gaver til dit hjerte.png

Her på siden finder du lydfiler, videoer og øvelser, som du kan downloade og få adgang til uden at lægge en eneste krone.

Du kan betragte det som en gave fra mig til dig, fordi jeg ved, at du altid tager dig af alle andre, men ofte glemmer dig selv. Nu er det din tur til at tage imod!

 

triangle-clip-art-triangle-clip-art-22.png 

  

 

masterclass feature.png

Denne Hjerte Masterclass er specielt for dig, der er en sensitiv og sansestærk hjertekvinde. Her får du svaret på, hvordan det føles at være i balance med din sensitivitet og dine sansestærke evner – og du får svaret på, hvad der helt fundamentalt er grunden til, at du er i ubalance, og hvorfor du kun oplever de negative ting ved at mærke alting så dybt. Du lærer, hvorfor det er vigtigt at beskytte din energi, og hvordan du helt konkret gør det med det powerfulde værktøj, som jeg deler med dig.

Energien bag denne Masterclass er noget helt særligt, da den er fra en tidligere livesending i min lukkede Facebookgruppe. Den varer 1 time, og alt du skal gøre for at få adgang til den, er at blive medlem af Hjertepower Gruppen på Facebook.

Få adgang her  >

forside features 3.png

Start rejsen fra dit hoved til dit hjerte med min powerfulde hjerteøvelse, som åbner dit hjerte og fylder dig op med glæde indefra. Øvelsen giver dig ro i kroppen og får dig helt ned i hjertet, hvor du kan mærke dig selv og dine behov.

Start hver morgen med at lave denne øvelse for at blive centreret i din egen energi – så har du nemmere ved at blive hjemme i dig selv i løbet af dagen, og du har mere styrke til at sige fra og sætte dig selv først. Når først du har lavet øvelsen nogle gange, så vil du tydeligt kunne mærke effekten af den.

Du får øvelsen som lydfil, så du bare kan lukke øjnene, læne dig tilbage og lade dig guide af min stemme.

Hent lydfilen her  >

forside features 2 ny.png

Tilmeld dig min lukkede Facebookgruppe, som er fyldt med hjerteenergi og ren, rå hjertepower. Hver uge vil du få serveret en blanding af inspirerende opslag, hjertelige videoer, værdifulde redskaber og eksklusive livesendinger.

Gruppen er for dig, der mærker et kald på at være en del af et helt unikt hjerterum, hvor der er plads til hele dig, og hvor du ikke behøver at lægge låg på dine følelser – et tæt fællesskab med kvinder, som løfter hinanden og går hjertets vej sammen.

Du er altid mere end velkommen til at lave et opslag i gruppen for at connecte med andre sensitive hjertekvinder, som mærker og føler lige så meget som dig. Her er du aldrig alene.

Bliv en del af energien her  >

Hjertepower podcasten logo.jpg

Hjertepower Podcasten er for dig, der ønsker at træde ind i et helt unikt og højtvibrerende hjerterum, hvor der er plads til dybe og ærlige snakke om energi, spiritualitet, følelser og ren, rå hjertepower. Her vil du få konkret guidance og inspiration til, hvordan du åbner endnu mere op for din indre hjertepower og den del af dig, der gør dig så unik, at du hele dit liv har været blændet af dit eget lys.

Der udkommer kun nye episoder, når jeg mærker kaldet på at dele noget, eller når jeg virkelig har noget på hjertet. Du kan derfor forvente, at hver episode vil tale mere til dit hjerte end dit hoved, og at du ofte vil føle dig forstået, elsket og løftet i din energi uden helt at vide hvorfor. Det er helt enkelt, fordi jeg arbejder med energien og ikke imod energien.

Lyt med her  >