Adventskalender 2023

2. advent - podcast episode 2 

  

apple podcasts            spotify podcasts            google podcasts


Untitled design (23)

Med hjertet som kompas (new logo 2023) transperent

Alicia er sytten år gammel og går i 2.g på Frederiksberg Gymnasium. Hele sit liv har hun kæmpet for at passe ind og være ligesom alle andre – men nu er hun begyndt at stille spørgsmålstegn ved, om det kan være rigtigt, at hun skal tilpasse hele sit liv efter alle andres meninger. Midt i en enorm forvirring omkring, hvem hun er, og hvad hun vil med sit liv, ignorerer hun sit hjerte og alle de tegn, som universet giver hende.

Pludselig står hun ved en skillevej. Skal hun droppe ud af gymnasiet og følge sit hjerte eller fortsætte med at leve sit liv på alle andres præmisser?

Bogen er en rå og ærlig ungdomsroman, der er baseret på virkelige hændelser fra forfatterens eget liv.

Bestil bogen hos SAXO eller find den hos din yndlingsboghandler.

 


 

 

“Den eneste følelse jeg sidder med er WOW!”

Jeg fik bogen Med hjertet som kompas søndag, og sidder nu her mandag og er færdig med den, og den eneste følelse jeg sidder med er WOW. Jeg har læst mange gode bøger, også dine andre bøger, men denne bog er jo noget helt for sig selv.

Bogen fik mig både til at smile, grine og næsten græde. Da jeg læste den, føltes det næsten som at stå lige midt i det, da det er så velskrevet. Jeg sidder nu tilbage og fortyder at jeg fik den læst så hurtigt.

Denne bog har fået mig til at tænke lidt tilbage på min tid i gymnasiet, fordi jeg sad i lidt af den samme situation, det med at man ikke vil skuffe dem omkring en. Jeg kan huske jeg sad med de samme følelser, og var bange for at skille mig ud, og var bange for at "gå glip" af noget. Ville lidt ønske jeg havde haft denne bog dengang, da den er en øjenåbner.

Det at den er så rå, og at man ved det kommer fra virkelige hændelser og ikke bare er opdigtet, fuldender bare bogen 100%. Ingen dårlige kommentarer. Alt i alt en helt fantastisk bog, som helt sikkert skal læses igen senere hen. 5 ud af 5 stjerner!!

– Julie Hungeberg Grejsen, 20 år

 

 

“Jeg havde lyst til at genlæse bogen med det samme efter jeg havde afsluttet den"

Med hjertet som kompas er en bog jeg ofte tænker på, selvom det er 8 måneder siden jeg læste bogen.

Jeg kunne se mig selv i situationen, fordi jeg selv gik med mange overvejelser om, hvad der var/er det rigtig for mig og hvad jeg gerne vil i fremtiden.

Jeg vil sige, at hvis jeg stadig af og til tænker på bogen efter 8 måneder, kan den vel ikke andet end at fortjene 5 stjerner? Derudover havde jeg lyst til at genlæse bogen med det samme efter jeg havde afsluttet den. Ser i hvert fald frem til at genlæse den i 2019!

– Katrine, 20 år

 

 

“Jeg havde svært ved at slippe bogen igen, når først jeg var i gang”

Jeg har fået bogen Med hjertet som kompas tilsendt af den super dygtige forfatter Amanda Dam Drescher. Bogen kom i den fineste indpakning med lilla papir og bånd. Amanda havde skrevet en lille personlig hilsen, lagt nogle bolsjer til og samtidig hører der et flot bogmærke med og en super fin matchende halskæde med et kompas også.

Amanda fortæller hendes historie på en så humoristisk måde at jeg ikke kunne lade være med at smile da jeg læste den. Jeg levede mig helt ind i historien, og følte selv lidt at man stod midt i det hele. Jeg kan fuldstændig relatere til det hun skriver, at jeg ikke kunne lade være med selv at blive lidt rørt. Amandas historie fangede mig så meget, at jeg havde svært ved at slippe bogen igen, når først jeg var i gang.

En af de ting der blev nævnt i bogen som jeg virkelig kunne relatere til var: "Jeg savner at være barn og ikke have nogle bekymringer. Jeg savner dengang man ikke behøvede at bekymre sig om andet end ti minutters lektier om dagen, og hvor dagens helt store spørgsmål var, om man ville have en Københavnerstang eller en vaffelis".

Jeg synes helt bestemt at bogen er en øjenåbner og klart en bog jeg vil anbefale alle at læse.

– Michala Dennov, 26 år (blogger)

 

 

“Sikke en fantastisk givende bog. Alle burde høre dine budskaber!!”

Du er simpelthen for vild. Nu har jeg fået læst Med hjertet som kompas færdig og jeg er målløs! Du er så mega dygtig og jeg elsker hvordan din måde at skrive på bare får en til at føle at man står midt i det.

Sikke en fantastisk givende bog du endnu en gang har fået skrevet – du skal virkelig være stolt af dig selv, den er så gennemført! Jeg er SÅ vild med den!! Tusind, tusind tak ♥♥♥

Jeg kan slet ikke vente med at læse endnu mere fra dig! Alle burde høre dine budskaber!!

– Stine Baungaard Hjorth, 16 år