1-1 forløb på 3 måneder.png

Det her 1:1 forløb er for dig, der er klar til det vildeste kvantespring. Det er for dig, der er træt af at nøjes, fordi du ved der ligger mere til dig. Du ved der ligger et andet liv til dig, for du mærker det i hver eneste celle af din krop – og du er klar til at tage springet og gå all in på dig selv!

Du er bare i tvivl, om du er bygget til det, og om du kan klare det – for selvom du mærker kaldet så tydeligt, så har du ingen idé om, hvordan rejsen ser ud. Du aner ikke, hvordan du skal tage det første skridt, eller hvor du skal starte. Du ved bare, at du bliver nødt til at gøre et eller andet, for du kan ikke blive der, hvor du er lige nu.

Du er træt af at gå den hårde vej, og du er træt af at skulle kæmpe for alting i dit liv. Du er klar til at skabe et liv for dig selv med meget mere lethed, glæde og flow – et liv, hvor der er plads til hele dig, og hvor du ikke behøver at kæmpe sådan for at få alt det, som din sjæl længes efter.

Du er klar til et liv med frihed på alle planer, og du er klar til at gøre det let at være dig.

 


 

Det her forløb er ikke for alle – men det er for dig, der ved, at du er kommet her for at opnå langt mere end at knokle i et sjæleløst job dag ind og dag ud.

Det er for dig, der er klar til at opgradere dig selv og dit liv big time!

  

 

 

Er du klar til_.png

At skrotte dit middelmådige liv (og måske også dit 9-16 job) for endelig at gå din egen vej og skabe dit ultimative drømmeliv?

At transformere dig selv fuldstændig og frigøre dig fra alt det, der begrænser dig – ikke kun som menneske, men også som sjæl?

At gøre det let at være dig, så du ikke skal blive ved med at gå den samme hårde og knoklende vej, som du har gjort hele dit liv?

At komme helt hjem i dig selv igen og finde ud af, hvem du virkelig er, og hvad der egentlig gør dig glad helt ind i hjertet?

At steppe op og skabe et liv for dig selv med frihed på alle planer, hvor der er plads til hele dig, og hvor du ikke skal nøjes?

At få værktøjerne til at mestre din egen energi, så det ikke er din energi, der styrer dig, men dig, der styrer din energi?

At lære at stå så stærkt i dig selv og din egen energi, at du ikke længere er styret af noget som helst i det ydre?

At gå all in på dig selv og gøre det, der gør dig glad, frem for bare at gøre det, der gør alle andre glade?

 

Så tag det første skridt og book et gratis match-call her


 

 

 

Min intention er at gøre dig selvkørende.png

Jeg ønsker ikke, at du skal komme til mig hver gang du har brug for healing eller guidance, for det betyder, at du ikke har tillid til din egen, indre power, og at du ikke tror på, at du kan lede dig selv. Derfor er det min helt klare intention at lære dig, hvordan du selv finder svaret, så du aldrig nogensinde behøver at lede efter svarene uden for dig selv igen, fordi du ved, at du allerede har alt, hvad du har brug for inde i dig.

Kort sagt ønsker jeg at gøre dig så selvkørende, at du aldrig nogensinde behøver at købe en session eller et forløb hos mig igen.


 

 

 

forløbet inkluderer.png

 En session hver uge den første måned, og en session hver anden uge de sidste to måneder – så 8 sessioner af 90 minutter i alt.

Powerfulde øvelser og energiværktøjer, som jeg henter ned specielt til dig, og som derfor er det helt perfekte match til din energi.

Fri SMS under hele forløbet, så du altid kan skrive til mig, hvis du får brug for det. Du kan forvente at få svar inden for 2 hverdage.

Lydfilsoptagelse af alle vores sessioner, så du altid kan gå tilbage og genhøre dem på et senere tidspunkt eller i mellem sessionerne.

Muligheden for at tilkøbe en ekstra session (med rabat) lige når det passer dig, så du kan få ekstra støtte i de perioder, hvor du laver de helt store kvantespring og har brug for lidt mere støtte og guidance fra min side.

 

 

 

sådan ser rejsen ud edit.png

 

match-call.png

book et gratis match-call.png

Du starter med at booke et gratis match-call, så vi kan finde ud af, om vores energier er et match. Her snakker vi om, hvor du står henne lige nu, og hvor du gerne vil hen – og inden samtalen er forbi, vil du have et tydeligt billede af, hvordan rejsen kommer til at se ud de næste 3 måneder.

Samtalen varer 30 minutter og er selvfølgelig helt uforpligtende. Den foregår som videoopkald over FaceTime eller Facebook Messenger, så vi begge kan se og høre hinanden – fuldstændig som i en 1:1 session.
Mærker jeg, at du er det perfekte match til forløbet, og mærker du det samme, så tilmelder du dig forløbet nederst på siden her – og så er vi i gang!

 

Planlæg dit forløb.png

Lige så snart du tilmelder dig forløbet, får du adgang til min online bookingkalender. Her booker du selv dine tider, så de passer ind i din hverdag – selvfølgelig med en session hver uge den første måned, og en session hver anden uge de næste to måneder. Du booker alle sessioner med det samme, så forløbet er planlagt på forhånd, og så du er comitted til rejsen.

 

Gør status over dit liv.png

Inden vores første session vil du blive bedt om at gøre status over dit liv ved at udfylde et worksheet, hvor du beskriver de følelser, tanker og udfordringer, du oplever lige nu – ikke for min skyld, men for din egen, fordi jeg ved du kommer til at rykke dig så meget, at du vil have svært ved at huske, hvor du startede, hvis ikke du skriver det ned.

 

Let the magic begin!.png

Nu er din eneste opgave at møde op til sessionerne og lade energien arbejde. I slutningen af hver session får du forskellige energiværktøjer og øvelser, som jeg henter ned specielt til dig – og her er det dit ansvar at få implementeret dem i din hverdag. Du kan dog være sikker på, at det hverken bliver hårdt eller knoklende, for fundamentet for energiarbejde er, at det skal være sjovt!

 

 

Hvordan foregår sessionerne_.png

Sessionerne foregår på samme måde som mine 1:1 sessioner og inkluderer derfor både clairvoyance, healing, energiarbejde og mentoring. Hvordan det foregår, er meget forskelligt fra session til session, da jeg altid følger energien – men har du brug for at vide mere, kan du læse mere på siden her

Hver session varer 90 minutter og foregår som videoopkald over FaceTime eller Facebook Messenger.

 

 

Hvornår foregår sessionerne_.png

Du bestemmer selv tidspunktet for sessionerne ved at booke tid i min online bookingkalender, som du får adgang til, når du investerer i forløbet. Her booker du alle sessioner med det samme, så forløbet er planlagt på forhånd, og så du er comitted til rejsen.

 

 

Hvad sker der i mellem sessionerne_.png

Efter hver session vil din krop gennemgå en udrensning, hvor der bliver renset ud i alle de gamle følelser, traumer og blokeringer, som vi har været inde og forløse under sessionen. Her bliver alt det gamle erstattet med det, der egentlig er din sandhed – og det er alt sammen noget, der sker helt ubevidst, så derfor behøver du ikke at gøre noget for at få det integreret. Det vigtigste er bare, at du giver din krop ro til at tage imod, imens energien får lov til at arbejde.

Udover alt det, der sker helt ubevidst, så vil du i slutningen af hver session få forskellige øvelser og energiværktøjer, som vil være dit indre arbejde indtil næste session. Øvelserne og værktøjerne vil være vidt forskellige fra gang til gang, da det alt sammen er noget, jeg henter ned til dig clairvoyant – og derfor vil det helt naturligt ændre sig, når din energi ændrer sig.

 


 

Er du klar til at transformere dig selv fuldstændig_.png

Det her forløb er kun for dig, der er klar til det vildeste kvantespring, og som er villig til at gøre det indre arbejde for at skabe dit ultimative drømmeliv på den sjoveste, letteste og hurtigste måde. Det er for dig, der er klar til at gå all in og give dig selv det, som du dybest set fortjener.

Bemærk, at der er begrænset med pladser

  

Betal det hele nu

22.222,- kroner

Inklusiv en ekstra session

 

Betal over 2 måneder

11.111,- kroner

Betal over 3 måneder

7407,- kroner

bonus.png

Hvis du betaler hele beløbet med det samme, får du en ekstra 1:1 session med, så forløbet forlænges til 3,5 måned

 

 

 

 

Tilkøb ekstra sessioner med rabat.png

Som en del af forløbet har du mulighed for at tilkøbe en ekstra session for kun 999,- kroner (normalpris 1666,- kroner) lige når det passer dig, så du kan få ekstra støtte i de perioder, hvor du laver de helt store kvantespring og har brug for lidt mere støtte og guidance fra min side.


 

 

Udtalelser og respons.png

triangle-clip-art-triangle-clip-art-22.png

 
IMG_1610.JPG

Skærmbillede 2019-12-12 kl. 18.34.33 edit.png

IMG_1609.JPGIMG_4253.JPG

IMG_2089.JPG 

Skærmbillede 2019-11-11 kl. 16.28.56.png


Skærmbillede 2019-12-09 kl. 19.52.24.pngIMG_0028.JPGIMG_0066.JPGIMG_1036.jpg 
IMG_2090.JPGIMG_8120.JPG

 

 

 

 

 

betingelser for forløbet.png

Jeg kan ikke gå vejen for dig, og derfor er det helt op til dig, hvad du vil gøre med den information og de svar, som du får under forløbet. Din udvikling er dit ansvar. Hvor meget du rykker dig, og hvor hurtigt du rykker dig, afhænger udelukkende af dig og de handlinger, valg og beslutninger, som du tager efterfølgende på baggrund af den guidance og healing, som du har fået under forløbet.

Jeg besvarer ikke spørgsmål om din fremtid, som ikke er i overensstemmelse med din sjæl. Det gør jeg ikke af den simple grund, at jeg ikke ønsker at begrænse dig i dine muligheder – så jeg kigger udelukkende på dit lys, dit potentiale og de blokeringer, som du er klar til at få forløst lige nu og her. Alt hvad der omhandler død, sygdom, dårlige perioder og andet i det omfang, vil du ikke kunne få svar på hos mig.

Hvis du ved bestilling har valgt, at sessionerne skal foregå over FaceTime, er du selv ansvarlig for at være tilgængelig, når sessionen starter. Har du derimod valgt, at sessionerne skal foregå over Facebook Messenger, er du ansvarlig for at tilføje mig som ven inden sessionen starter, så jeg kan ringe dig op. (Du får mere information om dette, når du tilmelder dig forløbet)

Du er selv ansvarlig for at sidde et sted, hvor du har god mobildækning / forbindelse til internettet og ikke vil blive forstyrret.

Hvis du udebliver fra vores aftale, vil du ikke kunne få pengene tilbage, og du vil blive nødt til at betale for en ny session, hvis du stadig ønsker det.

Du kan aflyse din booking op til 24 timer før. (Vær opmærksom på, at aflysning af tidspunktet for sessionen ikke er det samme som annullering af dit køb. Du får ikke pengene tilbage, når du aflyser en booking. Du får bare mulighed for at vælge et andet tidspunkt)

Såfremt du vælger ratebetaling, er det dit ansvar at tilkoble det rette kort til dine betalinger. Betalingen er bindende, så når du vælger at betale 1. rate, forpligter du dig til at betale de resterende. Ved forsinket eller udebleven betaling samles alle de resterende rater, og du modtager en faktura med det endelige beløb, som skal betales med det samme. Såfremt denne faktura ikke bliver betalt, vil du modtage en rykker med et ekstra gebyr oveni.

Jeg optager alle sessionerne som lydfil og sender dem til dig efterfølgende, men jeg tager ikke ansvar for tekniske fejl eller ødelagt lyd. Når der arbejdes med energi på højt niveau, kan teknikken godt drille – så hvis du vil være helt sikker på at kunne genhøre sessionerne på et senere tidspunkt, så vil jeg anbefale dig, at du også optager dem som lydfil.

 

Når du investerer i et forløb bekræfter du overstående betingelser.


 

spørgsmål.png

Hvis du har nogle spørgsmål, så send mig en mail på business@amanda-d.dk eller en besked på Facebook.