clairvoyance session.png

Er du i tvivl om, hvilken vej du skal gå, og har du svært ved at mærke, hvad din sjæl vil? Er du blevet så forvirret og splittet af frustration, at du er begyndt at spørge alle andre omkring dig til råds, fordi du simpelthen ikke kan mærke, hvad du vil?

Så er denne clairvoyance session lige noget for dig, min skat! Her stiller jeg ind på din energi og henter guidance ned omkring det, der fylder hos lige netop dig – om det så er dit kærlighedsliv, din indre power eller noget helt andet. Intet er for stort eller for småt.

Helt konkret, så bruger jeg mine sansestærke, intuitive og clairvoyante evner til at stille ind på din sjæls sandhed. Det vil sige, at de svar, som jeg henter ned til dig clairvoyant, kommer direkte fra din sjæl – og du kan derfor forvente at få klarhed omkring alt det, som du ikke selv kan se og mærke lige nu, fordi dit ego blokerer stemmen fra din sjæl.

Uanset din udfordring, så giver jeg dig clairvoyant svar på, hvad der er den hurtigste og letteste vej for dig lige nu. Det løfter din energi og resulterer i enorme forløsninger, som får dig ud af din forvirring, så du ikke længere er i tvivl om, hvad du skal gøre, eller hvilken vej du skal gå. Det hele står stjerneklart for dig.

 

Vil du have healing med?

Hvis du ønsker at tilkoble healing og fjerne alt det, der blokerer forbindelsen til din sjæl, så det bliver nemmere for dig at mærke dig frem til svarene på egen hånd, så anbefaler jeg dig at investere i en 1:1 Healingssession i stedet, da den går langt dybere med mere healing og energiarbejde.

 


IMG_0062.JPG

 

Hvad kan clairvoyance bruges til_.png

Når du står lige midt i stormen, og dine følelser slår dig helt ud af kurs, så kan det være svært at finde vej ud af stormen igen. Det er her, at clairvoyance kommer ind i billedet, da det giver dig klarhed i forhold til alt det, du ikke selv kan se lige nu.

En clairvoyance session med mig er ligesom et klarsyn. Jeg stiller ind på din energi og ser situationen fra et større perspektiv, så du efter sessionen sidder med et mentalt kort over, hvilken vej du skal gå for at nå derhen, hvor din sjæl drømmer om at være. Du får også klarhed om de smutveje, der ligger lige foran dig.

Kort sagt, så åbner jeg dit sind og hjerte for alle de muligheder, du har. Jeg giver dig tydelig guidance i forhold til det, der spænder ben for dig, og jeg giver dig en plan over, hvad du helt konkret skal gøre for at komme på den anden side af din nuværende udfordring.

Der er ikke noget, som du ikke kan bruge en clairvoyance session til. Jeg har hjulpet alt fra selvstændige til depressionsramte hjertekvinder med at få øjnene op for deres blokeringer – så uanset hvilke udfordringer og problemer du sidder med, er der hjælp at hente i en clairvoyance session med mig.


 

 

⟡ Sessionen varer 40 minutter, og den foregår som videoopkald over FaceTime eller Facebook Messenger.

⟡ Vi tager udgangspunkt i de udfordringer og problemstillinger, som du kommer med. Du kan derfor forvente, at sessionen bliver tilpasset 100% til din energi, og at du vil få clairvoyant svar og guidance til at komme ud af det, der fylder allermest hos dig lige nu – også alt det, som du ikke kan sætte ord på.


 

 

sådan arbejder jeg i en session.png

  


hvordan foregår bookingen.png

⟡ Du booker din session nederst på siden her og gennemfører betalingen. Du vælger samtidig, om sessionen skal foregå over FaceTime eller Facebook Messenger.

⟡ Herefter sender mit e-mailsystem automatisk en bekræftelse sammen med et link til mit bookingsystem, hvor du kan bestille din tid. Du modtager samtidig et spørgeskema, som du skal have udfyldt, inden vores session starter, så jeg ved, hvad du ønsker at få klarhed på.

 

 

hvordan foregår sessionen.png

Inden sessionen starter, åbner jeg op for mine clairvoyante evner og stiller ind på din energi, så jeg kan få en fornemmelse af, hvad der fylder allermest hos dig rent energetisk. Jeg gennemlæser det skema, som du har udfyldt, og sammen med den energi, som jeg mærker, får jeg dannet mig et billede af dine udfordringer, inden sessionen overhovedet er startet.

Sessionen foregår som en samtale, hvor vi tager udgangspunkt i den udfordring eller problemstilling, som du kommer med. Jeg bruger mine clairvoyante evner til at give dig svar på de spørgsmål, som du har stillet i skemaet – og undervejs er du selvfølgelig velkommen til at spørge ind til alt det, som jeg henter ned, så det står helt klokkerent for dig, hvilke muligheder du har foran dig.

 

 

Kan sessionen bruges til at spå fremtiden_.png

Der er mange myter om, at clairvoyanter kan forudsige fremtiden – og det kan vi også til en vis grad. Problemet er bare, at det hele kan ændre sig på et splitsekund, hvis du pludselig vælger at gøre noget andet end det, der er blevet forudsagt (og da det er de færreste, der forbliver den samme person i flere år, er det ikke særlig sikkert at forudsige noget som helst).

Derfor bruger jeg ikke mine clairvoyante evner til at forudsige fremtiden eller på anden måde spå, hvad der kommer til at ske. Jeg bruger dem udelukkende til at se de muligheder og potentialer, der ligger foran dig, og til at mærke ind i din sjæls sandhed.

I sidste ende afhænger din fremtid af de valg, du tager. Uanset hvilke potentialer, der ligger til dig, så har du altid din egen frie vilje til at skabe det liv, du ønsker for dig selv – men hvis du ikke kan se de potentialer, hvordan skal du så få bragt dem til livs? Ved hjælp af clairvoyance kan du få øjnene op for alle de potentialer, som du ikke selv kan se, og du kan få åbnet nye døre, hvor der ellers kun var vægge.

 

 

Du får hele sessionen som lydfil.png

Når jeg henter svar og guidance ned til dig clairvoyant, skal du vide, at tid er lidt noget andet end det, som vi kender til rent jordisk. Det er det, fordi energi er uden for tid og sted – så ind i mellem vil du måske opleve, at jeg siger nogle ting, som ikke rigtig giver mening for dig lige nu, fordi der måske er nogle andre ting, der lige skal falde på plads, før du er klar til at høre og tage handling på det, som jeg henter ned til dig.

Derfor optager jeg hele sessionen til dig som lydfil, så du har den til evigt eje og kan genhøre den på et senere tidspunkt. På den måde behøver du heller ikke at tage noter under sessionen, og du kan dermed være 100% nærværende under samtalen.

  

 

din investering i dig selv.png

999,- kroner /  2 rater af 499,- kroner (ingen ekstra gebyr)

 

Ja tak, book en session

 

 

Udtalelser og respons.png

triangle-clip-art-triangle-clip-art-22.png

 

Skærmbillede 2019-12-06 kl. 11.27.46 edit.png
Skærmbillede 2019-12-13 kl. 18.26.24 edit.png

 

Skærmbillede 2020-04-03 kl. 18.12.21.png

 
IMG_0028.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

Betingelser for sessionen.png

⟡ Jeg kan ikke gå vejen for dig, og derfor er det helt op til dig, hvad du vil gøre med den information og de svar, som du får under sessionen. Din udvikling er dit ansvar. Hvor meget du rykker dig, og hvor hurtigt du rykker dig, afhænger udelukkende af dig og de handlinger, valg og beslutninger, som du tager efterfølgende på baggrund af den guidance, som jeg har hentet ned til dig.

⟡ Jeg besvarer ikke spørgsmål om din fremtid, som ikke er i overensstemmelse med din sjæl. Det gør jeg ikke af den simple grund, at jeg ikke ønsker at begrænse dig i dine muligheder – så jeg kigger udelukkende på dit lys og dit potentiale. Alt hvad der omhandler død, sygdom, dårlige perioder og andet i det omfang, vil du ikke kunne få svar på hos mig.

⟡ Hvis du ved bestilling har valgt, at sessionen skal foregå over FaceTime, er du selv ansvarlig for at være tilgængelig, når sessionen starter. Har du derimod valgt, at sessionen skal foregå over Facebook Messenger, er du ansvarlig for at tilføje mig som ven inden sessionen starter, så jeg kan ringe dig op. (Du får mere information om dette, når du booker din session)

⟡ Du er selv ansvarlig for at sidde et sted, hvor du har god mobildækning / forbindelse til internettet og ikke vil blive forstyrret.

⟡ Hvis du udebliver fra vores aftale, vil du ikke kunne få pengene tilbage, og du vil blive nødt til at betale for en ny session, hvis du stadig ønsker det.

⟡ Du kan aflyse din booking op til 24 timer før. (Vær opmærksom på, at aflysning af tidspunktet for sessionen ikke er det samme som annullering af dit køb. Du får ikke pengene tilbage, når du aflyser en booking. Du får bare mulighed for at vælge et andet tidspunkt)

⟡ Jeg optager hele sessionen som lydfil og sender den til dig efterfølgende, men jeg tager ikke ansvar for tekniske fejl eller ødelagt lyd. Når der arbejdes med energi på højt niveau, kan teknikken godt drille – så hvis du vil være helt sikker på at kunne genhøre sessionen på et senere tidspunkt, så vil jeg anbefale dig, at du også optager sessionen som lydfil.

 

Når du booker din session, bekræfter du overstående betingelser.


 

spørgsmål.png

Hvis du har nogle spørgsmål, så send mig en mail på business@amanda-d.dk eller en besked på Facebook.