Clairvoyante budskaber

 for dig, der mangler klarhed og ønsker en personlig video med clairvoyante budskaber og svar

 

Denne mulighed er for dig, der er nysgerrig på, hvilke budskaber, der ligger til dig lige nu. Jeg stiller ind på din energi og optager en kort video til dig med clairvoyante budskaber – og du får samtidig mulighed for at stille et enkelt spørgsmål, som jeg besvarer sammen med budskaberne.

Hvis du har svært ved at mærke, hvad du har brug for lige nu, eller hvad der kan hjælpe dig videre, så er dette et godt sted at starte. Her får du klarhed på de udfordringer, som jeg mærker er mest aktive i din energi lige nu, og du får clairvoyant vejledning til, hvordan du hurtigst og lettest kommer igennem det, der spænder ben for dig.

Og det bedste af det hele? Prisen er så lav, at alle kan være med.

 


IMG_9945.JPG

 

Få clairvoyant svar på et valgfrit spørgsmål

Sammen med de clairvoyante budskaber har du mulighed for at stille et enkelt spørgsmål, som jeg besvarer i samme video.

Du skal dog være opmærksom på, at jeg ikke besvarer spørgsmål, hvor svaret er enten ja eller nej. Jeg besvarer derimod gerne, hvordan du kan nå et bestemt sted hen, eller hvad du kan gøre for at opnå det, som du ønsker – så kort sagt giver jeg dig guidance, frem for bare at give dig svaret, da jeg tror på, at det rykker dig langt mere i det store billede.

Jeg følger altid energien, så jeg kan ikke garantere, at du får det svar, som du søger. Hvis det er for det højeste og det bedste, at du får svaret, så giver jeg dig det – men hvis det ikke er det, så guider jeg dig til, hvordan du selv kan finde svaret på den letteste og hurtigste måde.

Dette er for at sikre, at du får det, som er for det højeste og det bedste for dig lige nu.

  


Hvordan foregår det?

⟡ Du bestiller din personlige video nederst på siden her og gennemfører betalingen.

⟡ Efter 2-3 hverdage modtager du en mail med videoen. (Bemærk, at du ikke får en personlig mail fra mig, da jeg uploader videoen direkte til WeTransfer, som sørger for at sende dig et link, så du kan downloade den)

 

Hvordan stiller jeg mit spørgsmål?

Du starter med at bestille din video her på siden, og så modtager du en bekræftelsesmail med et link til et skema, hvor du kan stille dit spørgsmål. (Hvis du ikke stiller dit spørgsmål inden for 30 minutter efter din bestilling, kan jeg ikke garantere, at det kommer med – så gør det med det samme)

Hvis du ikke ønsker at gøre brug af den her bonus, henter jeg udelukkende budskaber ned til dig omkring det, som jeg mærker er mest aktivt i din energi lige nu – og i så fald skal du ikke gøre andet end at bestille din video.

 

Hvor lang tid varer videoen, og hvor mange budskaber får jeg?

Videoen varer 8-10 minutter, og du får alle de buskaber, som jeg kan nå at give dig i det tidsrum. Du skal dog være opmærksom på, at jeg kun henter de budskaber ned til dig, som jeg mærker er relevante for dig lige nu, og som er for det højeste og det bedste.

Hvor lang tid det tager mig at besvare dit spørgsmål, er svært at sige. Nogle spørgsmål vil tage mig 30 sekunder at besvare, og andre vil tage mig 10 minutter, fordi der ligger noget dybere i svaret – men du kan forvente, at du får svar på dit spørgsmål, og at resten af tiden bliver brugt på budskaber.

 

 

Din investering

149,- kroner

(119,- kroner som medlem af mit PowerHouse)

  

Ja tak, bestil en personlig video


BEMÆRK! Når du bestiller en personlig video, bekræfter du betingelserne nederst på siden.
Udtalelse og respons fra en smuk sjæl

triangle-clip-art-triangle-clip-art-22.png

Skærmbillede 2019-12-06 kl. 11.27.46 edit.png

 

Skærmbillede 2019-12-13 kl. 18.26.24 edit.png

 

Betingelser for sessionen

⟡ Jeg kan ikke gå vejen for dig, og derfor er det helt op til dig, hvad du vil gøre med den information og de svar, som du får under sessionen. Din udvikling er dit ansvar.

⟡ Jeg besvarer ikke spørgsmål om din fremtid, som ikke er i overensstemmelse med din sjæl. Det gør jeg ikke af den simple grund, at jeg ikke ønsker at begrænse dig i dine muligheder – så jeg kigger udelukkende på dit lys og dit potentiale. Alt hvad der omhandler død, sygdom, dårlige perioder og andet i det omfang, vil du ikke kunne få svar på hos mig.

⟡ Hvis du ikke har skrevet dit spørgsmål ind i skemaet senest 30 minutter efter din bestilling, kan jeg ikke garantere, at jeg når at se det, og at du får svar. I så fald vil jeg udelukkende hente budskaber ned til dig.

Jeg følger altid energien, og derfor kan jeg ikke garantere, at du får det svar på dit spørgsmål, som du søger. Hvis det er for det højeste og det bedste, at du får svaret, så giver jeg dig det – men hvis det ikke er det, så guider jeg dig til, hvordan du selv kan finde svaret på den letteste og hurtigste måde. Dette er for at sikre, at du får det, som er for det højeste og det bedste for dig lige nu.

⟡ Du er selv ansvarlig for at tjekke dit spamfilter, såfremt mailen fra WeTransfer skulle ende der. Der går omkring 2-3 hverdage, før du modtager videoen – men hvis du imod forventning ikke har modtaget den efter 4 dage, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig.

 

Når du booker din personlige video, bekræfter du overstående betingelser.


 

Spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål, så send mig en mail på business@amanda-d.dk eller en besked på Facebook.