får øvelsen som lydfil, så du bare kan lukke øjnene, læne dig tilbage og lade dig guide af min stemme.

hent lydfilen her.png

gruppen.png

Tilmeld dig min lukkede Facebookgruppe, som er fyldt med hjerteenergi og ren, rå hjertepower. Hver uge vil du få serveret en blanding af inspirerende opslag, hjertelige videoer, værdifulde redskaber og eksklusive livesendinger.

Gruppen er for dig, der mærker et kald på at være en del af et helt unikt hjerterum, hvor der er plads til hele dig, og hvor du ikke behøver at lægge låg på dine følelser – et tæt fællesskab med kvinder, som løfter hinanden og går hjertets vej sammen.

Du er altid mere end velkommen til at lave et opslag i gruppen for at connecte med andre sensitive hjertekvinder, som mærker og føler lige så meget som dig. Her er du aldrig alene.

bliv en del af energien her.png