Når du lægger låg på smerten, lægger du også låg på kærligheden

Når du lægger låg på smerten, lægger du også låg på kærligheden.

Der er ingen lys uden mørke, og der er ingen kærlighed uden smerte.

Og umiddelbart virker det som modsætninger, men det er det ikke – for sandheden er, at lys og mørke kommer fra den samme energistrøm. Det er bare hver sin ende af den energistrøm, og derfor føles det som hver sin energi.

Set i det store billede, så er det fuldstændig det samme – og det er derfor, at hvis du fravælger den ene, så fravælger du også den anden.

Vi har en universel lov, der hedder, at alting er connected, og at vi alle er én. Den lov gælder også, når vi snakker lys og mørke.

For hvad er mørke egentlig?

Mørke er lys, der er dulmet så meget, at det er blevet til mørke. Det er lys, der har glemt sin egen power.

Så uanset hvor mørkt det ser ud for dig, og uanset hvor meget din angst, depression og gamle traumer bliver trigget i de her dage, så vid, at roden til det hele er lys og kærlighed.

Det er alt sammen en del af rejsen – og hvis du frygter dit mørke og smerten, så frygter du også dit lys og kærligheden.

Så beslut dig for at gøre det, der skal til, for at du kan komme hjem til din sandhed.

Beslut dig for at skrue op for alt det, der er dig – ikke alle de programmeringer og falske overbevisninger, som den her verden har proppet ned over hovedet på dig, men alt det, der virkelig er dig.

Jeg tror på, at du har det, der skal til.

Jeg tror på, at du er klar til at besvare kaldet fra din sjæl, og at du har styrken i dit indre til at bryde igennem alle de lag og masker, der ikke er din allerdybest sandhed.

Stol på, at din sjæl kender vejen – og beslut dig for at tage det første skridt på rejsen hjem til dig.

Det er tid, min skat.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar