Frygten vil altid være der, min skat

IMG_1023.JPG

 

Hvis der er nogen, der kender til frygt, så er det mig.

Jeg har levet i frygt størstedelen af mit liv – frygten for alle andres meninger, frygten for ikke at være god nok, frygten for ikke at blive accepteret, frygten for at andre så min frygt, og frygten for pludselig at mærke endnu mere frygt.

Kort sagt, så har hele mit liv været styret af frygt.

Det skulle man ikke tro, når man ser på mig, for den dag i dag lever jeg et liv, hvor jeg har hjertet med i alt, hvad jeg gør. Jeg skaber det, som jeg bliver kaldet til at skabe, og jeg gør det, som fylder mig med glæde.

Jeg lever et liv, som går imod normen og det, som en kvinde på min alder “burde” gøre – for hvis det stod til samfundet, så burde jeg være i gang med en uddannelse lige nu. (Og hvis du spørger min onkel, så burde jeg finde mig et normalt 8-16 job og gøre min hjertebusiness til en hobby)

Men ordet “burde” er slet ikke en del af min livsstil. Jeg lever ud fra det, som jeg vil.

Jeg følger min indre lyst i nuet, og jeg bruger mine følelser og min intuition som mit indre navigationssystem, så jeg kan gå efter det, der føles rigtigt for mig – ikke det, som samfundet og alle andre mener, at jeg burde gøre.

Og jeg er ikke nået hertil, hvor jeg er i dag, fordi jeg er noget særligt, eller fordi jeg har været "heldig". Jeg er nået hertil, fordi jeg besluttede mig for at gå med mit hjerte, selvom jeg mærkede frygt.

Jeg ventede ikke på, at frygten blev mindre eller forsvandt.

Jeg mærkede frygten i hver eneste celle af min krop, indtil jeg var fysisk drænet og lå fuldstændig handlingslammet i min seng – og så besluttede jeg mig for at gøre det alligevel.

Det betyder ikke, at jeg er stærkere eller mere speciel end dig.

Det betyder bare, at jeg tog beslutningen om at vælge mig selv til (ovenikøbet da det var allersværest, og da jeg havde allermest lyst til at give op).

At tage beslutningen om at vælge mig selv til og investere i mig selv – både med min tid, mine penge og min energi – har været den bedste beslutning i mit liv. Det har været den beslutning, der har gjort den allerstørste forskel for mig og min udvikling.

Hvis jeg ikke havde gjort det, så ville jeg stadig kæmpe med angst, depression, lavt selvværd og selvmordstanker. Jeg ville stadig være styret af alle andres meninger, og jeg ville stadig have social angst.

Og hvis jeg kan vælge mig selv til midt i alt det lort, så kan du fandme også, min skat!

Din frygt vil altid være der.

Den vil altid gøre alt, hvad den kan, for at afholde dig fra at gå med dit hjerte. Den vil finde på dårlige undskyldninger og opdigte historier om, hvorfor du ikke kan, og hvorfor det ikke er muligt for dig at gå med det, som kalder på dig.

Men lad ikke din frygt afholde dig fra at tage dit livs bedste beslutning.

Så gå med det, der kalder på dig. Vælg dig selv og gå med det, som du mærker i dit hjerte – uanset, hvad det betyder for dig. 

Beslut dig for at gøre noget andet, og beslut dig for at gå en anden vej (for tro mig, der er en grund til, at den vej du har gået indtil nu, ikke har givet dig de følelser og resultater, som du dybest set drømmer om).

Frygten vil altid være der, min skat.

Spørgsmålet er bare: Lader du din frygt tage styringen over dit liv, eller vælger du at tage styringen over din frygt?

Alt hvad du drømmer om, er på den anden side af den frygt, der har styret dig hele dit liv.

Alt hvad du drømmer om, er kun en enkel beslutning væk.

Så er det ikke snart tid til, at du tager den beslutning, som din sjæl og dit hjerte længes efter? Er det ikke snart tid til, at du vælger dig selv til?

Tag springet, min skat. Gør det for dig.

Du er klar, og du kan godt.

You've got this.

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar