Clairvoyante budskaber

 for dig, der mangler klarhed og ønsker en personlig video med clairvoyante budskaber

 

Denne mulighed er for dig, der er nysgerrig på, hvilke budskaber, der ligger til dig lige nu. Jeg stiller ind på din energi og optager en kort video til dig med clairvoyante budskaber – ikke med fokus på et bestemt område af dit liv eller en bestemt situation, men generelt.

Hvis du har svært ved at mærke, hvad du har brug for lige nu, eller hvad der kan hjælpe dig videre, så er dette et godt sted at starte. Her får du klarhed på de udfordringer, som jeg mærker er mest aktive i din energi lige nu, og du får clairvoyant vejledning til, hvordan du hurtigst og lettest kommer igennem det, der spænder ben for dig.

Og det bedste af det hele? Prisen er så lav, at alle kan være med.

 Hvordan foregår det?

⟡ Du bestiller din personlige video nederst på siden her og gennemfører betalingen.

⟡ Efter 2-3 hverdage modtager du en mail med videoen. (Bemærk, at du ikke får en personlig mail fra mig, da jeg uploader videoen direkte til WeTransfer, som sørger for at sende dig et link, så du kan downloade den)

 

Hvor lang tid varer videoen, og hvor mange budskaber får jeg?

Videoen varer 8-10 minutter, og du får alle de buskaber, som jeg kan nå at give dig i det tidsrum. Du skal dog være opmærksom på, at jeg kun henter de budskaber ned til dig, som jeg mærker er relevante for dig lige nu, og som er for det højeste og det bedste.

 

Hvad nu, hvis jeg har en bestemt situation, som jeg ønsker at få svar på?

Du har desværre ikke mulighed for at få budskaberne rettet mod en bestemt situation eller udfordring. Jeg mærker udelukkende ind i det, som er aktivt i din energi lige nu, og derfor kan jeg ikke garantere, at du får det svar, som du søger.

Hvis du ønsker at få et mere konkret svar på dine udfordringer, så anbefaler jeg dig at booke en 1:1 Hjertepower Session eller en 1:1 Hjerteguidance Session, så du selv kan vælge, hvad du ønsker at bruge min guidance til at få svar på.

Du kan også vælge at komme med i mit PowerHouse, så du altid har mig lige ved hånden. Her får du clairvoyant guidance og svar på lige præcis det, som fylder hos dig – endda hver evig eneste måned.

 

 

Din investering

149,- kroner

(119,- kroner som medlem af mit PowerHouse)

  

Ja tak, bestil en personlig video


BEMÆRK! Når du bestiller en personlig video, bekræfter du betingelserne nederst på siden. 

Betingelser for sessionen

⟡ Jeg kan ikke gå vejen for dig, og derfor er det helt op til dig, hvad du vil gøre med den information og de svar, som du får under sessionen. Din udvikling er dit ansvar.

⟡ Jeg besvarer ikke spørgsmål om din fremtid, som ikke er i overensstemmelse med din sjæl. Det gør jeg ikke af den simple grund, at jeg ikke ønsker at begrænse dig i dine muligheder – så jeg kigger udelukkende på dit lys og dit potentiale. Alt hvad der omhandler død, sygdom, dårlige perioder og andet i det omfang, vil du ikke kunne få svar på hos mig.

⟡ Du er selv ansvarlig for at tjekke dit spamfilter, såfremt mailen fra WeTransfer skulle ende der. Der går omkring 2-3 hverdage, før du modtager videoen – men hvis du imod forventning ikke har modtaget den efter 4 dage, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig.

 

Når du booker din personlige video, bekræfter du overstående betingelser.


 

Spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål, så send mig en mail på business@amanda-d.dk eller en besked på Facebook.