business healingssession.png

Denne dybdegående 1:1 business healingssession er for dig, der føler dig stagneret i din business og allerede er bevidst om, at det er noget inde i dig, der blokerer flowet, glæden og letheden. Den er for dig, der føler dig udbrændt, begrænset og umotiveret – og den er for dig, der er træt af at knokle og mærker et kald på at skrue op for letheden i din business.

Sessionen er en kombination af clairvoyance, healing og energiarbejde, da jeg læser din energi for at se, hvad der ligger af blokeringer i forhold til din business. Her giver jeg dig ikke kun klarhed om, hvor blokeringerne sidder henne, og hvorfor de sidder der. Jeg guider dig også igennem forskellige healinger og clearinger, så de bliver forløst – og sammen transformerer vi alt det, der ikke er din allerdybeste sandhed, så du kan få modet til at træde ind i dit lys og gøre det, som du er kommet her for at gøre.

Under hele sessionen bruger jeg mine sansestærke, intuitive og clairvoyante evner til at give dig lige præcis det, som din sjæl længes efter. Det betyder, at jeg skærer direkte igennem dine frustrationer og alt det, som du tror er dit problem, så vi kan gå direkte til det, som det egentlig handler om (hvilket ofte er dine egne begrænsende overbevisninger).

Rigtig mange af de blokeringer, som jeg ser hos de lysarbejdere, coaches og behandlere, som jeg arbejder med, er gamle overbevisninger, uforløste følelser og traumer. Noget af det er fra tidligere liv og familelinjerne, og andet er fra barndommen – men fælles for det hele er, at det påvirker din business, fordi det påvirker dig.

Alt det går vi ind og forløser på celleplan, så du ikke længere vibrerer ud fra frygt, tvivl og mangel, og så du kan begynde at vibrere ud fra kærlighed, tillid og overflod, og dermed tiltrække alt det, som din sjæl længes efter (endda helt uden at skulle knokle for det).

Det er her det bliver let at være dig og drive business med hjertet – præcis, som det er meningen, at det skal være.

 


IMG_0133.JPG

jeg har selv gået vejen.png

Jeg ved, hvor frustrerende det er at blive ved med at slå hovedet mod muren og ikke kunne få hul igennem til flowet i din business – helt enkelt, fordi jeg selv har været der.

Jeg har knoklet dag og nat for at få økonomien i min business til at løbe rundt, og jeg har brugt flere år på at researche businessstrategier, markedsføringsmodeller og salgsteknikker for at nå ud til mine kunder – men den ene ting, der rent faktisk gjorde en forskel for mig og min business, var at nå til bunds med alt det, der rent energetisk blokerede flowet, letheden og glæden.

Jeg stoppede med at fikse alting i det ydre og begyndte at arbejde med energien bag alting – og så kan jeg godt love dig for, at der kom fart på!

Jeg forløste mine pengeblokeringer på både tankeplan og sjælsplan, så jeg ikke spændte ben for mit eget pengeflow. Jeg clearede mine familelinjer for gamle fattigdomskoder, og jeg slettede alle de begrænsende overbevisninger, der lå og larmede i min underbevidsthed, som var hele grunden til, at jeg følte, at jeg skulle kæmpe sådan for alting i mit liv og knokle for min succes.

Kort sagt fjernede jeg alt det, der blokerede mit lys og afholdt mig fra at tale min sandhed som businesskvinde – både fra det her liv og tidligere liv – så jeg kunne få styrken og modet til at møde op som hele mig.

For det er dér glæden, kærligheden og letheden ligger. Den ligger i at være tro mod dig selv og din sjæls sandhed, så du tør at være dig.

Og det er lige præcis det liv, som jeg har skabt for mig selv i en alder af 23 år. Jeg er gået fra at kæmpe med angst, depression, lavt selvværd og selvmordstanker, til den dag i dag at leve et liv med frihed og glæde på alle planer. Jeg lever af at være mig og gøre det, som jeg elsker, og jeg bor i min drømmelejlighed ved vandet, hvor jeg har alt, hvad jeg har brug for (og mere til).

Alt det kan du også få, hvis du beslutter dig for det – og hvis du er klar til at transformere dig selv (og din business) fuldstændig, så ville jeg elske at støtte dig på rejsen, for der er ikke noget, jeg hellere vil, end at hjælpe dig med at blive fri for alt det, der blokerer flowet, glæden og letheden i dit liv, så det kan blive let at være dig og drive business med hjertet.

 

 

 

 

Den her session er for dig, der_.png

 Allerede har egen business og måske har været selvstændig i flere år, men nu længes efter mere lethed, glæde og flow

 Drømmer om at have egen business og har brug for at få fjernet de blokeringer, der afholder dig fra at tage det første skridt

 Oplever blokeringer på at tale din sandhed og komme ud med det, du har på hjertet, fordi frygten tager styringen

 Føler dig stagneret og dybt frustreret over, at der ikke er flow på de ting, du skaber og gør i din business

 Føler, at du gør alt det, som du burde gøre, men alligevel ikke får de resultater, du længes efter

 

 

 

 

Du kan forvente, at sessionen bliver tilpasset 100% til din energi, da vi tager udgangspunkt i de blokeringer, der spænder allermest ben for dig lige nu – og du behøver ikke at være bevidst om dine blokeringer, da jeg læser det hele i din energi. Du skal bare møde op og turde blive set.

 

  


hvordan foregår bookingen.png

Du booker din session nederst på siden her og gennemfører betalingen. Du vælger samtidig, om sessionen skal foregå over FaceTime eller Facebook Messenger.

Herefter sender mit e-mailsystem automatisk en bekræftelse sammen med et link til mit bookingsystem, hvor du kan bestille din tid.

 

 

hvordan foregår sessionen.png

Sessionen varer 60 minutter og foregår som videoopkald over FaceTime eller Facebook Messenger, så vi begge kan se hinanden.

Inden sessionen starter, åbner jeg op for mine clairvoyante evner og stiller ind på din energi, så jeg kan få en fornemmelse af, hvad vi skal ind og arbejde på rent energetisk. Det gør, at jeg får dannet mig et billede af dine blokeringer og udfordringer, inden sessionen overhovedet er startet.

Sessionen er en kombination af clairvoyance, healing og energiarbejde, da jeg læser din energi for at se, hvad der ligger af blokeringer i forhold til din business. Du vil derfor opleve, at jeg ikke kun giver dig klarhed på, hvor dine blokeringer sidder henne, og hvorfor de sidder der, men at jeg også guider dig igennem forskellige healinger og clearinger, så de bliver forløst. Hvordan det foregår, er meget forskelligt fra session til session, da jeg altid følger energien – men det foregår altid dybt på celleplan og fra det 12. plan, så healingen bliver integreret i dine celler og i din væren, frem for kun at blive intregreret på tankeplan, som desværre er tilfældet med mange andre healinger.

Du skal være opmærksom på, at jeg ikke kun arbejder med det, som du er bevidst om, men at jeg også går i dybden med alle de blokeringer og overbevisninger, der ligger og larmer i din underbevidsthed. Det er ofte alt det, som du ikke selv er bevidst om, der påvirker din energi (og dermed også din business) allermest. Derfor vil du opleve, at jeg ikke kun forløser alt det, der ligger i din opvækst og barndom, men at jeg også går ind og healer gamle historier fra tidligere liv og sletter gamle kodninger fra dine familielinjer, som blokerer flowet i din business og afholder dig fra at træde ind i dit lys.

Heldigvis behøver du slet ikke at vide noget om energi og healing for at mærke effekten af det. Du skal bare være villig til at tage imod – så klarer energien resten.

 

 

vil en enkel session gøre en forskel.png

Jeg oplever, at der kan ske sindssygt meget på bare en enkel session, og jeg har været vidne til mange powerfulde transformationer. Selvom selve sessionen kun varer 60 minutter, så skal du være opmærksom på, at energien fortsætter med at arbejde i dagene og ugerne efter, hvor du gennemgår en udrensning – og det er typisk her du mærker den helt store forandring.

Hvis du er interesseret i at arbejde med mig over en længere periode, så du for alvor kan få skruet op for flowet og letheden i din business, så anbefaler jeg dig at investere i et dybdegående 1:1 business mentorforløb i stedet for at booke enkelte sessioner, da du vil få langt mere ud af et sammenhængende forløb.

 

 

Du får hele sessionen som lydfil.png

Du får mest ud af sessionen, hvis du er 100% nærværende og ikke bruger energi på at tage noter. Derfor optager jeg hele sessionen til dig som lydfil, så du har den til evigt eje og kan genhøre den på et senere tidspunkt. (Ofte henter jeg også budskaber ned i forhold til dit potentiale og dine sjælsgaver, som vil være vigtige for dig at få med)


 

 

 

 

din investering i din business.png

2222,- kroner /  2 rater af 1111,- kroner (ingen ekstra gebyr)

Ved betaling får du en kvittering, der er fradragsberettiget

 

Ja tak, book en session

 


 

Udtalelser og respons.png

triangle-clip-art-triangle-clip-art-22.png

 

Skærmbillede 2019-12-12 kl. 18.34.33 edit.png  IMG_4253.JPG

IMG_2373.jpgSkærmbillede 2019-11-11 kl. 16.28.56.png

 

 

 

 

 

 


Skærmbillede 2019-12-09 kl. 19.52.24.pngIMG_0028.JPG

IMG_0066.JPGIMG_1036.jpg


 


  

 

 

Betingelser for sessionen.png

Jeg kan ikke gå vejen for dig, og derfor er det helt op til dig, hvad du vil gøre med den information og de svar, som du får under sessionen. Din udvikling er dit ansvar. Hvor meget du rykker dig, og hvor hurtigt du rykker dig, afhænger udelukkende af dig og de handlinger, valg og beslutninger, som du tager efterfølgende på baggrund af den guidance og healing, som du har fået under sessionen.

Jeg besvarer ikke spørgsmål om din fremtid, som ikke er i overensstemmelse med din sjæl. Det gør jeg ikke af den simple grund, at jeg ikke ønsker at begrænse dig i dine muligheder – så jeg kigger udelukkende på dit lys, dit potentiale og de blokeringer, som du er klar til at få forløst lige nu og her. Alt hvad der omhandler død, sygdom, dårlige perioder og andet i det omfang, vil du ikke kunne få svar på hos mig.

Hvis du ved bestilling har valgt, at sessionen skal foregå over FaceTime, er du selv ansvarlig for at være tilgængelig, når sessionen starter. Har du derimod valgt, at sessionen skal foregå over Facebook Messenger, er du ansvarlig for at tilføje mig som ven inden sessionen starter, så jeg kan ringe dig op. (Du får mere information om dette, når du booker din session)

Du er selv ansvarlig for at sidde et sted, hvor du har god mobildækning / forbindelse til internettet og ikke vil blive forstyrret.

Hvis du udebliver fra vores aftale, vil du ikke kunne få pengene tilbage, og du vil blive nødt til at betale for en ny session, hvis du stadig ønsker det.

Du kan aflyse din booking op til 24 timer før. (Vær opmærksom på, at aflysning af tidspunktet for sessionen ikke er det samme som annullering af dit køb. Du får ikke pengene tilbage, når du aflyser en booking. Du får bare mulighed for at vælge et andet tidspunkt)

Såfremt du vælger ratebetaling, er det dit ansvar at tilkoble det rette kort til dine betalinger. Betalingen er bindende, så når du vælger at betale 1. rate, forpligter du dig til at betale de resterende. Ved forsinket eller udebleven betaling samles alle de resterende rater, og du modtager en faktura med det endelige beløb, som skal betales med det samme. Såfremt denne faktura ikke bliver betalt, vil du modtage en rykker med et ekstra gebyr oveni.

Jeg optager hele sessionen som lydfil og sender den til dig efterfølgende, men jeg tager ikke ansvar for tekniske fejl eller ødelagt lyd. Når der arbejdes med energi på højt niveau, kan teknikken godt drille – så hvis du vil være helt sikker på at kunne genhøre sessionen på et senere tidspunkt, så vil jeg anbefale dig, at du også optager sessionen som lydfil.

 

Når du booker din session bekræfter du overstående betingelser.


 

spørgsmål.png

Hvis du har nogle spørgsmål, så send mig en mail på business@amanda-d.dk eller en besked på Facebook.