Hvorfor det ikke er nok “bare” at tænke positivt

“Du skal bare tænke positivt – så bliver det hele godt igen!”

“Hvis du kan kontrollere og styre dine tanker, kan du kontrollere hele dit liv!”

“Dine tanker skaber din fremtid – så ændrer du dine tanker, ændrer du din fremtid!”

Jeg ved ikke med dig, men jeg har endnu ikke mødt et menneske, som er gået fra voldsom smerte til fred ved kun at arbejde med deres tanker.

Os der har været igennem angst, depression, selvmordstanker, lavt selvværd, stress og meget mere ved godt, at det ikke virker “bare” at tænke positivt.

Jeg arbejdede selv med mine tanker i mange år – og det fik mig en del af vejen. Jeg lærte at se lyst på de hårde tider, og jeg fik styrket mit mindset. Der er ingen tvivl om, at det ændrede en hel del for mig og gjorde mig mentalt stærk.

Men så ramte jeg muren, hvor det ikke længere virkede at tænke positivt. Pludselig kunne jeg mærke, at det jeg prøvede at fortælle mig selv egentlig ikke var sandt. Jeg kunne mærke, at mine følelser gjorde modstand på det, som jeg prøvede at overbevise mig selv om i mit hoved – for jeg vidste i min sjæl og mit hjerte, at det hele var løgn.

Jeg var ikke så glad, som jeg fortalte mig selv, at jeg var. Jeg havde ikke en følelse af, at det hele nok skulle blive godt igen, selvom det var det, jeg tvang mig selv til at sige.

Alt inde i mig gjorde modstand – og hold kæft, hvor gjorde det ondt at indse, at jeg ikke kunne styre mine følelser på samme måde, som jeg kunne styre mine tanker.

Jeg troede endelig, at jeg havde knækket koden og fundet ud af, hvordan man blev glad i livet. Jeg troede virkelig, at jeg havde fået hul igennem.

Men det var først, da jeg begyndte at arbejde med mine følelser og min energi, at jeg skabte en vedvarende forandring – hvilket har resulteret i den enorme transformation, som jeg har gennemgået den dag i dag.

Ikke nok med, at jeg er kommet på den anden side af angst, depression, selvmordstanker, lavt selvværd og stress, så har jeg transformeret alt det til min allerstørste styrke.

Jeg har lært at mestre min energi, og jeg har lært at mestre mine følelser. (Bemærk, at jeg ikke snakker om at kontrollere og styre dine følelser. Jo mere du prøver at styre noget, jo mere modstand oplever du)

Ja, det er vigtigt at arbejde med dine tanker og have et stærkt mindset, men det får vi alle sammen sgu helt naturligt, fordi livet sker. Vi lærer alle at kontrollere vores tanker og tænke positivt, når lortet brænder på, og det derfra kun kan gå én vej.

Men det, som vi ikke alle lærer, er at mestre vores energi og følelser – og det er derfor, at der er så stor forskel på dem, der lever i kærlighed og tillid, og dem, der lever i angst og tvivl.

For du skaber ikke en vedvarende forandring ved udelukkende at arbejde på tankeplan. Det gør du simpelthen ikke.

Hvis du virkelig vil transformere dig selv, så skal du også arbejde med din energi, dine følelser og din vibration – for det du føler og mærker er langt mere powerfuldt end det, du tænker. Dine følelser vil altid overrumle det, som du prøver at fortælle dig selv i dit hovedet.

At arbejde med din energi og dine følelser vil sige, at du kommer ud af dit hoved og begynder at arbejde med hele din energi, så du ikke kun er mentalt stærk, men også følelsesmæssig stærk.

Når alt kommer til alt, så er du en sjæl i en menneskekrop – og hvis du virkelig ønsker at udleve dit fulde potentiale her på jorden, så bliver du nødt til at skabe balancen i mellem det jordiske og det spirituelle.

Det er ikke nok at kunne mestre det at være et menneske. Du skal også kunne mestre det at være en sjæl, som ikke tænker logisk og prøver at regne alting ud, men intuitivt følger energien.

Lige nu bliver så mange skønne sjæle kaldet til at gå et lag dybere og begynde at arbejde med mere end bare deres tanker. De bliver kaldet til at steppe op og transformere sig selv én gang for alle. De ved, at det er tid til at heale og forløse alt det, som de i flere år har lagt låg på og prøvet at ignorere ved bare at tænke positivt.

Er det dig, smukke sjæl? Er du en af dem, der er ved at vågne op, og som mærker kaldet på at komme hjem til dig?

Hvis svaret er ja, så er det tid til at besvare kaldet.

Og hvis du ikke aner, hvor du skal starte, så er det tid til at bede om hjælp og støtte fra andre – for du behøver ikke at gå vejen selv.

Det er ikke svagt at åbne dit hjerte og bede om hjælp. Det er fucking modigt.

Mærker du et match på min energi, så ville jeg elske at få lov til at hjælpe dig med at frigøre dig fra alt det, der holder dig tilbage og blokerer din energi. Mærk ind i mulighederne her

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar