Dybdegående 1-1 forløb.png

Et online 1:1 forløb med mig er en dyb healingsrejse, som frigør dig for dine blokeringer, traumer og programmeringer én gang for alle. Det er et dybdegående forløb, som er skræddersyet specielt til dig og din energi – og det er særligt for dig, der bliver ved med at slå hovedet mod muren og konstant har en følelse af, at der er noget, der holder dig tilbage.

Her tager jeg dig under mine vinger og guider dig hele vejen. Uanset om du vælger at arbejde med mig i 2 måneder eller 3 måneder, så får du hver anden uge en intens 1:1 Healingssession, hvor vi går i dybden med dine blokeringer – og i mellem sessionerne får du powerfulde øvelser og energiværktøjer, som jeg henter ned specielt til dig.

Forløbet er en kombination af clairvoyance, healing og energiarbejde. Du vil derfor opleve, at jeg ikke kun forløser alt det, der ligger i din opvækst og barndom, men at jeg også går ind og healer gamle historier fra tidligere liv og sletter gamle kodninger fra dine familielinjer, som ligger og larmer i din underbevidsthed.

Her ser jeg dit mørke, og jeg ser dit lys – og sammen fjerner vi alle de lag af gamle følelser og overbevisninger, der gør det svært for dig at mærke dig selv, og som er hele grunden til, at du ikke kan komme videre.

Her ser jeg hele dig, og jeg ser dig på en måde, som ingen andre har set dig før.

 


IMG_9945.JPG

 

vi kommer til at gå dybt venstre.png

Jeg har kæmpet med angst, depression, lavt selvværd og selvmordstanker. Jeg har haft stress og social angst i flere år, og jeg har været spiseforstyrret. Jeg har haft så svært ved at sætte mig selv først og vælge mig selv til, at jeg har fået et angstanfald bare ved tanken.

Så når jeg siger, at vi kommer til at gå dybt, så mener jeg det.

Her tager vi ikke bare toppen af dine problemer for at dulme din smerte og symptombehandle. Her arbejder vi med roden af dine problemer, så du kan blive fri én gang for alle.

Alt hvad jeg har været igennem, har jeg kæmpet med uden hjælp fra hverken psykologer, psykiatere eller coaches. Jeg har fundet min egen vej gennem mørket – ikke ved at dulme smerten og hjernevaske mig selv med positive tanker, men ved at være villig til at gå dybt med mig selv og arbejde med min energi gennem healing.

Det er min allerdybeste overbevisning, at vi kun kan gå så dybt med andre, som vi har gået med os selv – så tro mig, vi kommer til at gå dybt.

 

 

 

 

Alle 1-1 forløb inkluderer-.png

2 x dybdegående healingssessioner om måneden.

Lydfilsoptagelse af alle vores sessioner, så du altid kan gå tilbage og genhøre dem på et senere tidspunkt.

Powerfulde øvelser og energiværktøjer, som jeg vil anbefale dig at bruge i mellem vores sessioner for at få endnu mere ud af forløbet.

Gratis adgang til et kæmpe vidensbibliotek fyldt med eksklusive videoer, meditationer, healingslydfiler, energiværktøjer, øvelser og masterclasses. (Normalt er det kun medlemmerne i mit PowerHouse, der har adgang til dette vidensbibliotek – men du får fri adgang til det under hele forløbet. Bemærk dog, at du ikke får adgang til Facebookgruppen og livesendingerne)


 

 

  


Hvordan foregår tilmeldingen_.png

Du tilmelder dig forløbet nederst på siden her og gennemfører betalingen. Du vælger samtidig, om sessionerne skal foregå over FaceTime eller Facebook Messenger.

Herefter sender mit e-mailsystem automatisk en bekræftelse sammen med et link til mit bookingsystem, hvor du kan bestille din første tid.

 

 

Hvordan foregår sessionerne_.png

Sessionerne foregår på samme måde som mine 1:1 Healingssessioner og inkluderer derfor både clairvoyance, healing og energiarbejde. I langt de fleste sessioner vil der være mest fokus på at få healet de gamle overbevisninger, følelser og blokeringer, der er skyld i din smerte, og som afholder dig fra at kunne mærke dig selv – men du har også mulighed for at få clairvoyant svar og guidance, hvis der er noget, du gerne vil have klarhed på.

Hver session varer 60 minutter og foregår som videoopkald over FaceTime eller Facebook Messenger.

 

 

Hvornår foregår sessionerne_.png

Du bestemmer selv tidspunktet for sessionerne ved at booke tid i min online bookingkalender, som du får adgang til, når du investerer i forløbet. Her kan du enten vælge at booke alle sessioner med det samme, eller du kan tage det måned for måned.

Jeg anbefaler altid, at der går mindst 2 uger i mellem hver session, så energien har plads til at arbejde, og så din krop har ro til at gennemgå den udrensning, der bliver sat i gang efterfølgende. (Såfremt jeg mærker, at du har behov for længere tid i mellem sessionerne, vil dit forløb blive forlænget uden ekstra beregning)

 

 

Hvad sker der i mellem sessionerne_.png

Efter hver session vil din krop gennemgå en udrensning, hvor der bliver renset ud i alle de gamle følelser, traumer og blokeringer, som vi har været inde og forløse under sessionen. I den periode kan du godt opleve at føle dig lidt tom i hovedet eller forvirret, fordi din energi lige skal finde ud af, hvem du er uden alle de gamle overbevisninger og traumer. Det er lidt ligesom at viske tavlen ren og nu skulle finde ud af, hvad der skal skrives af nye historier.

Efterfølgende vil alt det gamle blive erstattet med det, der egentlig er din sandhed – og det er alt sammen noget, der sker helt ubevidst, så derfor behøver du ikke at gøre noget for at få det integreret. Det vigtigste er bare, at du giver din krop ro til at tage imod, imens energien får lov til at arbejde.

Udover alt det, der sker helt ubevidst, så vil du efter hver session modtage en mail fra mig med forskellige øvelser, meditationer og energiværktøjer, som jeg vil anbefale dig at bruge indtil vores næste session. Øvelserne og værktøjerne vil være vidt forskellige fra gang til gang, da det alt sammen er noget, jeg henter ned til dig clairvoyant – og derfor vil det helt naturligt ændre sig, når din energi ændrer sig.

 


  

Match-call på 15 minutter.png

 

Er du i tvivl, om vores energier er et match, og om jeg er den rigtige til at støtte dig på rejsen?

Så tager jeg gerne en snak med dig, inden du beslutter dig for at investere i et forløb. På den måde kan du bedre få en fornemmelse af, om et forløb med mig er den rigtige beslutning, og om du har behov for et forløb på 2 måneder eller 3 måneder.

Under samtalen vil jeg stille ind på dig clairvoyant og gøre dig bevidst om, hvilke blokeringer, traumer og overbevisninger jeg oplever er mest aktive i din energi – og du vil samtidig få mulighed for at fortælle mig, hvad du selv oplever er den største udfordring og blokering lige nu. Det skaber et trygt fundament og giver os begge et tydeligt billede af, hvordan hele forløbet kommer til at foregå.

Samtalen vil vare 15 minutter og er selvfølgelig helt uforpligtende. Den vil foregå som videoopkald over FaceTime eller Facebook Messenger, så vi begge kan se og mærke hinanden – fuldstændig som i en 1:1 session.

 

Book et gratis match-call her.png


 

 

Er du klar til at transformere dig selv fuldstændig_.png

Du har mulighed for at investere i et forløb på enten 2 måneder eller 3 måneder. Uanset hvad du vælger, så er der mulighed for ratebetaling uden ekstra gebyr.

Grunden til, at jeg ikke tilbyder længere forløb, er fordi jeg ved, hvor effektivt healing og energiarbejde er – så der er simpelthen ikke behov for så mange sessioner igen. Når vi arbejder direkte med energien, så undgår vi at bruge en masse tid på at snakke om de samme problemer om og om igen, og vi kommer hurtigere til bunds med det, der egentlig er årsagen til det hele. Det er fordelen ved at arbejde direkte med energien.

Bemærk! Når du investerer i et forløb bekræfter du betingelserne nederst på siden.

Forløb på 2 måneder

4 x sessioner

Din investering: 4999,- kroner

Spar 777,- kroner

 

Ratebetalingsmuligheder uden ekstra gebyr:

⟡ 1249,- kroner om måneden i 4 mdr

⟡ 2499,- kroner om måneden i 2 mdr

 

Invester i forløb

Forløb på 3 måneder

6 x sessioner

Din investering: 7111,- kroner

Spar 1553,- kroner

 

Ratebetalingsmuligheder uden ekstra gebyr:

⟡ 1777,- kroner om måneden i 4 mdr

⟡ 3555,- kroner om måneden i 2 mdr

 

Invester i forløb

 

 

Udtalelser og respons.png

triangle-clip-art-triangle-clip-art-22.png

 

Skærmbillede 2019-12-12 kl. 18.34.33 edit.png  IMG_4253.JPG

IMG_2373.jpgSkærmbillede 2019-11-11 kl. 16.28.56.png

 

 

 

 

 

 


Skærmbillede 2019-12-09 kl. 19.52.24.pngIMG_0028.JPGIMG_0066.JPGIMG_1036.jpg 

  

 

betingelser for forløbet.png

Jeg kan ikke gå vejen for dig, og derfor er det helt op til dig, hvad du vil gøre med den information og de svar, som du får under forløbet. Din udvikling er dit ansvar. Hvor meget du rykker dig, og hvor hurtigt du rykker dig, afhænger udelukkende af dig og de handlinger, valg og beslutninger, som du tager efterfølgende på baggrund af den guidance og healing, som du har fået under forløbet.

Jeg besvarer ikke spørgsmål om din fremtid, som ikke er i overensstemmelse med din sjæl. Det gør jeg ikke af den simple grund, at jeg ikke ønsker at begrænse dig i dine muligheder – så jeg kigger udelukkende på dit lys, dit potentiale og de blokeringer, som du er klar til at få forløst lige nu og her. Alt hvad der omhandler død, sygdom, dårlige perioder og andet i det omfang, vil du ikke kunne få svar på hos mig.

Hvis du ved bestilling har valgt, at sessionerne skal foregå over FaceTime, er du selv ansvarlig for at være tilgængelig, når sessionen starter. Har du derimod valgt, at sessionerne skal foregå over Facebook Messenger, er du ansvarlig for at tilføje mig som ven inden sessionen starter, så jeg kan ringe dig op. (Du får mere information om dette, når du tilmelder dig forløbet)

Du er selv ansvarlig for at sidde et sted, hvor du har god mobildækning / forbindelse til internettet og ikke vil blive forstyrret.

Hvis du udebliver fra vores aftale, vil du ikke kunne få pengene tilbage, og du vil blive nødt til at betale for en ny session, hvis du stadig ønsker det.

Du kan aflyse din booking op til 24 timer før. (Vær opmærksom på, at aflysning af tidspunktet for sessionen ikke er det samme som annullering af dit køb. Du får ikke pengene tilbage, når du aflyser en booking. Du får bare mulighed for at vælge et andet tidspunkt)

Såfremt du vælger ratebetaling, er det dit ansvar at tilkoble det rette kort til dine betalinger. Betalingen er bindende, så når du vælger at betale 1. rate, forpligter du dig til at betale de resterende. Ved forsinket eller udebleven betaling samles alle de resterende rater, og du modtager en faktura med det endelige beløb, som skal betales med det samme.

Jeg optager alle sessionerne som lydfil og sender dem til dig efterfølgende, men jeg tager ikke ansvar for tekniske fejl eller ødelagt lyd. Når der arbejdes med energi på højt niveau, kan teknikken godt drille – så hvis du vil være helt sikker på at kunne genhøre sessionerne på et senere tidspunkt, så vil jeg anbefale dig, at du også optager dem som lydfil.

 

Når du investerer i et forløb bekræfter du overstående betingelser.


 

spørgsmål.png

Hvis du har nogle spørgsmål, så send mig en mail på business@amanda-d.dk eller en besked på Facebook.