Angst er resultatet af uforløste følelser, traumer og blokeringer

I CALL BULLSHIT! Angst sidder ikke i dit hoved.

Jeg hører mange psykologer og veluddannede eksperter snakke om, at grunden til din angst er, at du tænker negativt og har et negativt syn på dig selv.

De mener, at hvis bare du arbejder med de negative tanker og begynder at tale pænere til dig selv, så forsvinder din angst.

Men jeg har selv kæmpet med angst, depression, lavt selvværd og selvmordstanker, og alt det forsvandt sgu ikke af, at jeg begyndte at arbejde med mine tanker. Det forsvandt ikke ved at arbejde med min indre kritiker og stemmen i mit hoved, der konstant fortalte mig, at jeg ikke var god nok.

Jeg har været i et enormt mørke (og er også kommet på den anden side af det uden tilbagefald) og jeg ved, at dine negative tanker og følelser ikke er grunden til din angst.

Du har ikke angst, fordi du tænker negativt og har mange negative følelser.

Du tænker negativt og har mange negative følelser, fordi du har angst.

Dine følelser, tanker, vredesudbrud og anfald er ikke årsagen til din angst. Alt det er bare symptomer på din angst.

Og jeg bliver simpelthen så ked af det, når jeg ser, hvordan systemet og samfundet prøver at hjernevaske os med den ene symptombehandling efter den anden. Der er alt for meget fokus på at arbejde med symptomerne, og alt for lidt fokus på at arbejde med årsagen.

Det, som jeg har indset gennem min egen transformation og arbejdet med de sensitive hjertekvinder, som jeg dagligt støtter på rejsen hjem til deres power, er at angst er resultatet af uforløste følelser, traumer og blokeringer.
Det er resultatet af ikke at have lyttet til din krop, når du burde have lyttet.

For når du ikke lytter til dine følelser (som er din krops måde at kommunikere med dig på) så har de ikke noget andet valg end at råbe endnu højere – og det gør de i form af et sammenbrud, et angstanfald eller fysiske smerter og spændinger i din krop.

Det starter ud som en dårlig mavefornemmelse eller en mindre hovedpine, og derfra bliver det ellers bare værre og værre, indtil du lytter.

I virkeligheden sker det alt sammen for dig, fordi din krop ønsker at gøre dig opmærksom på, hvor du har nogle uforløste følelser, som du endnu ikke har fået bearbejdet. Den ønsker at give dig en chance for at gøre noget ved de uforløste følelser, inden de sætter sig som ekstreme ubalancer, der på sigt resulterer i livsfarlige sygdomme, som i sidste ende koster dig livet.

Så i stedet for at bande din angst langt væk...

Var det så ikke en idé at stoppe op og finde ud af, hvad årsagen til den er? Var det ikke en idé at finde ud af, hvilke uforløste følelser og traumer, der ligger til grund for din angst og smerte?

For hvis vi finder årsagen til problemet, kan vi fjerne roden af problemet – og så forløser vi helt naturligt din angst (helt enkelt, fordi din krop så ikke længere har nogen grund til at råbe dig op for at få din opmærksomhed).

Det er den vej, som jeg selv har gået, og det er den vej, som jeg dagligt guider andre sensitive hjertekvinder igennem.

Og jeg står selvfølgelig også klar til at hjælpe dig, hvis du ikke ønsker at gå vejen selv.

Mærk ind i mulighederne for at få min støtte her

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar